ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Οριστικά εκτός μάχης ο Μόρας

οριστικά-εκτός-μάχης-ο-μόρας-430958

Ο Βαγγέλης Μόρας δεν θα είναι στην διάθεση του Οτο Ρεχάγκελ για το πρώτο παιχνίδι του Μουντιάλ, αυτό του Σαββάτου με αντίπαλο την Νότιο Κορέα. Ο έμπειρος αμυντικός ήταν αυτός που έκανε δηλώσεις χθες Τετάρτη, μαζί με τον Αλέξανδρο Τζιώλη και αποκάλυψε ο ίδιος που δεν είναι σε θέση να αγωνιστεί.
Για την δική του κατάσταση, είπε: "Δεν νομίζω ότι θα μπούμε στην διαδικασία του ρίσκου. Θα ήταν ρίσκο να παίξω σε ένα τόσο κρίσιμο ματς και θα προσπαθήσω να παίξω στο δεύτερο ματς με την Νιγηρία. Κακά τα ψέματα από την αρχή περίμενα αυτή την στιγμή να αγωνιστούμε στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Το περίμενα και εγώ, αλλά ήρθε αυτός ο τραυματισμός δεν μπορώ να παίξω στο πρώτο ματς αλλά θα προσπαθήσω να είμαι έτοιμος για το δεύτερο. Ομως και στον πρώτο αγώνα θα προσπαθήσω και εγώ με τα παιδιά να δώσω την θετική μου ενέργεια για το καλύτερο".
Οσο για το πως περιμένει την Νότιο Κορέα, είπε: "Αυτά που έχουμε δει για τον αντίπαλο πολλές φορές δεν βοηθούν πολύ. Πρόκειται για μία ομάδα με διαφορετικό ποδόσφαιρο και διαφορετική νοοτροπία. Εμείς πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι, ξέρετε πως παίξουμε και πως πρέπει να παρουσιαστούμε προσεκτικοί. Την διαφορά στην ομάδα της Κορέας την κάνει η ταχύτητα και αν χάσεις την μπάλα στις εύκολες μπαλιές μπορεί να υπάρξει πρόβλημα".
Παράλληλα όμως, θεωρεί ότι τα πάντα εξαρτώνται από την Ελλάδα: "Είναι στο χέρι μας να εκμεταλλευτούμε το πλεονέκτημα στις στημένες φάσεις. Πρέπει να κάνουμε ότι έχουμε πει πριν την έναρξη του αγώνα. Οταν πηγαίνεις τυχαία σε μία στημένη φάση δεν μπορείς να πετύχεις γκολ. Εμείς ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε από την αρχή για να πετύχουμε κάποιο γκολ".
Από την πλευρά του ο Αλέξανδρος Τζιώλης, τόνισε: "Το πλεονέκτημά μας είναι οφθαλμοφανές υπερτερούμε σε ύψος υπερτερούμε σε στημένες φάσεις. Η Κορέα, τρέξει πολύ και είναι πολύ οργανωμένη ομάδα με τακτική μέσα στο γήπεδο".
Για την δική του συμμετοχή,ο διεθνής μέσος, είπε: "Ολοι θέλουν να παίξουν και είναι φυσιολογικό, το θέλω και εγώ να αγωνιστώ, δεν ξέρω αν θα είμαι στις επιλογές του προπονητή μου οπότε πρέπει να περιμένω".

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου