ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ανασύνταξη και επιστροφή στις προπονήσεις

ανασύνταξη-και-επιστροφή-στις-προπον-682581

Ρεπορτάζ: ΔΗΜΗΤΡΑ ΓΚΟΥΝΤΕΛΙΑ

Τη μέτρια εμφάνιση στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα Λάρισας και την ήττα- αποκλεισμό από το Κύπελλο καλούνται να ξεχάσουν στον Ολυμπιακό Βόλου, που μπαίνει από σήμερα σε ρυθμούς πρωταθλήματος, για τον εκτός έδρας αγώνα της έκτης αγωνιστικής του Β’ ομίλου της Γ’ Εθνικής, κόντρα στον Πιερικό την Κυριακή (4μ.μ.).

Το παιχνίδι με τους Λαρισαίους ανήκει πια στο παρελθόν και όπως τόνισε ο τεχνικός του Ολυμπιακού Π. Τζαναβάρας: «Ευτυχώς η κακή εμφάνιση έγινε στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα», με τον ίδιο πάντως να βγάζει χρήσιμα συμπεράσματα για τους παίκτες που χρησιμοποίησε την περασμένη Κυριακή, μένοντας προβληματισμένος από την παρουσία κάποιων, υπογραμμίζοντας ότι: «Είναι δύσκολο με τόσες αλλαγές να βρεις συνοχή».

Παρά το γεγονός ότι το Κύπελλο δεν αποτελούσε προτεραιότητα για τους Βολιώτες, τα προβλήματα στην ανάπτυξη και η απουσία κλασσικών ευκαιριών για γκολ στο παιχνίδι της περασμένης Κυριακής θορύβησαν το τεχνικό επιτελείο, που την εβδομάδα που τρέχει θα προσπαθήσει να διορθώσει τις αδυναμίες.

Χθες Τρίτη, ο Κορίνθιος τεχνικός έδωσε ρεπό στους παίκτες του, όπως συνηθίζει, ενώ από σήμερα η ομάδα θα δουλέψει εντατικά έως και το Σάββατο, οπότε και ο τεχνικός των ερυθρολεύκων θα ανακοινώσει την αποστολή που θα ταξιδέψει στην Κατερίνη.

Τα ευχάριστα νέα για τον κ. Τζαναβάρα έρχονται από τον Φελίπε Ντα Κόστα, που όπως όλα δείχνουν θα προπονηθεί κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα και εάν δείξει πως βρίσκεται στην επιθυμητή κατάσταση, θα συμπεριληφθεί για πρώτη φορά στη 18άδα για το παιχνίδι της ερχόμενης Κυριακής.

Ο Πορτογάλος θεωρείται ένας από τους καλύτερους παίκτες, όχι μόνο του Ολυμπιακού Β., αλλά και ολόκληρης της κατηγορίας και αναμένεται να βοηθήσει σημαντικά τους Βολιώτες στην προσπάθεια για την άνοδο στη Football League. Υπενθυμίζεται ότι ο Ντα Κόστα δεν έχει αγωνιστεί μέχρι τώρα σε επίσημο παιχνίδι, καθώς ταλαιπωρείται από έναν τραυματισμό στο γόνατο, εδώ και περίπου ενάμιση μήνα.

Ο Ντα Κόστα πάει καλύτερα τις τελευταίες μέρες, βάσει του ατομικού προγράμματος που ακολουθεί από το ιατρικό επιτελείο και σήμερα θα δοκιμάσει να προπονηθεί με τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές, καθώς έως τώρα δεν ακολουθούσε ολόκληρο το πρόγραμμα, αλλά μόνο τα ελαφριά κομμάτια.

Στις προπονήσεις, ενόψει του παιχνιδιού του πρωταθλήματος πάντως μπαίνει από σήμερα και ο Θανάσης Τέλλος, που έχει ξεπεράσει τις ενοχλήσεις στο πόδι που τον ταλαιπωρούσαν και ανάγκασαν τον Παναγιώτη Τζαναβάρα να τον αντικαταστήσει στο προηγούμενο παιχνίδι με την Αμβρακία Κωστακιών.

Το τεχνικό επιτελείο καλείται να διαχειριστεί και το κενό που άφησε η ξαφνική αποχώρηση από την ομάδα του Ιβάν Ναστέφσκι. Ο 25χρονος παίκτης, όπως ανακοίνωσε τη Δευτέρα η Διοικούσα επιτροπή ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού, με ανακοίνωσή της, έπρεπε για οικογενειακούς λόγους να εγκαταλείψει την Ελλάδα και να βρεθεί στην πατρίδα του και έτσι κοινή συναινέσει αποφασίστηκε η λύση της συνεργασίας των δύο πλευρών.

Ο Ναστέφσκι είχε αφήσει καλά δείγματα γραφής στα παιχνίδια, στα οποία είχε συμμετοχή και έτσι ο Π. Τζαναβάρας καλείται να βρει τη λύση στο χώρο της μεσαίας γραμμής.

Το ζητούμενο στην ομάδα του Ολυμπιακού πλέον είναι η ηρεμία και η επιστροφή στις καλές εμφανίσεις (αλλά και τα θετικά αποτελέσματα) απέναντι τόσο στον Πιερικό, που έως τώρα παραμένει αήττητος στην έδρα του σε πρωτάθλημα και Κύπελλο, αλλά και στον επόμενο αντίπαλο, τον Απόλλωνα Λάρισας στη Φιλιππούπολη τη μεθεπόμενη Κυριακή.

Οι ιθύνοντες των ερυθρολεύκων γνωρίζουν καλά τις δυσκολίες αμφότερων των εκτός έδρας αναμετρήσεων, που πάντως αν συνοδευτούν με νίκες θα ανεβάσουν πολύ τόσο ψυχολογικά, όσο και βαθμολογικά την ομάδα.

Εκδρομή για τον

αγώνα με τον Πιερικό

Ανακοίνωση εξέδωσαν οι Αustrian Boys, που διοργανώνουν εκδρομή ενόψει του αγώνα με τον Πιερικό την ερχόμενη Κυριακή. Αναλυτικά: «Ο δρόμος που έχουμε χαράξει φέτος μαζί με τον Ολυμπιακό Βόλου συνεχίζεται. Επόμενη στάση Κατερίνη. Την ερχόμενη Κυριακή στον αγώνα με τον Πιερικό θα ταξιδέψουμε στην Κατερίνη για να κάνουμε μια ακόμα δυνατή κερκίδα σε ένα γήπεδο και μια πόλη, όπου έχουμε μια πολύ καλή παράδοση οπαδικής παρουσίας. Θα πρέπει για ένα ακόμα αγώνα να βοηθήσουμε τους παίκτες μας να κερδίσουν και να συνεχίσουν το σερί των επιτυχημένων αποτελεσμάτων.

Διοργανώνουμε λοιπόν εκδρομή με κόστος 9 ευρώ. Πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής στα νέα γραφεία του Συνδέσμου μας Αναλήψεως 126 (με Καρτάλη), 6.30 με 8.30 το απόγευμα».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου