ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ

27 Βολιωτάκια στην πισίνα

27-βολιωτάκια-στην-πισίνα-665181

Ανακοινώθηκαν από την ΚΟΕ 333 κολυμβητές και κολυμβήτριες από όλη την Ελλάδα, γεννηθέντες το διάστημα 2002-2005, οι οποίοι θα πάρουν μέρος στο φετινό αναπτυξιακό πρόγραμμα, που διοργανώνει η ομοσπονδία.

Μεταξύ τους, σε επίπεδο Θεσσαλίας βρίσκονται και 27 αθλητές / αθλήτριες από βολιώτικα σωματεία, ανεβάζοντας επίπεδο την πόλη μας σε παραγωγή και εξέλιξη κολυμβητών. Το πρόγραμμα στοχεύει, μέσα από τις κοινές προπονήσεις και τη σωστή διαπαιδαγώγηση των αθλητών, υπό την αρμοδιότητα των ομοσπονδιακών προπονητών και των τεχνικών συμβούλων, στην ολοκληρωμένη πνευματική και αθλητική ανάπτυξή τους.

Θα λάβει χώρα σε συγκεκριμένες ημερομηνίες, σε προπονητικά κέντρα της Θεσσαλονίκης και της Αθήνας και ει δυνατόν της περιφέρειας.

Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου με την συμμετοχή των προσωπικών τους προπονητών, οι κολυμβητές-τριες συμμετέχουν σε προπονητικές συναντήσεις,, σε επιστημονική παρέμβαση, σωματομετρήσεις, μέτρηση γαλακτικού, βιντεογραφήσεις – κινηματική ανάλυση και άλλες αναπτυξιακού περιεχομένου δραστηριότητες και στο τέλος επιλέγονται να συμμετέχουν σε πολυήμερα κάμπινγκ προετοιμασίας.

Σε επίπεδο τοπικών σωματείων, από τον Ολυμπιακό Βόλου στο πρόγραμμα θα συμμετέχουν 4 αθλητές / τριες, από τη Νίκη Βόλου 16, από το ΝΟΒΑ 4, από τον ΟΕΑ/ΝΑΒ 2 και από τον ΟΥΚ Βόλου 1.

Αναλυτικά οι αθλητές των σωματείων

του Βόλου που κλήθηκαν από την ΚΟΕ:

ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ:

ΚΙΩΣΙΑ ΑΛΕΞΙΑ

ΛΟΥΚΑΚΗ ΑΘΑΝΑΣΙΑ

ΜΕΝΤΕΚΙΔΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ

ΑΝΑΣΤΑΣΑΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ

ΚΟΝΤΟΒΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

ΜΕΡΙΣΤΟΥΔΗ ΒΑΙΑ

ΧΑΤΖΗΕΦΡΑΙΜΙΔΟΥ ΜΑΡΙΑ

ΓΚΕΚΑΣ ΛΑΖΑΡΟΣ

ΤΣΑΛΟΥΧΟΥ ΧΑΡΟΥΛΑ

ΧΑΤΖΗΕΦΡΑΙΜΙΔΟΥ ΜΑΡΙΝΑ

ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΕΥΤΥΧΙΑ

ΚΑΡΑΛΗ ΜΑΓΔΑΛΗΝΗ

ΛΙΑΚΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

ΣΙΟΥΜΟΥΡΕΚΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ:

ΣΤΑΜΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ

ΒΑΡΑΛΗ ΦΩΤΕΙΝΗ

ΤΡΥΠΑ ΣΟΦΙΑ- ΕΙΡΗΝΗ

ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΙΩΑΝΝΗΣ

ΝΟΒΑ:

ΒΛΑΧΟΥ ΑΓΑΘΗ

ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΗ ΜΑΡΙΝΑ

ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

ΧΑΡΙΣΗ ΙΩΑΝΝΑ

ΟΕΑ/ΝΑΒ:

ΣΤΑΜΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ

ΣΦΕΤΣΟΣ – ΦΛΑΜΠΟΥΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΟΥΚ ΒΟΛΟΥ:

ΜΑΚΡΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

Οι ημερομηνίες των πρωταθλημάτων κατηγοριών

Χθες, ανακοινώθηκαν από την ΚΟΕ οι ημερομηνίες των πρωταθλημάτων κατηγοριών στην κολύμβηση, τα οποία θα διοργανωθούν υπό τη συνεργασία σωματείων και φορέων, όπως αποφάσισε το Δ.Σ. της Ομοσπονδίας.

Στην περίπτωση αυτή το μεν Πρωτάθλημα Παίδων-Κορασίδων, Εφήβων-Νεανίδων, θα διεξαχθεί στις 13-16 Ιουλίου 2017, το δε Πρωτάθλημα Παμπαίδων-Παγκορασίδων ΑΒ θα διεξαχθεί 6-9 Ιουλίου 2017.

Δ.Γ.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου