ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Π. Τζαναβάρας: «Ηταν ένα καλό μάθημα»

π-τζαναβάρας-ηταν-ένα-καλό-μάθημα-684682

Ο προπονητής των ερυθρόλευκων Παναγιώτης Τζαναβάρας, σαφώς απογοητευμένος από την εικόνα που έδειξαν στο γήπεδο οι ποδοσφαιριστές του, τόνισε στη συνέντευξη τύπου που ακολούθησε το παιχνίδι, ότι η ομάδα του πήρε ένα καλό μάθημα, παρά το γεγονός ότι το Κύπελλο δεν αποτέλεσε προτεραιότητα για τον Ολυμπιακό: «Εμείς από την πλευρά μας, όπως και ο Απόλλωνας, παίξαμε με αρκετές αλλαγές. Είχαμε ένα μέτριο, ως κακό πρώτο ημίχρονο, δεχθήκαμε το 0-1 από ένα λάθος, ήταν ένα δικό μας δώρο, θα έλεγα. Στο δεύτερο ημίχρονο, αλλάξαμε κάποια πράγματα κι εκεί που πιέζαμε για την ισοφάριση, δεχθήκαμε ένα αστείο γκολ κι εκεί έληξε οριστικά το παιχνίδι. Στη συνέχεια, προσπαθήσαμε, αλλά δεν καταφέραμε κάτι. Δεν μας ενδιαφέρει το Κύπελλο, το έχουμε ξαναπεί, όμως, πήραμε ένα καλό μάθημα, που θα μας βγει σε καλό, πιστεύω, στην συνέχεια. Συγχαρητήρια στον Απόλλωνα, το ήθελε περισσότερο από εμάς και του ευχόμαστε καλή συνέχεια και στο Κύπελλο και στο πρωτάθλημα. Εμείς καλούμαστε να συγκεντρωθούμε στο πρωτάθλημα και τα δύο εκτός έδρας παιχνίδι που έρχονται. Επαναλαμβάνω, σήμερα ήταν ένα καλό μάθημα κι ευτυχώς που το πήραμε σήμερα (σ.σ. χθες)».

Για το αν το αποτέλεσμα αυτό θα επηρεάσει την ψυχολογία της ομάδας: «Πρόκειται για ένα ξεχωριστό παιχνίδι. Ο θεσμός είναι διαφορετικός και δεν τον είχαμε θέσει σε προτεραιότητα. Πιστεύω πως δε θα μας επηρεάσει ιδιαίτερα».

Για τους παίκτες που χρησιμοποιήθηκαν: «Με τόσες αλλαγές, είναι δύσκολο μία ομάδα να βρει συνοχή. Από ορισμένους ποδοσφαιριστές δεν έμεινα καθόλου ευχαριστημένος και θεωρώ πως τέτοια παιχνίδια, είναι καλά για μένα, προκειμένου να δοκιμάζω και να βλέπω κάποια πράγματα. Αλλο τα φιλικά παιχνίδια, άλλο τα επίσημα. Σήμερα ήταν ένα «κρας τεστ» για όλους μας και είδα κάποια πράγματα που με ενδιέφεραν».

Γ. Δωματάς: «Συγγνώμη από τον κόσμο»

Ο Γιάννης Δωματάς, στην τοποθέτησή του ζήτησε συγγνώμη από τον κόσμο για την κακή εμφάνιση της ομάδας: «Θέλω να ζητήσω συγνώμη από τον κόσμο από όλη την ομάδα, γιατί κάναμε μια κακή εμφάνιση. Βέβαια, αυτή έγινε στο κύπελλο, έναν θεσμό που δεν μας ενδιαφέρει. Εμάς αποκλειστικός μας στόχος είναι το πρωτάθλημα. Νομίζω ότι όλοι οι παίκτες πρέπει να δίνουμε το 100% σε κάθε παιχνίδι, είτε είναι κύπελλο, φιλικό ή πρωτάθλημα και ο καθένας να αναλάβει τις ευθύνες του. Γιατί ο Ολυμπιακός Βόλου είναι μεγάλη ομάδα και δεν αξίζει να παίζει ούτε στην Γ’ Εθνική, ούτε στη Β’».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου