ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Και τώρα οι δυο τους…

και-τώρα-οι-δυο-τους-435604

Το αυριανό παιχνίδι της τελευταίας αγωνιστικής των πλέι οφ της Β’ Εθνικής ανάμεσα στον Πανσερραϊκό και τον ΟΦΗ θα είναι αυτό που θα κρίνει ποια θα είναι η τρίτη ομάδα που θα πάρει το τελευταίο εισιτήριο που οδηγεί στην Σούπερ Λίγκα, πίσω από τον Ολυμπιακό Βόλου και την Κέρκυρα. Οι Σερραίοι γνώρισαν την ήττα στο Αιγάλεω από τον Εθνικό 1-0, ενώ ο ΟΦΗ με μεγάλο πρωταγωνιστή και πάλι τον Πόποβιτς έκανε την ανατροπή και κέρδισε 2-1 τον Πιερικό. Νίκη θέλουν οι Κρητικοί, νίκη ή ισοπαλία οι Σερραίοι.
Η Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας, ανακοίνωσε χθες τους διαιτητές, τους βοηθούς και τους 4ους διαιτητές, που θα διευθύνουν τις αναμετρήσεις της τελευταίας αγωνιστικής των πλέι οφ και των πλέι άουτ της Β’ Εθνικής. Ο Σταθόπουλος από την Αχαΐα θα διευθύνει το ντέρμπι της ανόδου, Πανσερραϊκός-ΟΦΗ.
Η ΠΑΕ Πανσερραϊκός, μάλιστα με ανακοίνωση που εξέδωσε χθες τόνισε: "Η ΠΑΕ Πανσερραϊκός δεν θα παραχωρήσει εισιτήρια στον ΟΦΗ βάση της απόφασης της υφυπουργού Πολιτισμού περί απαγόρευσης διάθεσης εισιτηρίων στις φιλοξενούμενες ομάδες και στους συνδέσμους φιλάθλων τους, μέχρι τη λήξη της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου.
Για το λόγο αυτό δεν θα επιτραπεί η προσέλευση ομαδικά κινουμένων φιλάθλων της ΠΑΕ ΟΦΗ και κατά τη διάρκεια της σύσκεψης έγινε μνεία από τον Αστυνομικό Διευθυντή Σερρών για την υποχρέωση της ΠΑΕ ΟΦΗ να ενημερώσει για το σκοπό αυτό τους φιλάθλους της.
Σε τυχόν άφιξη στην περιφέρεια του νομού Σερρών λεωφορείων οργανωμένων φιλάθλων της φιλοξενούμενης ομάδας αυτά θα ακινητοποιηθούν σε σημεία που θα επιδείξει ο επικεφαλής των μέτρων και δεν θα επιτραπεί η είσοδό τους στην πόλη των Σερρών.
Σε τυχόν άφιξη μεμονωμένων φιλάθλων του ΟΦΗ, δεν θα πρέπει να φέρουν διακριτικά της ομάδας τους (μπλούζες, καπέλα, κασκόλ, πανό κτλ). Σε αντίθετη περίπτωση, δεν θα επιτραπεί η είσοδος στο δημοτικό γήπεδο Σερρών".

*Η Ρόδος θα είναι η ομάδα που θα ακολουθήσει το Αιγάλεω και την Καλαμάτα στην Γ’ Εθνική αφού αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με την Δόξα Δράμας, την στιγμή που ο Ιωνικός επικράτησε 2-0 του Θρασύβουλου. Πλέον η έκτη και τελευταία αγωνιστική θα έχει διαδικαστικό χαρακτήρα αφού τα πάντα έχουν κριθεί.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου