ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πέφτουν στην πισίνα για τη νίκη

πέφτουν-στην-πισίνα-για-τη-νίκη-851206

Σήμερα διεξάγεται η 21η και προτελευταία αγωνιστική της Α2 Πόλο των ανδρών. Η ομάδα του ΝΟΒΑ έχει εύκολο έργο κόντρα στον υποβιβασμένο σύλλογο της Σύρου, ενώ ο Ο.Υ.Κ. θα φιλοξενηθεί από το σύλλογο της Γλυφάδας, ο οποίος καίγεται για τη σωτηρία. Όλα τα παιχνίδια θα ξεκινήσουν στις 3 μ.μ.

Ο ΝΟΒΑ

Την 3η του νίκη στη σειρά θα διεκδικήσει σήμερα ο ΝΟΒΑ προκειμένου να κυνηγήσει όποιες ελπίδες έχει στην προσπάθεια του για παραμονή. Οι Αργοναύτες προέρχονται από την νίκη στο τοπικό ντέρμπι επί του συμπολίτη Ο.Υ.Κ. για την περασμένη αγωνιστική και αύριο θα φιλοξενήσουν τον ήδη υποβιβασμένο και ουραγό σύλλογο της Σύρου. Ο ΝΟΒΑ για να μην ακολουθήσει την πορεία των Συριανών χρειάζεται τόσο τη νίκη στο αυριανό ματς, όσο και ένα θετικό αποτέλεσμα από τον Ο.Υ.Κ. στη Γλυφάδα, μιας και ο ΝΟΒΑ ισοβαθμεί με την ομάδα της Αθήνας αλλά υστερεί στην ισοβαθμία και έτσι βρίσκεται στην προτελευταία θέση που οδηγεί στην Β’ Κατηγορία. Βέβαια ο ΝΟΒΑ δεν εξαρτάται μόνο από την Γλυφάδα για την παραμονή του, μιας και μαθηματικά ακόμη κινδυνεύουν τόσο ο Ηλυσιακός, όσο και η Κέρκυρα, με τον Ο.Υ.Κ. με τις δύο τελευταίες ομάδες να χρειάζονται μόλις ένα βαθμό στις δύο εναπομείναντες αγωνιστικές, κάτι που δεν είναι ακατόρθωτο.

Από τη στιγμή όμως που ο ΝΟΒΑ θα κερδίσει τη σημερινή αναμέτρηση απέναντι στη Σύρο, θα κληθεί να δώσει ακόμη ένα τελικό αυτή τη φορά, που θα είναι και ο τελευταίος, φιλοξενούμενος από τον Ηλυσιακό στην 22η αγωνιστική. Όπως και να έχει πάντως οι παίκτες του Σωτήρη Ζουμπουλιά θα πρέπει σήμερα εύκολα ή δύσκολα να επιβληθούν της Σύρου, περιμένοντας με αγωνία τη συνέχεια. Στην αποστολή για το σημερινό αγώνα θα βρίσκονται οι:

Πωλογεώργης, Λέτσιος, Αθουσάκης, Μπαριωτάκης, Παύλου, Κ. Ζουμπουλιάς, Φασουλάς, Λ. Καρύδας, Ματσάγκος, Χαλάς, Καραμάνης, Χατζηιωάννου και Μερκουριάδης.

Ο Ο.Υ.Κ.

Σε αντίθεση με τον ΝΟΒΑ που καίγεται για τη νίκη ο Ο.Υ.Κ. θα παρουσιαστεί πιο χαλαρός στα τελευταία δύο παιχνίδια, μιας και ζητούμενο είναι ένας βαθμός κόντρα σε Γλυφάδα ή Τρίτωνα Αμαρουσίου στην τελευταία επίσημη φετινή του παρουσία στο πρωτάθλημα στο κολυμβητήριο του Βόλου. Βέβαια το γεγονός πως ακόμη οι Βολιώτες δεν έχουν εξασφαλίσει έστω και βαθμολογικά την παραμονή μόνο εφησυχασμό δεν προκαλεί στην τεχνική ηγεσία και στο Ζαφείρη Μαρινάγη, που περιμένει ό,τι καλύτερο από τους πολίστες του στα εναπομείναντα παιχνίδια. Στην αποστολή βρίσκονται οι:

Τουριόγλου, Βαμβουνάκης, Γλύκας, Ευαγγελός, Κουζέλης, Καρκαλιάνης, Γεωργακόπουλος, Κουρτίδης, Μπενόπουλος, Μπλάνας, Μαρασλής, Χατζηγούλας, Ιωαννίδης, Γραμμένος, Χ.Μαρινάγης και Παλληκάρης.

Η Βαθμολογία της Α2 Ανδρών

1. ΕΘΝΙΚΟΣ 233-91 40

2. ΚΑΛΑΜΑΚΙ 237-159 34

……………………………………………………………

3. ΟΦΗ 78-173 26

4. ΓΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ 190-169 23

5. ΗΡΑΚΛΗΣ 208-192 22

6. ΤΡΙΤΩΝ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ 135-151 18

7. Ο.Υ.Κ. ΒΟΛΟΥ 158-179 16

8. ΝΑΟ ΚΕΡΚΥΡΑΣ 167-169 16

9. ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ 127-177 15

10. ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ 134-172 13

…………………………………………………

11. ΝΟΒΑ 130-181 13

12. ΝΟ ΣΥΡΟΥ 116-198 4

Η 21η αγωνιστική σήμερα

Κολ. Εθν. Πειραιά 3μ.μ. ΕΘΝΙΚΟΣ – ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ

(Πολυχρονόπουλος, Δαμιανάκης))

Κολ. Ηρακλείου 3μ.μ. ΟΦΗ – ΝΟ ΚΑΛΑΜΑΚΙΟΥ

(Κουρέτας, Κουρτίδης)

Κολ. Κέρκυρας 3μ.μ. ΝΑΟ ΚΕΡΚΥΡΑΣ – ΓΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ

(Αδαμάσογλου, Αχλαδιώτης)

Κολ. Αμαρουσίου 3μ.μ. ΤΡΙΤΩΝ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ – ΗΡΑΚΛΗΣ

(Κωνσταντινίδης, Καζούλης)

Κολ. ΑΝΟΓ 3μ.μ. ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ – Ο.Υ.Κ. ΒΟΛΟΥ

(Μπιράκης, Κατσαρός)

Κολ. Βόλου 3μ.μ. ΝΟΒΑ – ΝΟ ΣΥΡΟΥ

(Μοίραλης, Παϊρακταρίδης)

 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου