ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Αήττητη με Κατσικογιάννη

αήττητη-με-κατσικογιάννη-695062

Από την ΚΕΔ/ΕΠΟ ανακοινώθηκαν οι διαιτητές της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής και στον αγώνα του Αστέρα Πετριτή με τη Νίκη Βόλου, διαιτητής ορίστηκε ο 30χρονος Αλέξανδρος Κατσικογιάννης, τον οποίο οι κυανόλευκοι έχουν συναντήσει πολλές φορές στο παρελθόν. Συγκεκριμένα σε Γ’ Εθνική και Κύπελλο οι Βολιώτες είναι αήττητοι με το διαιτητή από την Ηπειρο, ενώ έχουν μόνο μία ήττα στη Β’ Εθνική.

Την τελευταία φορά που οι κυανόλευκοι συνάντησαν τον Κατσικογιάννη στο δρόμο τους ήταν πέρσι στην Φαρκαδόνα, όπου οι κυανόλευκοι είχαν αναδειχθεί ισόπαλοι με 1-1, αλλά κέρδισαν την αναμέτρηση στα χαρτιά, λόγω αντικανονικής συμμετοχής του Φορτούνη.

Από εκεί και πέρα στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής ο Κατσικογιάννης έχει διαιτητεύσει στα παιχνίδια της Νίκης Βόλου με τα Τρίκαλα (1-1) και με τον Μακεδονικό (0-0). Επίσης έχει διευθύνει την αναμέτρηση Κυπέλλου Εθνικός Γαζώρου – Νίκη Βόλου (1-2). Την ίδια περίοδο ο Κατσικογιάννης είχε σφυρίξει και σε δύο παιχνίδια πρωταθλήματος της Νίκη Βόλου, όταν για τη Football League, οι κυανόλευκοι είχαν επικρατήσει με 4-0 του Απόλλωνα Καλαμαριάς, αλλά είχαν χάσει με 0-1 από τον Αιγινιακό.

Αναλυτικά τα παιχνίδια του Κατσικογιάννη με τη Νίκη Βόλου:

22/11/15 (Γ) Φαρκαδόνα – Νίκη Βόλου 0-3

02/02/14 (Β) Νίκη Βόλου – Αιγινιακός 0-1

20/10/13 (Β) Νίκη Βόλου – Απόλλων 4-0

15/09/13 (ΚΥΠ) Εθνικός Γαζώρου – Νίκη Βόλου 1-2

06/12/09 (Γ) Τρίκαλα – Νίκη Βόλου 1-1

14/12/08 (Γ) Νίκη Βόλου – Μακεδονικός 0-0

Βοηθοί του κ. Κατσικογιάννη θα είναι οι κ.κ. Ελευθέριος Καραλής και Βασίλειος Αντωνίου επίσης από την ΕΠΣ Ηπείρου, ενώ παρατηρητής της αναμέτρησης ορίστηκε ο κ. Ιωάννης Κρίκης από την ΕΠΣ. Αξίζει να σημειωθεί πως ο κ. Κατσικογιάννης έχει διευθύνει φέτος μόλις μία αναμέτρηση αυτή ανάμεσα σε Εθνικό Φιλιππιάδας και Απόλλωνα Λάρισας (2-3).

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου