ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Καμία επίσημη εξέλιξη στη Νίκη

καμία-επίσημη-εξέλιξη-στη-νίκη-430958

Δεν κουνιέται φύλλο στη Νίκη… Παρά το πωλητήριο που έβαλε στην ομάδα ο Στράτος Γιδόπουλος δεν έχει εμφανιστεί κανείς που να ενδιαφέρεται να αναλάβει την ομάδα. Αυτή τη στιγμή μόνο κάποια σενάρια κυκλοφορούν, που δεν έχουν να κάνουν προς το παρόν με χειροπιαστά δεδομένα και καμία επίσημη πρόταση ή κίνηση.

Αρχικά είχε ακουστεί το όνομα του Τάκη Σταυρίδη, του πρώην προέδρου του Εθνικού Ολυμπιακού και νυν του Εθνικού Βόλου, αλλά ο ίδιος διέψευσε το ενδεχόμενο να εμπλακεί με τα διοικητικά της κυανόλευκης ΠΑΕ. Ομως η αλήθεια είναι ότι ακόμα συνεχίζεται να ακούγεται στα ποδοσφαιρικά στέκια το όνομα του και πολλοί πιστεύουν ότι ο Βολιώτης παράγοντας το σκέφτεται… Ο ίδιος όμως όπως γράφηκε και παραπάνω πως έχει διαψεύσει ότι έχει συζητήσει κάτι με τον Γιδόπουλο και το ίδιο υποστηρίζει και η πλευρά του μεγαλομετόχου.

Προχθές το βράδυ άρχισε να ακούγεται ότι κάποιος Λαμιώτης επιχειρηματίας έχει ενδιαφερθεί για την ομάδα, αλλά και πάλι δεν υπάρχει τίποτα πιο συγκεκριμένο. Το τελευταίο που βγήκε σαν φήμη είναι ότι γίνεται κίνηση από τον Δημήτρη Ιωαννίδη να μαζέψει κάποιους επιφανείς Νικιώτες και παλιούς παράγοντες για να δημιουργηθεί μια ομάδα δέκα περίπου ατόμων που να μπορούν να μπουν μπροστά και να ηγηθούν της προσπάθειας.

«Δεν υπάρχει τέτοιο σενάριο», ξεκαθαρίζει όμως ο πρώην πρόεδρος της κυανόλευκης ΠΑΕ. «Το είπα και στη συγκέντρωση των φιλάθλων. Δεν φαίνεται να ενδιαφέρεται κανένας. Εγώ προσωπικά δεν αναλαμβάνω μια τέτοια προσπάθεια, αλλά ούτε και έχω βρει άτομα που να ενδιαφέρονται. Το μόνο που προσπαθώ να κάνω είναι να επικοινωνήσω με το Στράτο Γιδόπουλο μήπως βρεθεί η χρυσή τομή και γίνει κάτι για το καλό της ομάδας», κατέληξε ο Δημήτρης Ιωαννίδης.

Από την άλλη πλευρά ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ βρίσκεται στην Αθήνα και απλά περιμένει. Προς το παρόν δεν τον έχει ενοχλήσει κανείς από ενδιαφερόμενους ή επενδυτές, ενώ στο περιβάλλον του διέρρεε χθες ότι αν γίνει κάποια κίνηση για να «ρίξουν γέφυρα» οι φίλαθλοι, ίσως να αλλάξει κάτι. «Μέχρι στιγμής δεν έχει με έχει ενοχλήσει κανείς. Μέχρι την επόμενη εβδομάδα θα περιμένω μήπως υπάρξει κάποιος που να ενδιαφερθεί. Σε αντίθετη περίπτωση δηλώνω ότι φεύγω. Εκτός αν υπάρξει μεταμέλεια από τους οργανωμένους… Αλλιώς δεν συνεχίζω», δήλωσε σχετικά ο Στράτος Γιδόπουλος.

Οσο για τις προσφυγές που κινδυνεύει να φορτωθεί η ομάδα, μια και οι ποδοσφαιριστές δεν δείχνουν ότι μπορούν να κάνουν άλλη υπομονή σχολίασε: «Εχουν δίκαιο οι ποδοσφαιριστές, αλλά πρέπει να καταλάβουν και τη δική μου την θέση. Ας κάνουν προσφυγές. Το ίδιο είναι για μένα. Ετσι κι αλλιώς αν πέσει η ομάδα στην Δ’ Εθνική, δεν θα έχουν από πού να πάρουν τα λεφτά τους».

Κατάσταση αναμονής και στασιμότητας λοιπόν και αυτή την εβδομάδα για τη Νίκη Βόλου, ενώ σήμερα, μετά την χθεσινή Γενική Συνέλευση της ομάδας, ίσως πάρει θέση η Ερασιτεχνική. Πάντως δεν αναμένεται να μπορεί η Ερασιτεχνική Νίκη να πάρει κάποια πρωτοβουλία για να βγάλει την ΠΑΕ από το αδιέξοδο, μια και έχει πολλά δικά της θέματα με τα οποία χρειάζεται να ασχοληθεί ενόψει της νέας σεζόν. Αυτό έχει ξεκαθαριστεί από τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του συλλόγου, που πάντως παρακολουθούν και αυτοί τις εξελίξεις και περιμένουν…

Και Επανωμή για Μάγγο

Εκτός από το ενδιαφέρον του νεοφώτιστου Τύρναβου για το Θανάση Μάγγο, τις τελευταίες ημέρες και η Αναγέννηση Επανωμής μπήκε στο παιχνίδι για την απόκτηση του Λαρισαίου ποδοσφαιριστή που τις δυο τελευταίες χρονιές φόρεσε την κυανόλευκη φανέλα. Ο νεαρός μεσοαμυντικός πάντως δεν έχει αποφασίσει που θέλει να συνεχίσει την καριέρα του, ενώ περιμένει παράλληλα και τις εξελίξεις στη Νίκη Βόλου για να πάρει τις αποφάσεις του.

Λαχειοφόρος της Ερασιτεχνικής

Η Ερασιτεχνική Νίκη διοργανώνει κλήρωση λαχειοφόρου με δώρο ένα μηχανάκι scooter APRILIA SCARABEO 100cc. Η λαχειοφόρος γίνεται στο πλαίσιο της οικονομικής ενίσχυσης του συλλόγου, δίνοντας παράλληλα τη δυνατότητα σε έναν τυχερό να κερδίσει ένα πολύ ωραίο δώρο. Η κλήρωση θα γίνει με τον πρώτο λαχνό του Λαϊκού Λαχείου την Τρίτη 22 Ιουνίου 2010. Το μηχανάκι προέρχεται από την εταιρία Ι. Φτούλης & Σία Ο.Ε. και το Δ.Σ. της Ερασιτεχνικής Νίκης την ευχαριστεί για τη συνεργασία. Η τιμή των λαχνών είναι ένα ευρώ έκαστος και πωλούνται από τα γραφεία της Ερασιτεχνικής Νίκης και από τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου.

 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου