ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πανελλήνια πρωτιά για Φιλιππίδη και Γ.Σ. Βόλου

πανελλήνια-πρωτιά-για-φιλιππίδη-και-γ-435604

Πρωταθλητής Ελλάδος στο αγώνισμα του άλματος επί κοντώ αναδείχθηκε ο αθλητής του Γυμναστικού Συλλόγου Βόλου, Κώστας Φιλιππίδης, κατά τη διάρκεια του Πανελληνίου πρωταθλήματος Στίβου, το οποίο διεξήχθη στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο της Πάτρας το διήμερο 12 και 13 Ιουλίου. Ο αθλητής του ΓΣ Βόλου πέρασε το ύψος των 5.50 μέτρων που ήταν αρκετό ώστε να του δώσει την 1η θέση στο αγώνισμα.

Ο Φιλιππίδης, μετά από αυτή του την επιτυχία, συμπεριελήφθη στην Εθνική ομάδα Ανδρών-Γυναικών που θα αγωνισθεί το ερχόμενο σαββατοκύριακο στη Νορβηγία στο θεσμό του Bruno Zaouli. Πέραν όμως της εμφάνισης του Φιλιππίδη, ικανοποιητική ήταν και η εμφάνιση και των άλλων αθλητών και αθλητριών του συλλόγου με αρκετά πλασαρίσματα στους τελικούς των αγωνισμάτων τους.
Πιο συγκεκριμένα, ο Κώστας Μίχος ήρθε 5ος στο αγώνισμα των 110 μ. με εμπόδια Νέων με 16΄΄03, ενώ ο Δημήτρης Θεοχάρης κατετάγη 5ος στο άλμα σε μήκος Νέων με 6.88m και 12ος στους άνδρες. Ο αθλητής του ΓΣ Βόλου ένιωσε ενοχλήσεις στο δικέφαλο και γι’ αυτό δεν έκανε καλύτερη επίδοση, όπως έδειξε το πρωί στον προκριματικό του αγωνίσματος που έκανε άνετα 7.24m.
Στην κατηγορία των γυναικών είχαμε την 4η θέση στο άλμα τριπλούν της Κατερίνας Βέργου στις Νέες με 12.29 και την 9η στις γυναίκες. Ικανοποιητική ήταν και η προσπάθεια της Γραμματής Ψαρράκου στο άλμα εις ύψος, που κατέλαβε την 7η θέση στις νέες και την 9η στις Γυναίκες με 1.55m, ενώ στον προκριματικό είχε κάνει 1.60m. Τέλος την 11η θέση κατέλαβε η Μαρία Κοτρούτσου στο άλμα τριπλούν στις Νέες με 11.76m.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου