ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Να δείξει τη διαφορά στο γήπεδο

να-δείξει-τη-διαφορά-στο-γήπεδο-695084

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Την αγωνιστική του διαφορά απέναντι στην Αμβρακία Κωστακιών, την οποία θα υποδεχθεί την Κυριακή για την 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής, θέλει να δείξει στο γήπεδο ο Ολυμπιακός Βόλου που έχει μοναδικό στόχο να πετύχει την πέμπτη του νίκη.

Ο Ολυμπιακός Βόλου έχει μεγάλη διαφορά από μια ομάδα σαν την Αμβρακία Κωστακιών, κάτι που φαίνεται και από τα μέχρι τώρα αποτελέσματα καθώς η ομάδα του Π. Τζαναβάρα μετρά τέσσερις νίκες, ενώ ο Κυριακάτικος αντίπαλος δεν έχει πάρει ακόμη τρίποντο.

Ο Ολυμπιακός έχει κερδίσει στο Βόλο τον Αστέρα Πετριτή (3-1) και τον Τηλυκράτη Λευκάδας (2-0) και εκτός Βόλου την ΑΕ Ιστιαίας (1-2) και την Πύδνα Κίτρους (0-1), ενώ η Αμβρακία Κωστακίων στην έδρα της έχει ήττα από τον Τηλυκράτη Λευκάδας (0-1) και ισοπαλία (0-0) με τον Πιερικό, ενώ εκτός έδρας έχει χάσει από την Πύδνα Κίτρους (3-0) και τον Απόλλωνα Λάρισας (2-0).

Η διαφορά μεταξύ των δύο ομάδων φαίνεται και από το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός σκοράρει σε όλα τα ματς, ενώ η Αμβρακία δεν έχει ακόμη πετύχει τέρμα στις τέσσερις πρώτες αγωνιστικές. Σε κάθε περίπτωση όμως για τον Ολυμπιακό το ζητούμενο σε κάθε ματς είναι με σοβαρότητα να αποδεικνύει την ανωτερότητά του στο γήπεδο.

Στο Κυριακάτικο ματς θα απουσιάσει ο Γιάννης Δωματάς καθώς συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες, και μάλιστα πρέπει να αναφερθεί ότι εσκεμμένα δέχθηκε την 4η στο ματς με την Πύδνα στην Πιερία, προκειμένου να εκτίσει την ποινή του στο παιχνίδι με την Αμβρακία και να είναι στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας στα πιο δύσκολα θεωρητικά ματς που ακολουθούν για το πρωτάθλημα με Πιερικό στην Κατερίνη την 6η αγωνιστική και με Απόλλωνα στη Λάρισα την 7η.

Μέχρι το Σαββάτο στον Ολυμπιακό θα περιμένουν να δουν αν θα είναι έτοιμος για την πρώτη του επίσημη εμφάνιση ο Πορτογάλος μέσος Φελίπε Ντα Κόστα, ενώ όσον αφορά τον Παναγιώτη Ζώνα, ο έμπειρος αμυντικός αναμένεται να είναι έτοιμος πιθανόν στο επόμενο παιχνίδι πρωταθλήματος με τον Πιερικό στην Κατερίνη (16/10).

Ο Μαλούτας διαιτητής

Από της ΕΠΣ Ημαθίας θα είναι ο διαιτητής που θα διευθύνει την αναμέτρηση του Ολυμπιακού Βόλου με την Αμβρακία Κωστακιών την Κυριακή 9/10 στο Πανθεσσαλικό Στάδιο. Συγκεκριμένα, ορίστηκε από την ΚΕΔ/ΕΠΟ ο Δημήτρης Μαλούτας που έχει σφυρίξει 22 ματς Β’ Εθνικής, 28 της Γ’ και 2 κυπέλλου.

Ο Μαλούτας έχει σφυρίξει φέτος το ματς Νέστος Χρυσούπολης – Απόλλων Καλαμαριάς 0-3 ενώ στο παρελθόν έχει διευθύνει και αναμετρήσεις του Ολυμπιακού εκτός έδρας: 2/11/14 (Β’) Αγροτικός Αστέρας – Ολυμπιακός 1-1 και 5/3/08 (Γ’) Θερμαϊκός Θέρμης – Ολυμπιακός 0-0.

Στο Κυριακάτικο ματς ο Μαλούτας θα έχει βοηθούς τους Κωνσταντίνο Γιάντση (ΕΠΣ Ημαθίας) και Αχιλλέα Κίκζα (ΕΠΣ Λάρισας). Παρατηρητής ορίστηκε ο κ. Δημήτρης Αραμπόπουλος από την ΕΠΣ Φθιώτιδας.

Βλέπουν τους «μικρούς»

Τις αθλητικές εγκαταστάσεις της Ακαδημίας ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού Βόλου στην Αλλη Μεριά επισκέφτηκε ο προπονητής του Ολυμπιακού Βόλου Παναγιώτης Τζαναβάρας συνοδευόμενος από τον γυμναστή της ομάδας, Χρήστο Παπαϊωάννου.

Η επίσκεψη έγινε στο πλαίσιο της συνεργασίας των τμημάτων υποδομής ποδοσφαίρου και των επαφών του τεχνικού επιτελείου της ποδοσφαιρικής ομάδας με τους προπονητές των μικρών αθλητών, που ξεκίνησε φέτος.

Η παρουσία τους αποδεικνύει αφενός το οικογενειακό κλίμα που επικρατεί στον Ολυμπιακό Βόλου και αφετέρου το ενδιαφέρον που δείχνει ο προπονητής και όλο το τεχνικό επιτελείο του Ολυμπιακού Βόλου για τη σωστή εκγύμναση των νεαρών ποδοσφαιριστών.

Είναι επίσης μια ακόμη ευκαιρία πιο στενής επαφής και γνωριμίας όλου του ποδοσφαιρικού τμήματος με τους γονείς και τους μικρούς αθλητές.

Ο κ. Τζαναβάρας και ο κ. Παπαϊωάννου παρακολούθησαν την προπόνηση των μικρών ποδοσφαιριστών αλλά και της ομάδας του Ιάσονα Αλλης Μεριάς, η οποία αποτελείται από ποδοσφαιριστές των τμημάτων υποδομής ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού Βόλου.

Διαπίστωσε την ιδιαίτερα καλή δουλειά που γίνεται και κάλεσε τους ποδοσφαιριστές Κωνσταντίνου Αχιλλέα, Θεοδωρόπουλο Αντώνιο, Κάβουρα Δημήτριο, Ζάχο Δημήτριο και Καλογριά Σπύρο να συμμετάσχουν στην προπόνηση του Ολυμπιακού Βόλου, ώστε να τους δοθεί η ευκαιρία να αποκτήσουν εμπειρίες και να έχουν άμεση επαφή με το ποδοσφαιρικό τμήμα.

Η συνεργασία αυτή θα συνεχιστεί όλη την αγωνιστική περίοδο και θα δοθεί η δυνατότητα και σε άλλους ποδοσφαιριστές των τμημάτων υποδομής ποδοσφαίρου να συμμετέχουν στις προπονήσεις, ώστε ο κ. Τζαναβάρας να έχει πλήρη γνώση για το έμψυχο υλικό που υπάρχει στην Ακαδημία του Ολυμπιακού Βόλου.

Το μπάσκετ του Ολυμπιακού

στον αγώνα δρόμου για τη Φλόγα

Οι μπασκετμπολίστες και μπασκετμπολίστριες του Ολυμπιακού Βόλου θα συμμετάσχουν στον αγώνα δρόμου την Κυριακή με το σύνθημα «Τρέχουμε για τη Φλόγα». Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Τα αγόρια και τα κορίτσια του Ολυμπιακού Βόλου θα συμμετάσχουν στο Λαϊκό Αγώνα δρόμου για την ενίσχυση του Συλλόγου Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια ΦΛΟΓΑ, την Κυριακή 9 Οκτωβρίου 2016 και ώρα 11.00 στην παραλία του Βόλου, μια πρωτοβουλία της Διοικούσας Επιτροπής Μπάσκετ του Συλλόγου, στο πλαίσιο της κοινωνικής παρέμβασης που θα πρέπει να επιδεικνύουν όλοι οι φορείς της πόλης μας, εκμεταλλευόμενοι την αγωνιστική απραξία των ομάδων μας».

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου