ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σε συλλαλητήριο οι φίλαθλοι για το ΕΑΚ

σε-συλλαλητήριο-οι-φίλαθλοι-για-το-εακ-429052

Παρά το γεγονός πως όλα δείχνουν ότι ο Ολυμπιακός θα χρησιμοποιήσει το Πανθεσσαλικό, οι οργανωμένοι φίλαθλοι του Ολυμπιακού Βόλου ως αντίδρασή στη μη έναρξη των έργων στο ΕΑΚ αποφάσισαν να διεξαχθεί συλλαλητήριο διαμαρτυρίας αύριο Τετάρτη στις 8 μ.μ. στην Πλατεία Ελευθερίας.

Σήμερα στις 12 το μεσημέρι στα γραφεία των Austrian Boys θα δοθεί συνέντευξη τύπου για το θέμα, ενώ σε κοινή επιστολή όλων των οργανωμένων του Ολυμπιακού Βόλου Austrian Boys, Athens Fans, Red Eagles Αγριάς γίνεται έκκληση στον κόσμο να στείλει το μήνυμα από το Δημαρχείο ως τη Βουλή.

“Τελικά αυτό που ανησυχούσαμε, να μην παίζουμε στη Super League μετά από 20 χρόνια στο σπίτι μας το Ε.Α.Κ, πλέον είναι ορατό. Η ανυπαρξία και το ψέμα είναι τα κύρια χαρακτηριστικά των φορέων της πόλης μας. Η ανικανότητά τους έχει ξεπεράσει κάθε όριο. Η πόλη, κύριοι, δεν έχει ανάγκη ούτε από ποδηλατοδρόμους ούτε από arena skateboard. H πόλη έχει ανάγκη από έργα πνοής και ένα από αυτά είναι η αναμόρφωση του Ε.Α.Κ. Ο πρεσβευτής της πόλης μας είναι ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ και του αρμόζει γήπεδο στολίδι. Οι τοπικοί προύχοντες υποσχέθηκαν έναρξη των έργων το Μάρτιο, αλλά ως είθισται, περιορίστηκαν σε ευχολόγια.

Εμείς την Τετάρτη 16-06 και ώρα 8:00 μ.μ. στην πλατεία Ελευθερίας

διοργανώνουμε συλλαλητήριο, προκειμένου να στείλουμε το μήνυμα από το

Δημαρχείο ως τη Βουλή. Ο κόσμος της ομάδας περίμενε 20 χρόνια έναν υγιή

ΟΛΥΜΠΙΑKΟ ΒΟΛΟΥ στα σαλόνια της μεγάλης κατηγορίας με έδρα το Ε.Α.Κ.

Καθιστούμε σαφές πως δεν θα σταματήσουμε παρά μόνο όταν διαπιστώσουμε πως υπάρχει ξεκάθαρο πλάνο και χρονοδιάγραμμα για την ανακατασκευή του ΕΑΚ, με

ολοκλήρωση των έργων πριν την έναρξη της νέας ποδοσφαιρικής περιόδου. Το αν φτάσαμε ήδη στα μέσα Ιουνίου, δικό σας κρίμα!

Όλοι λοιπόν την προσεχή Τετάρτη για ένα νέο ιστορικό ραντεβού, έναν

καινούργιο αγώνα, ώστε η ομάδα να μη φύγει από το σπίτι της. Όλοι με τα

διακριτικά μας, τις σημαίες μας και ο,τιδήποτε άλλο ερυθρόλευκο έχουμε,

ξανά στους δρόμους. Οφείλουμε να διεκδικήσουμε και απαιτήσουμε την αποφυγή του «ξεσπιτώματος» της ομάδας μας, ενάντια στις προθέσεις της Δημοτικής Αρχής που αθέτησε τις υποσχέσεις της και δυστυχώς συνεχίζει να παραπλανά τον κόσμο, χρησιμοποιώντας παχιά λόγια σε περίοδο λιτότητας” αναφέρεται στην ανακοίνωση κάλεσμα των οργανωμένων …

Ανακοίνωση ΣΦΟΒ

Από το Σύνδεσμο Φιλάθλων Ολυμπιακού Βόλου λάβαμε και δημοσιεύουμε την παρακάτω ανακοίνωση η οποία αφορά την χρήση του Πανθεσσαλικού Σταδίου από την ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου. Αναλυτικά:

«Συντασσόμαστε και στηρίζουμε την απόφαση της ΠΑΕ Ολυμπιακός για τη χρησιμοποίηση του Πανθεσσαλικού για φέτος. Ενα στάδιο μεγαλοπρεπές, το καλύτερο μαζί με το Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας στη χώρα μας καθώς και μέσα στα είκοσι πρώτα στάδια της Ευρώπης σύμφωνα με ρεπορτάζ αθηναϊκής εφημερίδας. Ένα στάδιο που θα δώσει επιπλέον αίγλη, μεγαλοπρέπεια, πρεστίζ στην ομάδα μας. Ένα στάδιο που είναι δίπλα μας, τεσσάρων αστέρων και που στοίχισε 80 εκατ. ευρώ. Το ΕΑΚ όμως που είναι η φυσική μας έδρα και το σπίτι μας είναι καταδικασμένο να παραμείνει όπως έχει, παμπάλαιο, τριτοκοσμικό σάπιο, τρύπιο και το χειρότερο στάδιο στη Σούπερ Λίγκα. Η ανικανότητα του Δήμου Βόλου αλλά και η έλλειψη χρημάτων διέλυσε τις όποιες ελπίδες μας ώστε το στάδιο του ΕΑΚ να γίνει ένα παλάτι που θα συναγωνίζεται το Πανθεσσαλικό αλλά και αυτό της Λάρισας.

Αν κάποιοι ονειρεύονται και διεκδικούν να γίνουν πασαλείμματα δηλαδή τα νέα αποδυτήρια και τα νέα δημοσιογραφικά θεωρεία και μόνο αυτά μάλλον ξέχασαν ότι ο Ολυμπιακός μας είναι στη Σούπερ Λίγκα σε πλήρη αναγέννηση και απογείωση σε όλα τα μέτωπα. Δεν θα γυρίσει ο Ολυμπιακός στη μιζέρια να κόβει μόνο -6 χιλιάδες εισιτήρια στο ΕΑΚ, ενώ σε παιχνίδια κορυφής στο Πανθεσσαλικό θα κόβει πάνω από 20 χιλ. Δεν είναι δυνατόν να ζητάμε από την ΠΑΕ παικταράδες και ακριβές μεταγραφές και η ΠΑΕ να στερείται εσόδων από τα λίγα εισιτήρια του ΕΑΚ.

Δεν είναι δυνατόν να βλέπουμε ξανά τα τσιμεντόλιθα που βλέπαμε το 1960 και τα εκατοντάδες εξωτερικά καλώδια και σωλήνες.

Για το στάδιο του ΕΑΚ όμως υπάρχει ελπίδα, αφού στοχεύσουμε σωστά και φρόνιμα και όχι απλά να εκδηλώνουμε την οργή μας.

Δύο είναι οι περιπτώσεις ώστε να αξιοποιήσουμε στο μέλλον το σπίτι μας και τη φυσική μας έδρα. Ή ο Δήμος Βόλου να πάρει ένα δάνειο 5-6 εκατ. ευρώ όπως πήρε για κάποιες αποθήκες και να το κάνει παλάτι ή το πιο εφικτό, να δοθεί το στάδιο για χρήση κι εκμετάλλευση στην ΠΑΕ, αφού ξεπεραστούν κάποια νομικά θέματα όπως έγινε και με το Καραϊσκάκη και το εκμεταλλεύεται μια ΑΕ.

Πιστεύουμε ότι οι διεκδικήσεις μας να έχουμε αυτό το στόχο ώστε να μπορούμε στο μέλλον να επιστρέψουμε στη φυσική μας έδρα μία έδρα που θα τη χαιρόμαστε όλοι και θα είμαστε υπερήφανοι.

Φίλοι του Ολυμπιακού, να μη μας πνίγει η οργή αλλά και τα συναισθήματά μας. Ενωμένοι θα διεκδικήσουμε και θα πετύχουμε, ξεκαθαρίζοντας του στόχους. Και οι Λαρισαίοι αφήνουν το Αλκαζάρ, ένα στάδιο που πήρανε πρωτάθλημα – κύπελλα και ένα στάδιο που είχανε νεκρούς που κλάψανε και πάνε τέρμα Θεού για το καινούργιο τους παλάτι, που είναι όμως κατώτερο του Πανθεσσαλικού.

Τέλος καλούμε όλους τους πολιτικούς μας να συνδράμουν ώστε η διοίκηση των Ολυμπιακών Ακινήτων να παραδώσει το Πανθεσσαλικό με ευνοϊκούς όρους για πλήρη αξιοποίησή του και να μην ξεσπιτωθεί η ομάδα μας και ο αγώνας μας για την φυσική μας έδρα τώρα αρχίζει διεκδικώντας το καλύτερο και το ανώτερο, ώστε στο άμεσο μέλλον να δικαιωθούμε. Μέχρι τότε όλοι να γεμίσουμε το Πανθεσσαλικό και να στηρίξουμε την ΠΑΕ και τον μεγαλομέτοχό μας κ. Αχιλλέα Μπέο, δίνοντας ώθηση, δύναμη και πίστη στην αγαπημένη μας ομάδα που λέγεται Ολυμπιακός και όχι απλά Βολάρα».

 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου