ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Οι φίλαθλοι αποφασίζουν…

οι-φίλαθλοι-αποφασίζουν-429052

Η ώρα των αποφάσεων ήρθε. Σήμερα στις 7 μ.μ. στο Παντελής Μαγουλάς είναι προγραμματισμένη να πραγματοποιηθεί η πανικιώτικη συγκέντρωση των φιλάθλων της κυανόλευκης ομάδας. Οργανωμένοι και μη θα συγκεντρωθούν για να βρουν λύση και να βγάλουν συμπεράσματα για την κατάσταση της ΠΑΕ και στη συνέχεια θα αποφασίσουν τη στάση που θα κρατήσουν απέναντι στο μεγαλομέτοχο της ομάδας Στράτο Γιδόπουλο, στο πρόσωπο του οποίου δείχνουν να έχουν χάσει την εμπιστοσύνη τους.

Αυτό που επιζητούν οι φίλαθλοι είναι να ξεκινήσει άμεσα ο προγραμματισμός και να γίνουν κινήσεις που θα αποδεικνύουν ότι η ομάδα θα παραταχθεί στο επόμενο πρωτάθλημα για να πρωταγωνιστήσει. Ομως ο Γιδόπουλος δεν τους κάνει το χατίρι, περιμένοντας τις δικές τους επίσημες τοποθετήσεις. Ο μεγαλομέτοχος έχει κάνει την πρόταση με το 35% των χρημάτων που έχει βάλει στην ομάδα να παραχωρήσει τις μετοχές. Περιμένει μήπως προκύψει κάποιος ενδιαφερόμενος, ή αν σήμερα οι φίλαθλοι ή η Ερασιτεχνική αποφασίσουν πως μπορούν να βρουν το ποσό για να κάνουν δικό τους το πλειοψηφικό πακέτο.

Το σίγουρο είναι ότι σήμερα θα κριθεί τόσο η στάση των φιλάθλων απέναντι στον Γιδόπουλο, όσο και η στάση του Γιδόπουλου απέναντι στην ομάδα και τους φιλάθλους.

Ο Στράτος Γιδόπουλος μάλιστα χθες προχώρησε στην παρακάτω ανακοίνωση που αφορά στη συγκέντρωση στο Παντελής Μαγουλάς: «Χαιρετίζω με μεγάλη χαρά το πανικιώτικο συλλαλητήριο και πιστεύω να δώσει μια λύση για τη Νίκη».

Από την παραπάνω τοποθέτηση του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ φαίνεται πως δεν αντιμετωπίζει με άρνηση τη σημερινή συγκέντρωση, αλλά όντως περιμένει μήπως προκύψει κάποιο πολύτιμο συμπέρασμα ή κάποια λύση για την κυανόλευκη ομάδα. Από αύριο πάντως θα υπάρξουν εξελίξεις σε όλους τους τομείς, ανάλογα με τις αποφάσεις που θα παρθούν.

Για να έχει όμως κύρος η σημερινή συγκέντρωση στο Παντελής Μαγουλάς θα πρέπει οι φίλαθλοι της Νίκης, οργανωμένοι και μη, να δώσουν το παρών και να εκφράσουν την άποψή τους για την κατάσταση που επικρατεί στο συγκρότημα της Νέας Ιωνίας. Ανάμεσα σε αυτούς αναμένεται να είναι σύσσωμο και το Διοικητικό Συμβούλιο της Ερασιτεχνικής Νίκης, που προς το παρόν δεν έχει πάρει επίσημη θέση, αλλά αν του ζητηθεί θα βοηθήσει στο μέτρο του δυνατού.

Η πανικιώτικη συγκέντρωση

Οι οργανωμένοι εξέδωσαν νέο επίσημο κάλεσμα σε κάθε φίλαθλο Νικιώτη να δώσει το παρών και να αποφασίσουν από κοινού για την τύχη της κυανόλευκης ομάδας. Συγκεκριμένα η νέα ανακοίνωση των συνδέσμων των οργανωμένων οπαδών της Νίκης Βόλου Blue Club και Blue Angels, που βρίσκεται στην επίσημη ιστοσελίδα τους: «Αδέρφια Νικιώτες, όλοι στο Παντελής Μαγουλάς την Τετάρτη 9 Ιουνίου στις 7 μ.μ. να αποφασίσουμε όλοι μαζί τον δρόμο που θα ακολουθήσουμε για να δούμε την ομάδα μας εκεί που της αρμόζει. Δώσε δύναμη στη φωνή σου».

Παράλληλα οι οργανωμένοι με σκοπό τη σύσφιξη των σχέσεων των οργανωμένων και μη φιλάθλων της Νίκης, διοργανώνουν το 1ο Νικιώτικο κάμπινγκ που θα γίνει από τις 26 έως τις 27 Ιουνίου στην παραλία της Μελανής. Πληροφορίες και συμμετοχές στα γραφεία των συνδέσμων Blue Club Παναγιώτης Ντοκούζης Μαιάνδρου 14 και Blue Angels, Αναπαύσεως 24.

Η Γ.Σ. της Ερασιτεχνικής Νίκης

Ανακοινώνεται ότι η ετήσια τακτική γενική συνέλευση του Γ.Σ.Β. «Η ΝΙΚΗ» θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 16 Ιουνίου 2010 στην αίθουσα εκδηλώσεων του Μεταξουργείου του Δήμου Ν. Ιωνίας όπως προβλέπεται στο καταστατικό του συλλόγου. Ο χρόνος της πρώτης απαρτίας ορίζεται στις 7 μ.μ. και ως δεύτερη σε περίπτωση μη απαρτίας μία ώρα αργότερα δηλαδή στις 8 μ.μ. στον ίδιο χώρο.

Τα θέματα της Γενικής Συνέλευσης ορίζονται ως εξής:

1. Οικονομικός απολογισμός του 2009-2010

2. Αγωνιστικός απολογισμός του 2009-2010

3. Οικονομικός προϋπολογισμός και αγωνιστικός προγραμματισμός του 2010-2011 όλων των τμημάτων

4. Βελτίωση εγκαταστάσεων του γηπέδου «Παντελής Μαγουλάς»

5. Γενικά θέματα που τυχόν προκύψουν κατά τη διάρκεια της Γενικής Συνέλευσης

Υπενθυμίζουμε ότι δικαίωμα συμμετοχής έχουν τα ενήμερα οικονομικά μέλη του συλλόγου.

 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου