ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ή αυτό ή τίποτα

ή-αυτό-ή-τίποτα-505559

Την απάντηση του Στράτου Γιδόπουλου με έργα και μεταγραφές περιμένουν άπαντες στο στρατόπεδο της Νίκης Βόλου. Μετά και την πανικιώτικη συγκέντρωση που έγινε στο Παντελής Μαγουλάς όλοι ζήτησαν από τον ισχυρό άνδρα της Κυανόλευκης ΠΑΕ έργα και όχι λόγια.

Μέχρι σήμερα οι φίλοι της Νίκης Βόλου η μόνη αλήθεια είναι πως έχουν χορτάσει από λόγια και υποσχέσεις. Πλέον άπαντες ζητούν έργα και αν κάποιος θα πρέπει να κάνει την αρχή, αυτός είναι ο ισχυρός άνδρας της ομάδας. Οι φίλοι των κυανόλευκων με την προχθεσινή τους παρουσία στο Παντελής Μαγουλάς έδειξαν τις προθέσεις τους στη διοίκηση της ομάδας και φώναξαν ένα βροντερό παρών στο πλευρό της ομάδας, αλλά και σε ό,τι έχει να κάνει με τα μελλούμενα.

Μπορεί λύση να μη βρέθηκε, ωστόσο κατά κύριο λόγο οι οργανωμένοι φίλοι της ομάδας τόνισαν πως αυτό που χρειάζεται η ομάδα πλέον είναι οι υποσχέσεις του παρελθόντος να περάσουν στο χρονοντούλαπο της ιστορίας και η ομάδα να αποκτήσει ένα άλλο βάρος. Αυτό που έχει χαθεί τα τελευταία χρόνια, με το σύλλογο να είναι κομπάρσος στη Γ’ Εθνική.

Να αποκτήσει και πάλι πρωταγωνιστικό χαρακτήρα και να καταφέρει να κερδίσει ξανά την εμπιστοσύνη και την αγάπη ακόμη και του τελευταίου της φίλου που έχει δει την ομάδα του να χάνεται ποδοσφαιρικά τα τελευταία χρόνια.

Μόνο τότε οι φίλοι της θα είναι και πάλι πίσω και θα μπορέσουν να στηρίξουν και πάλι την ομάδα της καρδιάς τους. Πλέον αυτό που περιμένουν όλοι είναι η αντίδραση του Στράτου Γιδόπουλου, μιας και αυτό που είχε ζητήσει -όπως αποκαλύφθηκε στην προχθεσινή συγκέντρωση- ήταν η στήριξη του κόσμου με 600 εισιτήρια διαρκείας, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν πρόκειται να λάβει σάρκα και οστά από την στιγμή που ο ίδιος δεν κάνει τις πρώτες κινήσεις ουσίας, ώστε η ομάδα της Νέας Ιωνίας να αλλάξει εικόνα και να φύγει από το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Η Νίκη θα πρέπει να αποκτήσει και πάλι χαρακτήρα πρωταγωνιστή και γι’ αυτό η προσπάθεια θα πρέπει να γίνει τόσο σε αγωνιστικό, όσο και σε διοικητικό επίπεδο, με τη δημιουργία μιας νέας ομάδας που θα έχει μέσα της το μικρόβιο του πρωταθλητισμού και που θα κάνει και πάλι τον κόσμο των κυανόλευκων να φωνάξουν και να αγωνιστούν στις κερκίδες των ελληνικών γηπέδων.

Μέχρι σήμερα αυτό που είναι δεδομένο αγωνιστικά είναι ότι στη θέση του προπονητή μένει ο Χόρχε Μπάριος, ο οποίος είχε μιλήσει με το Στράτο Γιδόπουλο και οι δύο πλευρές έδειξαν πως θέλουν να συνεχίσουν από το ίδιο μετερίζι να αγωνίζονται για την ομάδα της Νέας Ιωνίας. Βέβαια, όπως είχε τονίσει ο Ουρουγουανός τεχνικός, για να παραμείνει στην ομάδα της Νέας Ιωνίας θα ήθελε η ομάδα να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο τη νέα χρονιά και κάτι τέτοιο λογικά θα του έχει υποσχεθεί και η διοίκηση. Προς το παρόν πάντως επικρατεί ξηρασία στα μεταγραφικά και το μόνο δεδομένο είναι πως ο ένας μετά τον άλλον οι ποδοσφαιριστές αποχωρούν από το κυανόλευκο στρατόπεδο.

Παίκτες όπως ο Μωυσίδης, ο Σάντσες ή ο Νάνι έχουν κουνήσει μαντήλι στην Νέα Ιωνία και το εισιτήριο που έβγαλαν δεν είχε επιστροφή. Υπάρχουν όμως και παίκτες που περιμένουν ακόμη τον κ. Γιδόπουλο και δεν θέλουν να προσφύγουν στη Δικαιοσύνη προκειμένου να διεκδικήσουν τα δεδουλευμένα τους, μιας και έχουν δεθεί με την ομάδα και αν οι καταστάσεις αλλάξουν θα ήθελαν να παραμείνουν. Μέχρι τότε όμως; Το τι μέλλει γενέσθαι αναμένεται με ιδιαίτερη αγωνία από τους πιστούς φίλους της ομάδας.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου