ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Μπαίνουν σε σειρά τα μεταγραφικά

μπαίνουν-σε-σειρά-τα-μεταγραφικά-504739

Σε μια σειρά βάζει τις μεταγραφικές του κινήσεις ο Ολυμπιακός την ώρα που τόσο στην ΠΑΕ, όσο και στον κόσμο, υπάρχει ανησυχία για τη φυσική του έδρα εν όψει Super League. Αύριο Δευτέρα 7 Ιουνίου στις 7 μ.μ. στο συνεδριακό Κέντρο "FORUM", θα υπάρξει ανοικτή συνέντευξη Τύπου και θα αναλυθεί το πρόβλημα που αντιμετωπίζει η ομάδα με το γηπεδικό.
Πάντως στον Ολυμπιακό που ήδη έχουν αποκτήσει τον Αντώνη Ρίκκα θέλουν να συνεχίσουν την ενίσχυση της ομάδας, έχοντας εντοπίσει τους στόχους και περιμένοντας απαντήσεις…
Το κύριο βάρος πέφτει τώρα εκτός από την ελληνική αγορά και σε παίκτες από το αργεντίνικο και γαλλικό πρωτάθλημα τους οποίους ο τιμ μάνατζερ της ΠΑΕ Τάκης Γιαννόπουλος έχει φροντίσει από καιρό δει και αξιολογήσει.
Ο Ολυμπιακός θέλει να κλείσει το θέμα με τη θέση του τερματοφύλακα, όπου έχουν προταθεί δυο διεθνείς από την Ευρώπη.
Υπαρκτό είναι το ενδιαφέρον για τον Σλοβάκο γκολκίπερ (1.93) Μάτους Κόζατσιεκ (27/12/83) που έπαιξε φέτος 9 ματς με τη Σπάρτα στην Τσεχία, αλλά και για τον Πολωνό Σεμπάστιαν Πρζιρόφσκι, που είναι δίμετρος τερματοφύλακας της Πολόνια Βαρσοβίας και εννέα φορές διεθνής, ο οποίος αν έρθει ως δανεικός έχει υψηλό κόστος. Στα υπ’ όψιν είναι πάντα και ο Ισπανός Χοσέ Μανουέλ Ρόκα του Πανθρακικού.
Ο Ολυμπιακός φαίνεται να περιμένει ένα Γάλλο αμυντικό χαφ για τις εργομετρικές εξετάσεις και την υπογραφή της συνεργασίας, αλλά και απαντήσεις και από άλλους δυο παίκτες -αμυντικό και επιθετικό- που αγωνίζονταν στο γαλλικό πρωτάθλημα.
Πάντως από την Αργεντινή παραμένει το ενδιαφέρον για τον 28χρονο επιθετικό της Club Sosial Deportivo Defensa Justicia Χουάν Μαρτίν, αφού είναι παίκτης που τον θέλει από πέρσι και το πρόβλημα παρουσιάζεται περισσότερο στους πολλούς εκπρόσωπους που έχουν δικαιώματα στον παίκτη.
Επίσης υπάρχει αναμονή απαντήσεων και από την Αργεντινή και πέραν του Μάρτιν ίσως από το μεσοαμυντικό της Βελέζ Πάμπλο Λίμα, που είναι Ουρουγουανός και κάτοχος ισπανικού διαβατηρίου, και τον Σαντιάγκο Άμπελ Όγιος, που είναι 28χρονος αμυντικός της Λανούς.
Ακόμη στα υπ’ όψιν είναι ο 30χρονος Αργεντινός μέσος Σέρχιο Χοσέ Μπαστίντα, ο οποίος έπαιζε στην Ααράου, αλλά και ο 29χρονος διεθνής επιθετικός από το Μάλι Τενεμά Εντιαγέ, που αγωνιζόταν φέτος στη Ναντ.
Ακόμη την περασμένη Τετάρτη ο Τάκης Γιαννόπουλος είδε και το ματς Αλβανία- Ανδόρα, έχοντας το βλέμμα του στραμμένο σε κάποιους διεθνείς της γειτονικής χώρας που προτάθηκαν, όπως ο Κλόντια Ντούρο κ.α. χωρίς όμως να προκύψει κάτι θετικό.
Από την ελληνική αγορά παραμένει το ενδιαφέρον για τον Γιώργο Αλεξόπουλο της ΑΕΚ, που δεν μείνει πάντως ακόμη ελεύθερος, όπως και ο Γιώργος Μπάρκογλου από το Λεβαδειακό που έχει αγωνισθεί ακόμη σε Πανελευσινιακό, Αρη, Ακράτητο, Αιγάλεω, Ξάνθη, Καλαμαριά και Πανιώνιο, ενώ έχει κάνει και 11 ευρωπαϊκά ματς.
Στα υπ’ όψιν ήταν ο 25χρονος αμυντικός χαφ Θέμης Τζημόπουλος του Εθνικού Αστέρα και ο Χρήστος Καλαντζής του Ατρομήτου.

Στο μεταξύ τις επόμενες ημέρες η ΠΑΕ Ολυμπιακός θα ξεκαθαρίσει πολλές εκκρεμότητες και με το υπάρχον υλικό. Ηδη από τους δανεικούς παρελθόν είναι ο Ροτζέριο που πήγε στον Αστέρα Τρίπολης και ο Σιαλμάς που έμεινε ελεύθερος από τον ΠΑΣ, ενώ επέστρεψαν στις ομάδες τους οι Λιαπάκης, Κοτίτσας της Ξάνθης και Κόρμπος του Ατρόμητου.
Μετά τις ανανεώσεις των συμβολαίων των Ούμπιντες και Άλβαρεζ, τόσο στον Ερόλ Μπουλούτ, όσο και στον Λεωνίδα Καμπάνταη, προτάθηκε συμβόλαιο με μειωμένες αποδοχές, ενώ άγνωστο είναι αν θα γίνει πρόταση ανανέωσης στον Ντομαγκόι Αμπράμοβιτς.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου