ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Γιορτή και απονομή για τη Νίκη Βόλου

γιορτή-και-απονομή-για-τη-νίκη-βόλου-435604

Η γυναικεία ομάδα βόλεϊ τιμήθηκε για το πρωτάθλημα Θεσσαλίας στη Λάρισα
Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την περασμένη Κυριακή στην Λάρισα, το 1ο τουρνουά μίνι βόλεϊ αγοριών – κοριτσιών της Ενωσης Σωματείων Πετοσφαίρισης Κεντρικής Ελλάδας (Ε.Σ.ΠΕ.Κ.ΕΛ).
Η Νίκη Βόλου έδωσε δυναμικό παρών με πολυπληθέστατη συμμετοχή καθώς συμμετείχε με (50) πενήντα παιδιά γεννημένα τα έτη 1997, 1998, 1999, 2000 και δέκα συνολικά ομάδες.
Από νωρίς το πρωί εκατοντάδες αθλητές και αθλήτριες από όλη την Θεσσαλία και Κεντρική Ελλάδα, γονείς και παράγοντες γέμισαν ασφυκτικά τον ειδικά διαμορφωμένο χώρο με 10 γήπεδα στην σκεπαστή αγορά Νεάπολης Λάρισας.
Οι λιλιπούτειοι αθλητές και αθλήτριες που συμμετείχαν στην μεγάλη γιορτή του βόλεϊ ένιωσαν την χαρά του παιχνιδιού και προσέφεραν θέαμα άκρως εντυπωσιακό αναδεικνύοντας το πλούσιο ταλέντο στις, αφήνοντας άφωνους γονείς και θεατές.
Ο Σύνδεσμος διαιτητών Θεσσαλίας ήταν εκεί με διαιτητές σε όλα τα γήπεδα συμβάλλοντας τα μέγιστα στην επιτυχία του τουρνουά.
Κατά την διάρκεια των συναρπαστικών αγώνων μοιράσθηκαν σε όλους στις αγωνιζόμενους φυσικοί χυμοί, σάντουιτς και εμφιαλωμένα νερά ενώ με την λήξη του τουρνουά δόθηκαν σε όλους αναμνηστικά διπλώματα, καπελάκια και μπλουζάκια.
Η πολύ όμορφη αθλητική εκδήλωση έκλεισε με τον καλύτερο τρόπο καθώς απονεμήθηκαν κύπελλα στις πρωταθλήτριες ομάδες 2009-2010:
Γυναικών: ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ, Νεανίδων: Ε.Α. Λάρισας, Κορασίδων: Ε.Α. Λάρισας, Ανδρών: Γ.Σ. Βόλου, Εφήβων: Ε.Α. Λάρισας, Παίδων: Φθία Λαμίας.
Στην λαμπρή απονομή του κυπέλλου παραβρέθηκαν όλες οι αθλήτριες και το τεχνικό επιτελείο της ομάδας μας που το πανηγύρισαν δεόντως μέσα σε επευφημίες εκατοντάδων παρευρισκομένων.
Την αποστολή των παιδιών στην Λάρισα συνόδευσαν ο έφορος του τμήματος βόλεϊ κ. Κων/νος Παυλίδης και οι προπονητές κ.κ. Μαρίνος Κουτσογιάννης, Σοφία Μπουμπούκη, Παναγιώτης Ξανθόπουλος και Γλυκερία Τριπύλα.
Το τμήμα βόλεϊ της Νίκης ευχαριστεί πολύ τους μικρούς του φίλους και φίλες που έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους στα γήπεδα της Νεαπόλεως καθώς και τους γονείς τους που ανταποκρίθηκαν μαζικά στους αγώνες και συμπαραστάθηκαν με τον καλύτερο τρόπο στις προσπάθειες των παιδιών.
Επίσης, συγχαίρει θερμά όλους τους συντελεστές της μεγάλης διοργάνωσης με την παραίνεση να υπάρξει και ανάλογη συνέχεια προκειμένου να παρακινηθούν και άλλα παιδιά να ασχοληθούν με το βόλεϊ αλλά και με τον αθλητισμό γενικότερα και να αποτελέσει αυτό μια μεγάλη γιορτή για μικρούς και μεγάλους.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου