ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Περιμένοντας τους… επενδυτές στη Ν. Ιωνία

περιμένοντας-τους-επενδυτές-στη-ν-ι-430958

Το πωλητήριο που μπήκε από προχθές το απόγευμα στην ΠΑΕ Νίκη Βόλου φυσικά δεν έφερε την λύση και δεν σηματοδότησε καμία απολύτως εξέλιξη για την ομάδα της Νέας Ιωνίας. Σε δύσκολους οικονομικά καιρούς δεν είναι εύκολο να βρεθεί κάποιος που να πει ότι θα δώσει γύρω στα 400.000 ευρώ για να πάρει μια ομάδα που βρίσκεται στην Γ’ Εθνική και να επενδύσει επιπλέον άλλα τόσα για να τη βγάλει από το τέλμα…

Και λέμε 400.000 ευρώ, γιατί τόσο τελικά κοστολογεί το 1/3 των χρημάτων που υποστηρίζει ότι έχει βάλει στην ομάδα ο Στράτος Γιδόπουλος, κάτι το οποίο λέει συνεχώς ότι θα αποδείξει με χαρτιά, αλλά προς το παρόν δεν έχει γίνει κάτι τέτοιο. Στη Νέα Ιωνία λοιπόν περιμένουν τους επενδυτές, αλλά φαίνεται ότι είναι πάρα πολύ δύσκολο έως απίθανο να βρεθούν. Ο μεγαλομέτοχος της ομάδας θα περιμένει μήπως και προκύψει κάποιος ενδιαφερόμενος, αλλά και ο ίδιος δηλώνει απογοητευμένος γενικότερα από τη μέχρι σήμερα κατάσταση.

Σε περίπτωση που δεν φανεί επενδυτής, τότε ο Στράτος Γιδόπουλος διαρρέει στο περιβάλλον του ότι θα εγκαταλείψει την προσπάθεια, ωστόσο θα δεσμεύσει τα χρήματα που έχει βάλει σε περίπτωση που αναλάβει κάποιος άλλος, αφού ο ίδιος πει ότι αποχωρεί… Δηλαδή θεωρεί ότι ίσως κάποιοι περιμένουν να αναλάβουν, μόλις ο ίδιος πει «φεύγω».

Στο… περίμενε βρίσκονται και οι φίλαθλοι της Νίκης περιμένοντας τις εξελίξεις, αλλά χωρίς να μπορούν να κάνουν κάτι άλλο. Οι οργανωμένοι συνεχίζουν να δηλώνουν ότι αν αποφασίσει να προχωρήσει σωστά ο Γιδόπουλος και ξεκινήσει τον προγραμματισμό θα είναι δίπλα του, αλλά δεν υποχωρεί από τις θέσεις του ο έμπειρος παράγοντας, κάτι που έχει φέρει τη ρήξη στις σχέσεις των δυο πλευρών. Είναι πρακτικά αδύνατο να πουληθούν 600 εισιτήρια διαρκείας, από τη στιγμή που δεν υπάρχει κάποιο δεδομένο για τη νέα σεζόν στη Νίκη, κάτι που ζήτησε ο Γιδόπουλος από τους οργανωμένους. Λύση λοιπόν δεν διαφαίνεται και γι’ αυτό μπήκε και το πωλητήριο, που δεν φαίνεται όμως δυνατό να δώσει άμεσα λύση.

Η Νίκη είναι «εγκλωβισμένη» και ο άνθρωπος που θα την πάρει από το χέρι να την οδηγήσει έξω από το τούνελ δεν έχει δυστυχώς βρεθεί. Παλιοί παράγοντες δηλώνουν αδυναμία να αναλάβουν την ομάδα και να μπουν μπροστά με τις υπάρχουσες συνθήκες, ενώ οι φίλαθλοι από την πλευρά τους προσπαθούν να πιέσουν την κατάσταση και να αναγκάσουν το Γιδόπουλο να παραχωρήσει τις μετοχές χωρίς τίμημα, μήπως έτσι βρεθεί κάποιος να αναλάβει.

Η τελευταία ανακοίνωση των οργανωμένων φαίνεται πως ήταν η τελευταία προειδοποίηση. Γενικότερα στη Νέα Ιωνία επικρατεί μεγάλη ανησυχία για το «αύριο».

Σήμερα πάντως είναι προγραμματισμένη η Γενική Συνέλευση της Ερασιτεχνικής και ίσως εκεί προταθούν κάποιες κινήσεις για να βρεθεί λύση. Ο Στράτος Γιδόπουλος θεωρεί ότι ο ίδιος έχει ξεκαθαρίσει πλέον τις προθέσεις του, με το πωλητήριο που έχει βάλει στην ΠΑΕ και περιμένει και ο ίδιος αντιδράσεις. Ο χρόνος όμως περνά και όλα στην ομάδα βρίσκονται στον αέρα.

Περιμένουν οι παίκτες

Προς το παρόν -και αυτό είναι προς τιμήν τους- κανείς παίκτης της Νίκης δεν έχει κάνει προσφυγή για να διεκδικήσει και να εξασφαλίσει ουσιαστικά του δεδουλευμένα του. Παρά το γεγονός ότι πέρασε η προθεσμία που είχε δώσει ο Στράτος Γιδόπουλος για να μιλήσει μαζί τους, προτίμησαν να κάνουν υπομονή, παρακολουθώντας από κοντά τις εξελίξεις και περιμένοντας και αυτοί το τι θα γίνει. Πάντως κανείς δεν μπορεί να πει με σιγουριά ότι δεν θα μπορεί να προκύψει κάποια νέα προσφυγή μέσα στις επόμενες ημέρες ή εβδομάδες. Αλλωστε μερικοί τις έχουν έτοιμες για κατάθεση, αν αργήσει ακόμη λίγο να επικοινωνήσει μαζί τους ο Γιδόπουλος.

 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου