ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Στην… «απομόνωση» οι οργανωμένοι

στην-απομόνωση-οι-οργανωμένοι-429052

Σκέφτεται να βάλει στην… απομόνωση τους οργανωμένους ο Στράτος Γιδόπουλος και να αφουγκραστεί μέσω συγκέντρωσης τον παλμό και την επιθυμία και των υπόλοιπων φιλάθλων. Ο έμπειρος παράγοντας θεωρεί ότι το συμπέρασμα και η απόφαση που βγήκε από την πανικιώτικη συγκέντρωση δεν αποτελούν αποτέλεσμα πλειοψηφίας, αλλά όλα προέρχονται από τους οργανωμένους. Να θυμίσουμε ότι στη συγκέντρωση που είχε γίνει στο Παντελής Μαγουλάς πάρθηκε απόφαση για «πόλεμο» στο Γιδόπουλο, ώστε να τον αναγκάσουν να φύγει.

Ετσι μια συγκέντρωση χωρίς τους οργανωμένους αλλά με όλους τους υπόλοιπους φιλάθλους, πιστεύει πως ίσως του έδειχνε τον δρόμο για την απόφαση που χρειάζεται να πάρει. Βέβαια όλα αυτά είναι απλά σκέψεις μέχρι στιγμής. Δεν έχει ξεκαθαρίσει απολύτως τίποτα για τις προθέσεις του και εμφανίζεται εντελώς αναποφάσιστος για την επόμενη κίνησή του. Μέσα στην επόμενη εβδομάδα αναμένεται να εκδηλώσει την επόμενη αντίδρασή του, αλλά το θέμα είναι πως ο χρόνος περνάει και ο σχεδιασμός ενόψει της νέας σεζόν στη Γ’ Εθνική καθυστερεί χαρακτηριστικά.

Μιλώντας στον «ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ» ο Στράτος Γιδόπουλος σχολίασε όλα όσα συνέβησαν και την άποψή του για την πανικιώτικη συγκέντρωση στο Παντελής Μαγουλάς: «Αδικα περίμενα να προκύψει κάποια λύση από τη συγκέντρωση. Για άλλη μια φορά είμαι προβληματισμένος με όλα όσα συμβαίνουν. Δηλαδή οι οργανωμένοι θέλουν να τα κάνω όλα εγώ και αυτοί από την πλευρά τους μόνο να με βρίζουν; Μαζεύτηκαν στην πανικιώτικη συγκέντρωση αρκετά άτομα. Αφού θέλουν να με διώξουν, γιατί δεν είπαν να ξεκινήσουν να μαζέψουν κάποια χρήματα για να πούνε πάρε αυτά και φύγε; Δεν έκαναν προσπάθεια για ούτε ένα ευρώ για να με διώξουν, όπως θέλουν. Αν είχα μια σκέψη να μείνω, έχω απογοητευτεί. Αλλά είμαι αναποφάσιστος. Δεν ξέρω τι θα κάνω. Ισως να κάνω μια συγκέντρωση εκτός των οργανωμένων, να δω τι θέλει και ο υπόλοιπος κόσμος. Μου είπαν ότι κάποιοι ήθελαν να μιλήσουν και δεν τους άφηναν μερικοί που είχαν μπίρες στα χέρια τους να μιλήσουν».

Από τις παραπάνω δηλώσεις του Στράτου Γιδόπουλου η εικόνα παραμένει θολή… Το τοπίο δεν ξεκαθαρίζει. Ουσιαστικά ακόμα και μετά την πανικιώτικη συγκέντρωση δεν υπήρξε κάποια εξέλιξη… Δεν άλλαξε απολύτως τίποτα. Φίλαθλοι και Γιδόπουλος ή Γιδόπουλος και φίλαθλοι -αν προτιμάτε- εμμένουν στις θέσεις τους, δεν υποχωρούν και η κατάσταση είναι ακριβώς η ίδια.

Θα δεσμεύσει τα χρήματα και στη Δ’;

Το θέμα είναι ότι αν ο Στράτος Γιδόπουλος φύγει, αυτή τη στιγμή η μόνη λύση που διαφαίνεται είναι αυτή της Δ’ Εθνικής. Επιπλέον, ο ίδιος διαρρέει πως και να φύγει και να πέσει η ομάδα στο Περιφερειακό έχει τρόπο να δεσμεύσει τα χρήματά του. Το καλύτερο σενάριο αυτή τη στιγμή για τη Νίκη Βόλου, από την στιγμή που φως στο τούνελ δεν διαφαίνεται με την υπάρχουσα κατάσταση, είναι να γίνει πρόταση στον Γιδόπουλο για το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών. Ετσι δεν τις παραχωρεί, είναι δεδομένο. Οπότε και οι φίλαθλοι μάλλον πρέπει να κινηθούν προς άλλες κατευθύνσεις.

Για ακόμα ένα καλοκαίρι το ίδιο σκηνικό επαναλαμβάνεται στη Νέα Ιωνία. Πριν δυο χρόνια όλοι πίστεψαν ότι ο Στράτος Γιδόπουλος θα έβγαζε την ομάδα από το διοικητικό της αδιέξοδο, όμως τελικά ξανά η ΠΑΕ βρίσκεται σε τέλμα και δεν μπορεί να προχωρήσει μπροστά. Ολα τα «φρενάρει» η κόντρα του μεγαλομετόχου με τους οργανωμένους και το θέμα είναι ότι αυτή την στιγμή η απόφαση είναι στα χέρια του πρώτου. Θα πρέπει να ξεκαθαρίσει τις προθέσεις του, μιας και το σενάριο να βρεθούν τα 350.000 ευρώ, τιμή που έβαλε ο ίδιος στο πωλητήριο της ΠΑΕ, δεν συγκεντρώνει πιθανότητες.

Παρεξήγηση λόγω του Τύπου

Εν τω μεταξύ παρεξήγηση μεταξύ του Στράτου Γιδόπουλου και του Δημήτρη Ιωαννίδη υπάρχει λόγω των όσων γράφηκαν στον Τύπο. Η αλήθεια είναι ότι μερίδα του Τύπου παρέφρασε τις δηλώσεις του πρώην προέδρου, Δημήτρη Ιωαννίδη. Ο κ. Ιωαννίδης ποτέ δεν είπε ότι ήθελε να μπει μπροστά και είπε μάλιστα πως είναι επιφυλακτικός και φοβάται και συμπλήρωσε ότι δεν υπάρχουν αυτοί οι δέκα που θα μπορούσαν όλοι μαζί να βάλουν χρήματα για να πάρουν την ομάδα… Αυτό μεταφράστηκε από ορισμένους δημοσιογράφους πως ο ίδιος θέλει με ακόμα δέκα άτομα να πάρουν τη Νίκη και να μπουν μπροστά.

 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου