ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σε μεταγραφική αναμονή

σε-μεταγραφική-αναμονή-426462

Σε μεταγραφική αναμονή βρίσκεται ο Ολυμπιακός που θέλει να συνεχίσει την ενίσχυσή του και να έχει έτοιμο ένα δυνατό και νέο ρόστερ Α’ Εθνικής στις 28 του μήνα που θα κάνει το νέο   του ξεκίνημα.
Ο Ολυμπιακός περιμένει στις 24 του μήνα τα νέα αποκτήματά του από την Αργεντινή, τον   Χουάν Εντουάρντο Μαρτίν   και τον Πάολο Ντανιέλ Φραντζιπάνε και δεν φαίνεται να ανησυχεί από δημοσιεύματα στην χώρα της Λατινικής Αμερικής που   θέλουν εμπλοκή στη μεταγραφή του Μαρτίν την ώρα που ο Φραντζιπάνε δηλώνει ευτυχής που έρχεται στην Ελλάδα…
Συγκεκριμένα αργεντίνικη ιστοσελίδα φιλοξενεί δηλώσεις μάνατζερ του Μαρτίν, όπου αναφέρει ότι υπάρχει κι άλλη πρόταση από την Κόρντοβα για τον παίκτη του.
Στον Ολυμπιακό πάντως περιμένουν στις 24 του μήνα τους Αργεντίνους, ενώ παράλληλα βρίσκονται σε επαφές για να ολοκληρώσουν κι άλλες μεταγραφές   από το εξωτερικό και την Ελλάδα…
 Μετά τους Αργεντινούς   ο Ολυμπιακός βρίσκεται πολύ κοντά σε συμφωνία με τον 30χρονο Kρίστιαν Φιέλ  που έμεινε ελεύθερος από την Aαχεν (B’ Γερμανίας), ενός παίκτη πραγματικού «εργαλείου» με πλούσια πείρα και παραστάσεις.
O Φιέλ είναι αριστεροπόδαρος και μπορεί να αγωνιστεί με την ίδια ευκολία τόσο σαν αμυντικό χαφ, όσο και σαν επιτελικό και αριστερό χαφ, έχει συζητήσει εδώ και μέρες με τον Ολυμπιακό και υπάρχει η αισιοδοξία ότι εντός της εβδομάδας θα είναι η 4η μεταγραφή.
Εχουν προηγηθεί ο Αντώνης Ρίκκα από την ΑΕΚ, ακολούθησε ο 28χρονοςΑργεντινός επιθετικός της Ντεφένσα, Χουάν Μαρτίν, και η συνέχεια έγινε με τον 30χρονο Πάολο Ντανιέλ Φραντζιπάνε, χωρίς να αποκλείεται έως τις 24 του μήνα να υπάρξει και τρίτος Αργεντίνος.
Στο μεταξύ ο  Γίρι Κρέιτσι είναι η εναλλακτική λύση για την άμυνα του Ολυμπιακού, την ώρα που υπάρχουν εμπόδια στην απόκτηση του Γάλλου Χαβιέ Τομά και του Σλοβάκου Πέτερ Πετράς. Ο Τσέχος αμυντικός Γίρι Κρέιτσι έχει προταθεί στους Βολιώτες, αν και πριν λίγο καιρό φαίνονταν να είχε κλείσει στον Ηρακλή.
Ο 24χρονος πανύψηλος (1.90) σέντερ-μπακ Γίρι Κρέιτσι έχει 57 συμμετοχές τις τρεις τελευταίες σεζόν με την Γιάμπλονετς, ενώ έχει αγωνισθεί και στη Σπάρτα Πράγας. Πάντως δεν έχουν πάψει οι επαφές με τον 24χρονο Γάλλο κεντρικό αμυντικό Χαβιέ Τομά, που έκανε μια πολύ καλή χρονιά με την Τουρ (28 συμμετοχές), με την οποία αγωνίζεται τα τρία τελευταία χρόνια, ενώ έχει περάσει και από Γκενιόν και Ροντέν.
Αντίθετα στάσιμο έμεινε το θέμα για τον 31χρονο Σλοβάκο Πίτερ Πετράς που έπαιζε στη Λέφσκι Σόφιας και έχει θητεία σε Ιντερ Μπρατισλάβας, Ντούμπνιτσα και Σλόβαν Μπρατισλάβας στην πατρίδα του και στη Σατούρν στη Ρωσία από την στιγμή που ξαφνικά απαιτηθήκαν περισσότερα χρήματα από τα αρχικά που είχαν συμφωνηθεί.
Από τον ελληνικό χώρο απ’ όπου έχει αποκτηθεί ο Ρίκκα, αναθερμάνθηκε το ενδιαφέρον για τον Ολίσε, θεωρείται κλεισμένος ο 24χρονος αμυντικός Βαγγέλης Γκότοβος από τον Οδυσσέα Αναγέννησης, ενώ   για τη θέση Νο1… μετά τον  Ισπανό Χοσέ Μανουέλ Ρόκα του Πανθρακικού… κυκλοφόρησε και σενάριο το οποίο ήθελε τον Oλυμπιακό να συζητά με τον Aστέρα Tρίπολης για τον δανεισμό του Γιώργου Aμπάρη (με την προϋπόθεση να καλυφτεί το συμβόλαιό του και από τις δύο πλευρές). Ακόμη ο Παναγιώτης Κόρμπος ο οποίος αγωνίστηκε φέτος δανεικός στον Ολυμπιακό Βόλου είχε χθες συνάντηση με τον τεχνικό διευθυντή του Ατρόμητου, Γιάννη Αγγελόπουλο και αποφασίστηκε ότι παραχωρείται, αλλά μόνο με μεταγραφή.
 
 
 
 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου