ΤΟΠΙΚΟ

Χάρηκαν οι Νέοι, ισόπαλοι οι Παίδες

χάρηκαν-οι-νέοι-ισόπαλοι-οι-παίδες-681796

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Μία νίκη και μία ισοπαλία ήταν ο απολογισμός για τις Μικτές Ομάδες της ΕΠΣ Θεσσαλίας, απέναντι σε εκείνες της Εύβοιας, χθες στο ΕΑΚ Βόλου «Τάκης Συνετόπουλος» στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων.

Παίδες 2-2

Ισόπαλοι αναδείχθηκαν οι Παίδες της ΕΠΣΘ απέναντι σε εκείνους της Εύβοιας, με τους μικρούς του Αντώνη Μάνδαλου να ανατρέπουν το εις βάρος τους 0-1, που πέτυχε ο Αλαφάκης στο 5’, με δύο τέρματα του Κωστόπουλου. Συγκεκριμένα ο μέσος της Αγίας Παρασκευής έφερε το παιχνίδι στα ίσια με τη συμπλήρωση 20 λεπτών αγώνα, σκοράροντας με σουτ εκτός περιοχής για το 1-1. Μάλιστα πέντε λεπτά αργότερα πέτυχε και το 2-1 με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι, έπειτα από χέρι αντιπάλου. Όμως στην επανάληψη η ΕΠΣΘ δεν κατάφερε να πετύχει κάποιο ακόμη τέρμα και να διευρύνει το σκορ, γνωρίζοντας την ισοφάριση στο 58’ από το Ρουμελιώτη μετά από φάση διαρκείας.

ΕΠΣΘ: Τάσος, Αφεντίτσας, Μαλαμούλης, Γκόριας, Κουτσιμπάνας, Κωστούλας (55’ Μπουμπούκης), Κωστόπουλος, Τσιτσικλής (75’ Τόγιας), Καλόγηρος (60’ Μπάλλας), Αναστασόπουλος (46’ Παπαδήμος), Χριστόπουλος

ΕΠΣΕ: Μίχος, Ρουμελιώτης, Πόγκας, Αδαμόπουλος, Γιαλός, Αλαφάκης, Κικίδης, Ποδαράς, Τζαφέρης, Τσαούσης.

Επαιξαν και οι: Μπασούκας, Παπακωνσταντίνου, Ελευθεριάδης, Μήτρου, Σπύρου, Παπαδόπουλος

Νέοι 2-1

Τη νίκη με 2-1 κατέκτησε η ομάδα Νέων του Αντώνη Μάνδαλου, η οποία μετά από ένα άσφαιρο και κακό πρώτο ημίχρονο προηγήθηκε στο σκορ με τη συμπλήρωση 65 λεπτών αγώνα.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν καλύτερα στην επανάληψη και μετά από φάση διαρκείας ο Μπάλλας κέρδισε από κοντά τον Τζουβάρα, κάτι που δεν μπόρεσαν νωρίτερα οι Δημόλουλος και Φουρκιώτης, γράφοντας το 1-0 στο 55’. Έξι λεπτά αργότερα και στο 61’ ο Φουρκιώτης βρέθηκε μέσα στη μικρή περιοχή και με πλάτη στο τέρμα προσπάθησε να κάνει το 2-0, αλλά ο Τζουβάρας κατάφερε να μπλοκάρει το αδύναμο πλασέ του επιθετικού του Σαρακηνού. Από την άλλη οι φιλοξενούμενοι θα μπορούσαν να έχουν φέρει το ματς στα ίσια, όταν ο νεοεισελθόντας Μολές εκτέλεσε φάουλ από τα 30 μέτρα με την μπάλα να βρίσκει στο οριζόντιο δοκάρι και να χτυπά στον αγωνιστικό χώρο δίχως να περνάει τη γραμμή στο 75’, καταλήγοντας άουτ στη συνέχεια και πάνω από την εστία του Κοντογεωργάκη. Η ΕΠΣΘ αφού γλίτωσε την ισοφάριση κατάφερε και πέτυχε και δεύτερο τέρμα με τον Δημόπουλο να κερδίζει πέναλτι μετά από σέντρα που έκανε από τα δεξιά με χέρι αμυντικού να βρίσκει την μπάλα. Ο Θεοδωρόπουλος ανέλαβε την εσχάτη των ποινών και πέτυχε το 2-0, ξαπλώνοντας τον Τζουβάρα στην αριστερή του γωνία για να στείλει την μπάλα στην αντίθετη γωνία στο 85’.

Οι φιλοξενούμενοι έψαξαν το γκολ μέχρι το φινάλε και το πέτυχαν με τον Στούπα στο 91’.

ΕΠΣΘ: Κοντογεωργάκης, Πρόγιας, Κλώθος, Μπιρμπίλης, Θεοδωρόπουλος, Λιάτσικος, Κόφφας (65’ Δουλάς), Νιαώτης, Τιμπλαλέξης (46’ Δημόπουλος), Μπάλλας (82’ Ρέλλος), Φουρκιώτης

ΕΠΣΕ: Τζουβάρας, Χαλιώτης, Στρατής, Παπαγεωργίου (82’ Πουρνής), Σταθαράς, Τσάλας (72’ Μολές), Νικολάου, Στούπας, Αθανασίου, Ζάνιος, Πατερίτσας (46’ Καλέντζης).

Αποτελέσματα (1η) – 4ος όμιλος

Παίδες
ΕΠΣ Θεσσαλίας-ΕΠΣ Εύβοιας 2-2
ΕΠΣ Ευρυτανίας-ΕΠΣ Καρδίτσας 0-4
ΕΠΣ Φωκίδας-ΕΠΣ Βοιωτίας 1-4
Ρεπό: ΕΠΣ Φθιώτιδας

Νέοι
ΕΠΣ Θεσσαλίας-ΕΠΣ Εύβοιας 2-1
ΕΠΣ Ευρυτανίας-ΕΠΣ Καρδίτσας 0-3
ΕΠΣ Φωκίδας-ΕΠΣ Βοιωτίας 0-3
Ρεπό: ΕΠΣ Φθιώτιδας

Βαθμολογία

Παίδων

1. ΕΠΣ Καρδίτσας 3

2. ΕΠΣ Βοιωτίας 3

3. ΕΠΣ Εύβοιας 1

4. ΕΠΣ Θεσσαλίας 1

5. ΕΠΣ Ευρυτανίας 0

6. ΕΠΣ Φωκίδας 0

7. ΕΠΣ Φθιώτιδας 0

Νέων

1. ΕΠΣ Καρδίτσας 3

2. ΕΠΣ Βοιωτίας 3

3. ΕΠΣ Θεσσαλίας 3

4. ΕΠΣ Εύβοιας 0

5. ΕΠΣ Ευρυτανίας 0

6. ΕΠΣ Φωκίδας 0

7. ΕΠΣ Φθιώτιδας 0

Επόμενη (2η) – (2/11)

ΕΠΣ Φθιώτιδας-ΕΠΣ Θεσσαλίας

ΕΠΣ Εύβοιας-ΕΠΣ Ευρυτανίας

ΕΠΣ Βοιωτίας-ΕΠΣ Καρδίτσας

Ρεπό: ΕΠΣ Φωκίδας

Μάνδαλος: «Έμεινα ευχαριστημένος»

Ικανοποιημένος από την παρουσία των νεαρών ποδοσφαιριστών στο πρώτο επίσημο παιχνίδι τους έμεινε ο Ενωσιακός προπονητής Αντώνης Μάνδαλος, μιλώντας στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ. Αναλυτικά ο τεχνικός των Παίδων και των Νέων σχολίασε για τις δύο χθεσινές αναμετρήσεις: «Θεωρώ πως οι Παίδες έκαναν μία πάρα πολύ καλή προσπάθεια και έμεινα ευχαριστημένος από την παρουσία τους ειδικά στο α’ μέρος. Σε αντίθεση με το δεύτερο ημίχρονο, που διαπιστώθηκε μια κόπωση και μοιραία ισοφαριστήκαμε. Ο αντίπαλος μας πίεσε και πέτυχε ένα δεύτερο γκολ, αλλά σε γενική εικόνα θεωρώ πως είναι δίκαιο το αποτέλεσμα. Από την άλλη για την ομάδα Νέων πιστεύω πως ήμασταν καλύτεροι σε όλο το 90λεπτο. Είχαμε καλύτερη εικόνα και τον έλεγχο και ήμασταν η ομάδα που προσπαθούσε να πετύχει πρώτη τέρμα. Από τη στιγμή που το καταφέραμε και ήρθε και το δεύτερο, το παιχνίδι τελείωσε παρά την πίεση που δεχθήκαμε από κάποια στημένα και η Εύβοια μείωσε το σκορ στο 91’, μπορώ να πω ότι έμεινα ευχαριστημένος».

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου