ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Συνάντηση διοίκησης με Ζαφειρούδη για το ρόστερ

συνάντηση-διοίκησης-με-ζαφειρούδη-γι-435604

Μετά τη Γενική Συνέλευση της Ερασιτεχνικής Νίκης, το διοικητικό συμβούλιο και το τεχνικό τιμ πιάνουν δουλειά στο ανδρικό τμήμα μπάσκετ. Ο νέος τεχνικός της ομάδας Γιώργος Ζαφειρούδης είναι από προχθές στο Βόλο και χθες θα είχε συνάντηση με μέλη της διοίκησης για να προγραμματιστούν οι κινήσεις για τον καταρτισμό, το ξεκαθάρισμα και την ενίσχυση του ρόστερ.
Ηδη πάντως λογίζεται ως δεδομένο ότι δεν θα συνεχίσει στην ομάδα ο Δημήτρης Βογιατζής. Ο Θεσσαλονικιός πάουερ φόργουορντ που ήρθε πέρυσι στη Νέα Ιωνία και την ενίσχυσε στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής πρέπει να θεωρείται ήδη παρελθόν για τους κυανόλευκους. Παράλληλα πολύ δύσκολα θα ανανεωθεί η συνεργασία με τον έμπειρο σέντερ Μίλτο Ορνιθόπουλο και το πιθανότερο είναι μέσα στις επόμενες ημέρες να ξεκαθαρίσει το θέμα.
Εν τω μεταξύ σε συζητήσεις βρίσκεται η ομάδα με τον γκαρντ, Παναγιώτη Τσώλη. Ο Βολιώτης καλαθοσφαιριστής είχε επιστρέψει στον Βόλο και στη Νίκη, μετά από ένα σύντομο πέρασμα από την Κρήτη. Επιθυμία των δυο πλευρών είναι να συνεχίσει ο 29χρονος καλαθοσφαιριστής να φορά την κυανόλευκη φανέλα, ωστόσο θα πρέπει πρώτα να υπάρξει συμφωνία στο οικονομικό κομμάτι.
Επιπλέον ο διεθνής καλαθοσφαιριστής Γιώργος Μαυρογιάννης φαίνεται πως θα συνεχίσει σε μεγαλύτερη κατηγορία την καριέρα του. Ο Μαυρογιάννης βρίσκεται στο στόχαστρο αρκετών ομάδων και στη Νίκη το έχουν πάρει σχεδόν απόφαση ότι δεν θα τον έχουν κοντά τους την επόμενη σεζόν.
Οι τέσσερις παραπάνω αθλητές αποτελούσαν από τις βασικές επιλογές του Αντώνη Μυριντζή τη σεζόν που έφυγε. Για τον Τσώλη φυσικά ακόμα «παίζεται» η παραμονή του, αλλά από την άλλη ακόμα και με την πιθανή αποχώρηση των τριών παικτών, Βογιατζή, Μαυρογιάννη και Ορνιθόπουλου, δημιουργούνται σημαντικά κενά που πρέπει να καλυφθούν στο έμψυχο δυναμικό της ομάδας.
Κατά τη χθεσινή συνάντηση με τον προπονητή της ομάδας Γιώργο Ζαφειρούδη υπήρξαν και οι πρώτες κατευθύνσεις για την προσπάθεια ενίσχυσης της ομάδας. Ηδη στα υπόψιν βρίσκονται κάποιοι καλαθοσφαιριστές, ενώ προτεραιότητα της ομάδας αποτελούν κυρίως οι μεταγραφές Βολιωτών παικτών.
Παράλληλα μπορεί η πρόσληψη του Γιώργου Ζαφειρούδη στη θέση του προπονητή, να δείχνει ότι στον κυανόλευκο σύλλογο έχουν ανεβάσει τον πήχη, αλλά από την άλλη ακόμα δεν έχουν οριοθετηθεί και δεν έχουν ξεκαθαριστεί οι στόχοι για τη νέα σεζόν. Αν μη τι άλλο βάσει της περσινής πορείας, το μόνο που μπορεί να κάνει η ομάδα της Νέας Ιωνίας είναι να διεκδικήσει μια πορεία καλύτερη από πέρυσι, κάτι που σημαίνει ότι πρέπει να ψάξει πρωταγωνιστικό ρόλο στη Γ’ Εθνική.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου