ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Στασιμότητα και ανυπαρξία σε όλα τα επίπεδα

στασιμότητα-και-ανυπαρξία-σε-όλα-τα-επ-504752

Στασιμότητα και ανυπαρξία σε όλα τα επίπεδα. Αυτή είναι η κατάσταση που επικρατεί στη Νίκη Βόλου. Από την πανικιώτικη συγκέντρωση όχι μόνο δεν προέκυψε λύση, αλλά μάλλον τα πράγματα έγιναν χειρότερα. Ο Στράτος Γιδόπουλος δεν προχωρά τα θέματα της ομάδας και παρατηρείται στασιμότητα σε όλους τους τομείς. Από κει και πέρα οι οργανωμένοι δεν έχουν κάνει πράξη τις απειλές τους για αντιδράσεις, προς το παρόν τουλάχιστον, ωστόσο δεν θα αργήσουν να ξεκινήσουν τις κινητοποιήσεις, αν δεν δουν αλλαγή τακτικής από τον μεγαλομέτοχο.

Ο Γιδόπουλος δεν έχει ξεκαθαρίσει τις προθέσεις του. «Μου κινεί την περιέργεια, που δεν ενδιαφέρεται κανείς. Συνεχίζω να πιστεύω ότι υπάρχει οργανωμένο σχέδιο και ότι κάποιοι καθοδηγούν τους οργανωμένους», λέει συνεχώς στο περιβάλλον του. Βλέπει πραγματικά ότι τα περιθώρια έχουν στενέψει, δηλώνει απογοητευμένος, αλλά δεν λέει να πάρει την τελική του απόφαση. Τις τελευταίες ημέρες έγιναν γνωστές κάποιες σκέψεις του για να απομονώσει τους οργανωμένους και να κάνει μια συγκέντρωση με όλους τους υπόλοιπους φιλάθλους, ώστε να ακούσει και τις δικές τους απόψεις. Αν αποφασίσει να κάνει κάτι τέτοιο, τότε θα έρθει πολύ σύντομα στο Βόλο. Παράλληλα όμως για άλλη μια φορά σκέφτεται πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο να αποχωρήσει, αλλά βάζει τους δικούς του όρους, που δεν πρόκειται να αφήσουν την ομάδα να προχωρήσει χωρίς προβλήματα.

Την ίδια ώρα οι οργανωμένοι φέρονται να είναι έτοιμοι να δεχτούν ακόμα και τον υποβιβασμό της ομάδας στην Δ’ Εθνική, κάτι με το οποίο δεν συμφωνούν και οι υπόλοιποι φίλαθλοι. Τους οργανωμένους δεν τους προβληματίζει η κατηγορία, όμως και σε αυτή την περίπτωση, ακόμα που φύγει και η ομάδα πέσει, ο Στράτος Γιδόπουλος δεν φέρεται να είναι διατεθειμένος να τους «χαριστεί». Οι οργανωμένοι δεν έχουν άλλη υπομονή και προκειμένου να διατηρείται αυτή η κατάσταση προτιμούν να γίνει μια νέα αρχή κι ας είναι κι απ’ τα χαμηλά.

Ετσι όλα βρίσκονται στον αέρα. Ούτε η μία πλευρά ούτε η άλλη έχει πάρει σημαντική πρωτοβουλία να κάνει το πρώτο βήμα για να βγει η ομάδα από το τέλμα. Κι όλα αυτά ενώ ο χρόνος περνάει και δεν έχουν λυθεί οι εκκρεμότητες κυρίως οικονομικές από την προηγούμενη σεζόν. Το μόνο που έχει γνωστοποιηθεί είναι ότι παρελθόν αποτελούν οι Νάνι, Γκάλβεζ, Σάντσεζ και Μωυσίδης, ενώ το ίδιο αναμένεται να γίνει και με τους Καριώτη και Παπαστεργίου, που έχουν εκφράσει την επιθυμία να μην συνεχίσουν στην κυανόλευκη ομάδα. Αλλά και από τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές δεν είναι πολλοί που να συμπεριλαμβάνονται στα πλάνα, αν συνεχίσει φυσικά ο Στράτος Γιδόπουλος.

Αν θα υπάρξουν εξελίξεις πάντως αναμένονται από αύριο και αυτό που περιμένουν όλοι είναι πλέον την αντίδραση από την πλευρά του μεγαλομετόχου, που αφού πρώτα ξεκαθαρίσει τις προθέσεις του, κάτι που πρέπει να κάνει άμεσα, θα πρέπει να «τρέξει» μια σειρά από θέματα. Να μιλήσει καταρχάς με τους ποδοσφαιριστές του δυναμικού της περασμένης σεζόν, να κάνει το ξεκαθάρισμα στο ρόστερ, να δημιουργήσει διοίκηση και έπειτα να κάνει κινήσεις για τη νέα χρονιά στην Γ’ Εθνική…

Ολα αυτά σε περίπτωση που πει «μένω», κάτι το οποίο συγκεντρώνει τις μισές πιθανότητες πλέον. Αν αποφασίσει να φύγει, τότε θα χρειαστεί να αποφασίσουν άλλοι την τύχη της ομάδας και να πάρουν πρωτοβουλίες για να την βγάλουν από το αδιέξοδο. Ομως θα πρέπει μέχρι τότε να μην είναι αργά.

Οπως και να ’χει, η μία ή άλλη πλευρά αναμένεται να αντιδράσει και τότε ίσως υπάρξουν εξελίξεις και κάτι αλλάξει…

Λαχειοφόρος της Ερασιτεχνικής

Η Ερασιτεχνική Νίκη διοργανώνει κλήρωση λαχειοφόρου με δώρο ένα μηχανάκι scooter APRILIA SCARABEO 100cc. Η λαχειοφόρος γίνεται στο πλαίσιο της οικονομικής ενίσχυσης του συλλόγου, δίνοντας παράλληλα τη δυνατότητα σε έναν τυχερό να κερδίσει ένα πολύ ωραίο δώρο. Η κλήρωση θα γίνει με τον πρώτο λαχνό του Λαϊκού Λαχείου την Τρίτη 22 Ιουνίου 2010. Το μηχανάκι προέρχεται από την εταιρία Ι. Φτούλης & Σία Ο.Ε. και το Δ.Σ. της Ερασιτεχνικής Νίκης την ευχαριστεί για τη συνεργασία. Η τιμή των λαχνών είναι ένα ευρώ έκαστος και πωλούνται από τα γραφεία της Ερασιτεχνικής Νίκης και από τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου.

 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου