ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Βλέπουν αλλά… δεν αγγίζουν

βλέπουν-αλλά-δεν-αγγίζουν-454315

Βλέπουν αλλά… δεν αγγίζουν στον Παναθηναϊκό. Τουλάχιστον ως τις 18 του μήνα. Και μετά έχει ο Θεός. Ναι, η μεταγραφολογία μπορεί να είναι στο φόρτε της και πάλι ωστόσο οι πληροφορίες αναφέρουν ότι θα χρειαστεί ένα μικρό (ή αν θέλετε μεγάλο) θαύμα για να προχωρήσει οποιαδήποτε περίπτωση μέχρι τη μέρα της γενικής συνέλευσης των μετόχων. Ίσως και αργότερα.

Στην πιάτσα κυκλοφορούν ελκυστικά ονόματα με τελευταίο το σενάριο περί πρότασης για τον Γκαλάς ωστόσο ο Παναθηναϊκός δεν έχει κλείσει ακόμη ούτε τον… Ιωαννίδη

Ο μικρός αποτελεί καλή περίπτωση, αν μη τι άλλο όμως είναι πιο απλή στην υλοποίησή της σε σχέση με του Γάλλου κεντρικού αμυντικού. Δεν έγινε όμως. Η θέση του τριφυλλιού για τον συγκεκριμένο παίκτη (τον Γκαλάς) είναι ότι δεν υπάρχει καμία πρόταση παρά μόνο ενδιαφέρον.

Στις επαφές που είχε κάνει η πλευρά του ποδοσφαιριστή με τον Κώστα Αντωνίου ο πρώην άσος της Αρσεναλ είχε εμφανιστεί ζεστός για να έρθει στη χώρα μας ζητώντας δύο εκατομμύρια ετησίως συν μπόνους.

Στην ημερομηνία που αναφέρθηκε και παραπάνω λοιπόν θα ξεκαθαρίσει και το ακριβές ύψος του μπάτζετ. Διότι μπορεί τη μέρα της παραίτησης του Νικόλα Πατέρα να έγινε κουβέντα περί 15 εκ. ευρώ, πλην όμως από τότε έχουν αλλάξει πολλά και ουδείς μπορεί να προεξοφλήσει πόσοι (και ποιοι) θα "μπουν" τελικά στην αύξηση. Δεν λείπουν δε οι πληροφορίες που αναφέρουν ότι ενδεχομένως τα χρήματα να είναι και λιγότερα, με ότι αυτό συνεπάγεται…

Ραντεβού για τεχνικό διευθυντή

Ο Δημήτρης Γόντικας, ο άνθρωπος που τρέχει στην παρούσα φάση τα περισσότερα από τα θέματα, θα έχει την σήμερα συνάντηση με τον Γιάννη Σαμαρά για να διαφανεί αν πληροί τις προϋποθέσεις να πάρει τη θέση του Κώστα Αντωνίου. Στη διάρκεια της μέρας υπήρξε τηλεφωνική επαφή με τους Φρέιτας και Νάνι στους οποίους και γνωστοποιήθηκε ότι ως την Παρασκευή θα πρέπει να γίνει ραντεβού μαζί τους προκειμένου να ληφθεί και η τελική απόφαση για τον "εκλεκτό".

Μια μέρα πριν (Πέμπτη) αναμένεται η συνάντηση και με τον Νίκο Νιόπλια για να τελειώσει το θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου του που έχει λήξει.

Στη διάρκεια της χθεσινής μέρας ο Γόντικας είχε επαφές με κάποιους εκπροσώπους ποδοσφαιριστών που ανήκουν ήδη στην ομάδα. Λέγεται, αλλά δεν επιβεβαιώνεται, ότι έγινε μια διερεύνηση των προθέσεών τους σε περίπτωση μείωσης αποδοχών, σενάριο που θα "παίξει" για ορισμένους. Παράλληλα, ο αντιπρόεδρος του Παναθηναϊκού είχε μια ενημέρωση και για την προετοιμασία και τα φιλικά που είναι στα σκαριά να κλείσουν. Μάλιστα, στη συζήτηση αυτή "μπήκε" σε ανοιχτή ακρόαση και ο Νιόπλιας από τις ΗΠΑ.

Παγωμένο του προέδρου

Κι όλα αυτά ενώ δεν υπάρχει η παραμικρή εξέλιξη στο θέμα του προέδρου. Ο Πατέρας δεν έχει δείξει στην παρούσα φάση διάθεση υποχώρησης στον τρόπο διοίκησης που ζητάει, ενώ και ο Τζίγκερ δεν έχει αφήσει να διαρρεύσει το παραμικρό για το πως φαντάζεται την επόμενη μέρα έπειτα και από τα «όχι» των Γιαννακόπουλων.

 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου