ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Στους παίκτες είπε ότι έρχεται…

στους-παίκτες-είπε-ότι-έρχεται-430958

Ερχεται στον Βόλο την ερχόμενη εβδομάδα ο Στράτος Γιδόπουλος; Αν ναι αυτό θα είναι μεγάλη είδηση για τη Νίκη, από την στιγμή που έχει αναβάλλει τόσες φορές το ταξίδι του και λαμβάνοντας υπόψιν τα δεδομένα που υπάρχουν και δεν έχουν προκαλέσει καμία απολύτως εξέλιξη στο κυανόλευκο συγκρότημα. Τουλάχιστον αν αποφασίσει να έρθει ο έμπειρος παράγοντας στη Νέα Ιωνία, ίσως υπάρξουν εξελίξεις.

Το γεγονός ότι σχεδιάζει να βρίσκεται στην Μαγνησία την άλλη εβδομάδα και να ασχοληθεί με θέματα της ομάδας και κυρίως να έχει ραντεβού με ποδοσφαιριστές του περσινού έμψυχου δυναμικού με τους οποίους υπάρχουν οικονομικές εκκρεμότητες, αποκάλυψε ο ίδιος σε παίκτες με τους οποίους είχε τηλεφωνική επικοινωνία. Οι ποδοσφαιριστές του εξέφρασαν την ανησυχία τους, αλλά και την ανάγκη που υπάρχει να ξεκαθαρίσει η κατάσταση με τη Νίκη για να αποφασίσουν για την συνέχεια της καριέρας τους και ο μεγαλομέτοχος τους είπε ότι την ερχόμενη εβδομάδα θα βρίσκεται στον Βόλο και θα συναντηθεί μαζί τους. Βέβαια πάντα υπάρχει ένα μεγάλο ερωτηματικό, καθώς ο Στράτος Γιδόπουλος αρκετές φορές έχει αναβάλλει το ταξίδι του… Ετσι δεν αποκλείεται προκειμένου να μην υπάρξουν άμεσα προσφυγές να προσπάθησε να κέρδισε λίγο χρόνο.

Από την άλλη όμως ίσως να έχει πάρει μέχρι τον ερχομό του στη Νέα Ιωνία και τις οριστικές του αποφάσεις, αφού ο ίδιος έλεγε ότι θα περιμένει προτάσεις στο πωλητήριο που έχει βάλει για την ΠΑΕ μέχρι την ερχόμενη εβδομάδα. Ετσι αν γίνει κάτι τέτοιο και έρθει στην Μαγνησία, τότε αναμένεται να συνδυάσει το ταξίδι του και με την αποκάλυψη των περαιτέρω σχεδίων του για την ομάδα. Ο ίδιος υποστηρίζει ότι αν δεν βρεθεί κάποιος να ενδιαφέρεται για την ΠΑΕ, ή δεν υπάρξει κάποια πρόταση γενικότερα για το μέλλον της, τότε με δεδομένη την κατάσταση που επικρατεί και την αμφισβήτηση που λαμβάνει από τους οργανωμένους, θα αποχωρήσει από την ΠΑΕ…

Οι φίλαθλοι της Νίκης παρακολουθούν τις εξελίξεις και απλά περιμένουν, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει ότι σκέφτονται την επόμενη κίνηση τους, ώστε να πιέσουν τον Γιδόπουλο να πάρει αποφάσεις και να βγει από το τέλμα η αγαπημένη τους ομάδα.

Στην Κύπρο Παπαστεργίου

Στον Ατρόμητο Γεροσκήπου θα συνεχίσει την καριέρα του ο Δημήτρης Παπαστεργίου. Ο νεαρός δεξιός οπισθοφύλακας συμφώνησε με την ομάδα της Β’

Κατηγορίας της Κύπρου και αποφάσισε να αγωνιστεί τη νέα σεζόν στο Κυπριακό πρωτάθλημα. Ο Παπαστεργίου, ήταν σίγουρο οτι θα αποτελούσε παρελθόν από τη Νίκη, αφού ο ίδιος δεν επιθυμούσε λόγω κυρίως των μεγάλων οικονομικών προβλημάτων να συνεχίσει στη Νέα Ιωνία και αυτό επισφραγίστηκε με την μεταγραφή του στον Ατρόμητο.

Εν τω μεταξύ στο παιχνίδι της διεκδίκησης για τον Θανάση Μάγγο έχει μπει και ο Εορδαϊκός… Ο νεαρός μέσος περιμένει τον Στράτο Γιδόπουλο να ξεκαθαρίσει την θέση του, αφού γνωρίζει ότι συμπεριλαμβάνεται στα πλάνα για την επόμενη σεζόν σε περίπτωση που πει «μένω» ο έμπειρος παράγοντας. Ετσι θέτει ως προτεραιότητα του να μιλήσει πρώτα με τους διοικούντες την κυανόλευκη ομάδα. Ο Μάγγος βρίσκεται ακόμα στο στόχαστρο της Επανωμής και του νεοφώτιστου Τιρνάβου.

Επιπλέον κι άλλοι ποδοσφαιριστές φέρονται να συζητούν με άλλες ομάδες. Ο Κωνσταντινίδης π.χ μιλάει με τα Γιαννιτσά, ήδη έχει πει όχι στον Αετό Σκύδρας, ενώ εξετάζει και δυο προτάσεις από Β’ Εθνική.

Εν τω μεταξύ ο Χρήστος Στάμος που αγωνίστηκε στη Νίκη την περασμένη σεζόν και αποχώρησε στα μέσα της σεζόν κάνοντας μάλιστα προσφυγή, θα συνεχίσει την καριέρα του στην Παναχαϊκή. Να θυμίσουμε ότι και ο Μωυσίδης έχει συμφωνήσει με την Καβάλα, ενώ παρελθόν αποτελούν και οι τρεις ξένοι Σάντσεζ, Γκάλβεζ και Νάνι.

 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου