ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Στην Περαία η συνέχεια για τον Εύρυτο στο πρωτάθλημα beach handball

στην-περαία-η-συνέχεια-για-τον-εύρυτο-σ-454315

Συνέχεια στο πρωτάθλημα beach handball για τις ομάδες του Εύρυτου, αυτή τη φορά στην Περαία Θεσσαλονίκης. Μάλιστα με μία σημαντική προσθήκη θα παραταχθεί στην Περαία Θεσσαλονίκης η γυναικεία ομάδα beach handball του ΙCS Εύρυτος Βόλου. Ο λόγος για τη διεθνή Αθηνά Βασιλειάδου, η οποία ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις της με την εθνική γυναικών και πλέον τέθηκε στη διάθεση της βολιώτικης ομάδας εν όψει του 2ου κατά σειρά τουρνουά του πανελλήνιου πρωταθλήματος beach handball. Η 24χρονη εξτρέμ θα φορέσει και φέτος τη φανέλα του Εύρυτου, όπως ακριβώς έκανε και στο περσινό πρωτάθλημα που βρήκε τις Βολιώτισσες στην 3η θέση της πανελλήνιας κατάταξης.
Ωστόσο η Βασιλειάδου, η οποία ανήκει στον Αρίωνα Πτολεμαΐδας, δεν θα είναι η μοναδική αθλήτρια που θα παίξει για λογαριασμό του Εύρυτου και πρόερχεται από ομάδα της Α1 γυναικών, μια και στην Περαία θα παίξει επίσης και η Κατερίνα Σπέρτου της Αναγέννησης Βύρωνα.
Τις Βολιώτισσες θα ενισχύσουν επίσης η Ρουμάνα ίντερ, Άννα Γκουντινόφ του Γ.Σ. Κορωπίου (Α2 γυναικών), μαζί με τις συμπαίκτριές της στον αθηναϊκό σύλλογο, Όλγα Δαμιανίδου και Λένα Ακαλέστου. Στη διάθεση του προπονητή του ICS Eύρυτου, Θοδωρή Παπαδόπουλου, θα βρίσκονται επίσης οι Κρίστι Δήμου (Προοδευτική Αγρινίου/Α2 Εθνική), Φανή Βιζέλη, Πέγκυ Στεφανίδου, η Λαρισαία Δώρα Τζουμέρκα, καθώς και οι Βολιώτισσες Έλενα Γιαννακοπούλου και Εβίτα Σταμοπούλου. Αντίθετα, την αποστολή στην Περαία δεν θα ακολουθήσουν η Μαίρη Ταράση και η Βιβή Κοντογιώργου, λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, ωστόσο στην Πρέβεζα θα δώσουν κανονικά το «παρών».
Όσον αφορά στους άντρες, τους οποίους επίσης θα κοουτσάρει ο Θ. Παπαδόπουλος, πλην του ίδιου που θα έχει ρόλο παίκτη-προπονητή, στην Περαία θα αγωνιστούν οι εξής: οι αδερφοί Θοδωρής και Σάκης Βασιλείου, οι οποίοι φέτος πανηγύρισαν τον τίτλο στον 1ο όμιλο της Β’ Εθνικής ανδρών με τον Λεωνίδα Αγίων Αναργύρων, οι Χρήστος Ι. Μακρής, Κώστας Ντούλας, Παναγιώτης Σωτηρίου, Χρήστος Μακρής Jr και Γιάννης Γκούρλιας από τον Ιωνικό Λαμίας, καθώς και οι Βολιώτες Γιώργος Πουλιός, Γιάννης Καρακώστας και Γιάννης Θειακούλης.
Την αποστολή στην Περαία θα συνοδέψει ο πρόεδρος του Εύρυτου Βόλου, Λεωνίδας Ζαφείρης.
Στους άνδρες οι συμμετοχές ανήλθαν σε 12 και οι ομάδες χωρίστηκαν σε τρεις ομίλους των τεσσάρων ομάδων, που έχουν ως εξής:
Α’ όμιλος: Aqua Karta Εύρυτος Βόλου, Vamos 2005, Ζευς, Outsiders 2010.
B’ όμιλος: Summer 04, City Unity College, Nέος ΠΑΟΚ, Δράμα 2010.
Γ’ όμιλος: Παναιτωλικός, Hλιούπολη BHC, Friends Κιλκίς, Cthlulhu.
Αντίστοιχα, ο όμιλος των γυναικών είναι ο ακόλουθος: ICS Εύρυτος Βόλου, Ηλιούπολη BHC, Avant Garde και Submarine.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου