ΤΟΠΙΚΟ

Σημαντικά οφέλη για την Αγία Παρασκευή

σημαντικά-οφέλη-για-την-αγία-παρασκευ-704784

Το προηγούμενο Σάββατο οι νεαροί αθλητές της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου της Αγ. Παρασκευής Βόλου, είχαν τη δυνατότητα να πάρουν πολύ σημαντικές εμπειρίες έντονου συναγωνισμού, καθώς στις εγκαταστάσεις της Σχολής στην Αγ. Παρασκευή, φιλοξενήθηκαν τμήματα των Ακαδημιών Ποδοσφαίρου του ΠΑΟΚ.

Από καιρό οι δύο Ακαδημίες βρίσκονται σε προχωρημένα επίπεδα συνεργασίας, καθώς οι υπεύθυνοι της ομάδας του ΠΑΟΚ, έχουν εντάξει στο δυναμικό τους νεαρούς ποδοσφαιριστές που προέρχονται από την Σχολή της Αγ. Παρασκευής, όπως άλλωστε συμβαίνει και με άλλες μεγάλες ΠΑΕ, που διατηρούν συνεργασία με την Ακαδημία της πόλης μας, που πλέον δραστηριοποιείται για 19η σεζόν.

Αξίζει να τονίσουμε, ότι αυτή ήταν η πρώτη φορά που Ακαδημία μεγάλης ΠΑΕ επισκέπτεται την πόλη μας για τη διεξαγωγή φιλικών αγώνων κι αυτό από μόνο του αποτέλεσε ξεχωριστό γεγονός. Ταυτόχρονα, η όλη εκδήλωση λειτούργησε ως πόλος έλξης για γονείς και φίλους των αθλητών της Αγ. Παρασκευής, που άδραξαν την ευκαιρία και προσήλθαν στα γήπεδα της Ακαδημίας, ώστε να παρακολουθήσουν δύο αναμετρήσεις στις οποίες οι νεαροί ποδοσφαιριστές πρόσφεραν πλούσιο θέαμα.

Οι συναντήσεις έγιναν στο γήπεδο 11Χ11 κι αρχικά αγωνίστηκαν τα τμήματα 2002-Κ14 ΠΑΟΚ και στη συνέχεια τα τμήματα 2004-Κ12 ΠΑΟΚ, με τους φιλοξενούμενους να επικρατούν και στις δύο.

Εκτός από το αγωνιστικό, μεταξύ των τεχνικών και των παραγόντων των δύο Σωματείων ακολούθησε εποικοδομητική συζήτηση γύρω από τα προπονητικά προγράμματα και την αγωνιστική κατάσταση των ομάδων τους, στην παρούσα φάση, που αποτελεί περίοδο προετοιμασίας.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου