ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ανέβηκε η αξία του Μαρτίν

ανέβηκε-η-αξία-του-μαρτίν-426462

Με απόλυτη μυστικότητα κινούνται πλέον οι άνθρωποι του Ολυμπιακού για τους μεταγραφικούς στόχους, αφού είδαν πως με τη γνωστοποίηση πριν μια εβδομάδα της συμφωνίας με τον 28χρονο Αργεντινό επιθετικό Χουάν Εντουάρντο Μαρτίν, ανέβηκε πολύ η αξία του και εμφανίσθηκαν και άλλοι μνηστήρες, με αποτέλεσμα να παρουσιάζονται κάποια εμπόδια αλλά και πρόβλημα στην ολοκλήρωση της μεταγραφής, αν και στη βολιώτικη ΠΑΕ περιμένουν τον Αργεντινό μαζί με τον συμπατριώτη του Πάολο Φραντζιπάνε στις 24 του μήνα στο Βόλο για να υπογράψουν και επίσημα τα συμβόλαιά τους.

Η αξία του Μάρτιν ήταν ήδη μεγάλη. Ο Ολυμπιακός έκανε εντύπωση όταν κατάφερε να αποσπάσει το ο.κ. του παίκτη, που αποφάσισε να φύγει από την Αργεντινή αλλά οι τελευταίες εξελίξεις -που δεν ανησυχούν τους ερυθρόλευκους- έχουν να κάνουν με το ότι ο παίκτης είχε πολλούς εκπροσώπους… Η αξία του μίστερ γκολ της Nasional B φαινόταν και από τις απαιτήσεις της ομάδας του Μαρτίν, Ντιφένσα Χουστίσια, οι οποίες φτάνουν σύμφωνα με πληροφορίες τα 350.000 δολάρια, ενώ η ανησυχία ήρθε από δηλώσεις ενός εκπροσώπου του σε αργεντίνικη ιστοσελίδα -που παρουσίασε χθες ο Ταχυδρόμος- όπου τόνισε: «Είμαστε σε επαφή με τους παράγοντες της Ινστιτούτο Κόρντομπα και υπάρχουν κάποιες διαφορές στο οικονομικό. Ολα είναι πιθανά, αφού πολλά κλαμπ ενδιαφέρονται να αποκτήσουν τον Μαρτίν”…

Στον Ολυμπιακό πάντως έχουν συμφωνήσει μαζί του και μάλιστα του έχουν βγάλει εισιτήρια για να έρθει στις 24 Ιουνίου στην Ελλάδα και να είναι μαζί με τους άλλους Αργεντίνους στο νέο ξεκίνημα της ομάδας

Όσον αφορά στα υπόλοιπα μεταγραφικά ζητήματα, ο τιμ μάνατζερ της βολιώτικης ΠΑΕ Τάκης Γιαννόπουλος θα βρεθεί το σαββατοκύριακο στην Ιταλία και την Ισπανία για να συζητήσει με μεταγραφικούς στόχους.

Πάντως από τα ονόματα που έχουν ακουστεί ο Ολυμπιακός βρίσκεται πολύ κοντά σε συμφωνία με τον 30χρονο Kρίστιαν Φιέλ που έμεινε ελεύθερος από την Aαχεν, συνεχίζονται οι επαφές με τον 24χρονο Γάλλο κεντρικό αμυντικό Χαβιέ Τομά της Τουρ, αλλα και τον 31χρονο Σλοβάκο Πίτερ Πετράς που έπαιζε στη Λέφσκι Σόφιας.

O Φιέλ πάντως που έχει πάρει το ο.κ. είναι αριστεροπόδαρος και μπορεί να αγωνιστεί με την ίδια ευκολία τόσο σαν αμυντικό χαφ, όσο και σαν επιτελικό και αριστερό χαφ, έχει συζητήσει εδώ και μέρες με τον Ολυμπιακό και υπάρχει η αισιοδοξία ότι εντός της επόμενης εβδομάδας θα είναι η 4η μεταγραφή.

Ακόμη ως εναλλακτική λύση για την άμυνα του Ολυμπιακού φέρεται και ο Τσέχος αμυντικός Γίρι Κρέιτσι που έχει 57 συμμετοχές τις τρεις τελευταίες σεζόν με την Γιάμπλονετς.

Από τον ελληνικό χώρο, απ’ όπου έχει αποκτηθεί μόνο ο Αντώνης Ρίκκα, φαίνεται αναθερμάνθηκε το ενδιαφέρον για τον Νιγηριανό Ολίσε του Πανθρακικού, με τον οποίο γίνεται συζήτηση, και για δανεισμό του Ισπανού γκολκίπερ Χοσέ Μανουέλ Ρόκα, τη στιγμή που έμειναν μόνο φήμες τα σενάρια που ήθελαν τον Ολυμπιακό να συζητά με τον Aστέρα Tρίπολης για το δανεισμό του Γιώργου Aμπάρη.

Φήμες έμειναν και όσα ακούσθηκαν πως ο Ολυμπιακός έχει δείξει ενδιαφέρον για την απόκτηση του Σουμπίνιο από τον Εθνικό, αφού το κασέ του έχει ανέβει κατακόρυφα.

Κοιτώντας και το μέλλον ο Ολυμπιακός θέλει να εντάξει στη δύναμή του τον 24χρονο αμυντικό Βαγγέλη Γκότοβο από τον Οδυσσέα Αναγέννησης και τον μέσο Γιώργο Μοσχάκη που αγωνίσθηκε στα Γιαννιτσά δανεικός από τον Ηρακλή.

Οσον αφορά τους δανεικούς που ήταν την περασμένη σεζόν στο Βόλο, υπάρχει περίπτωση να αφήσει η Ξάνθη τον Λιαπάκη, ενώ ο Παναγιώτης Κόρμπος έγινε γνωστό ότι από τον Ατρόμητο παραχωρείται αλλά μόνο με μεταγραφή.

Η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ευχαριστεί τους φιλάθλους που συνεχίζουν να δείχνουν έμπρακτα την αγάπη τους και την εμπιστοσύνη τους στην ομάδα της πόλης μας με αγορά των Εισιτηρίων Διαρκείας, παρά τα γνωστά προβλήματα με το γήπεδο και την έδρα στην αγωνιστική περίοδο 2010-11 στη SUPER LEAGUE!

Επιπλέον η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ ευχαριστεί τις γυναίκες της πόλης μας, τους γονείς και τους λιλιπούτειους φίλους της ομάδας που έχουν αγκαλιάσει την προσπάθειά μας -με το Γυναικείο & Παιδικό Εισιτήριο Διαρκείας- να φέρουμε τις γυναίκες, τις οικογένειες και τα παιδιά στο γήπεδο του Ολυμπιακό Βόλου!

Υπενθυμίζουμε ότι η αγορά των εισιτηρίων διαρκείας του Ολυμπιακού Βόλου 2010-2011 πραγματοποιείται μόνο από τα γραφεία της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ, Π. Μελά 3 με Ιάσονος, τηλ.: 24210 34507, fax: 24210 34509, καθώς και από το επίσημο site της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ.

 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου