ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ανησυχεί για την έδρα… περιμένει απαντήσεις

ανησυχεί-για-την-έδρα-περιμένει-απα-426462

Ο Ολυμπιακός και ο κόσμος του ανησυχούν για την φυσική του έδρα εν όψει Super League, αφού τα έργα στο ΕΑΚ φαίνεται πως καθυστερούν, ενώ ήδη ξεκίνησε η διάθεση των διαρκείας και η ομάδα αναμένει απαντήσεις για τη μεταγραφική της ενίσχυση.
Η βολιώτικη ΠΑΕ θα δώσει τη Δευτέρα 7 Ιουνίου ανοικτή συνέντευξη Τύπου (στις 7 μ.μ. στο συνεδριακό Κέντρο "FORUM", Δεληγιώργη 9), όπου θα αναλυθεί το θέμα με όλες τις εξελίξεις γύρω από το ΕΑΚ και γενικότερα το πρόβλημα που αντιμετωπίζει η ομάδα με το γηπεδικό.
Παρά το γεγονός ότι από το Δήμο Βόλου έχουν γίνει οι μελέτες και έχουν εγκριθεί κάποιες από τις εργολαβίες για την ανακαίνιση και την αναβάθμιση των εγκαταστάσεων του ΕΑΚ, επί της ουσίας τίποτα δεν έχει ξεκινήσει και θεωρείται σχεδόν απίθανο το ΕΑΚ να παραδοθεί προς χρήση πριν την έναρξη του πρωταθλήματος τον Αύγουστο.
Ακόμη, όπως έγινε γνωστό από τη Δημαρχιακή Επιτροπή, εγκρίθηκε και η προσθήκη κερκίδων στο τμήμα του ΕΑΚ προς τον Αγιο Δημήτριο, αλλά ο προϋπολογισμός του έργου διπλασιάσθηκε και ο Δήμαρχος Αλ. Βούλγαρης αναμένεται να μεταβεί και να ζητήσει από τη ΓΓΑ τη συγχρηματοδότηση των έργων.
Πάντως τα εισιτήρια διαρκείας έχουν αρχίσει να διατίθενται με έδρα το ΕΑΚ, με προτεραιότητα και δικαίωμα ανανέωσης θέσεων των παλαιών κατόχων Gold & Silver, έως την 30η Ιουνίου. Η διάθεση γίνεται από τα γραφεία της ΠΑΕ , Π. Μελά 3 με Ιάσονος, Βόλος, τηλ.: 24210 34507, fax: 24210 34509,e-mail: [email protected] καθώς και με ηλεκτρονική αίτηση μέσω του επίσημου site της ΠΑΕ
Ως γνωστόν κατηγορίες των εισιτηρίων διαρκείας του Ολυμπιακού Βόλου είναι:
VIP GOLD (Θύρα 4) 1000 ευρώ- VIP SILVER (Θύρα 4) 500 ευρώ- SPECIAL (ΘΥΡΑ 3-5) 300 ευρώ- RED (ΘΥΡΑ 1) 250 ευρώ- AUSTRIAN (οργανωμένοι) 150 ευρώ- WOMAN (για τη γυναίκα φίλαθλο ) 100 ευρώ και KIDS (για παιδιά ηλικίας έως και 14 ετών) 100 ευρώ.
Σε περίπτωση που ο Ολυμπιακός αναγκασθεί εκ των πραγμάτων να παίξει στο Πανθεσσαλικό, τότε έχει νέο πλάνο για τα διαρκείας με τα ίδια, ίσως και περισσότερα, προνόμια (όπως το πάρκινγκ) για τους κατόχους του.
Ο Ολυμπιακός κατά τα άλλα είναι σε αναμονή και απαντήσεων από ποδοσφαιριστές που θέλει να ενταχθούν στη νέα ομάδα για την καλύτερη ενίσχυσή της για τη Super League.
Το κύριο βάρος έχει πέσει σε παίκτες από το αργεντίνικο και το γαλλικό πρωτάθλημα τους οποίους έχει δει ο Τάκης Γιαννόπουλος, ο οποίος την Τετάρτη είδε και το ματς Αλβανία- Ανδόρα, έχοντας το βλέμμα του στραμμένο σε κάποιους διεθνείς της γειτονικής χώρας που προτάχθηκαν, όπως ο Κλόντια Ντούρο κ.α. χωρίς όμως να προκύψει κάτι θετικό.
Ενώ και με τον Αργεντίνο επιθετικό Χουάν Μαρτίν υπάρχουν λόγω… των πολλών εκπροσώπων του… υψηλές απαιτήσεις υπάρχουν από τους τερματοφύλακες Σεμπάστιαν Πρζιρόφσκι από την Πολόνια Βαρσοβίας και τον Σλοβάκο Μάτους Κόζατσιεκ
που έπαιξε φέτος 9 ματς με την Σπάρτα Πράγας, και στα υπ’ όψιν είναι πάντα και ο Ισπανός Χοσέ Μανουέλ Ρόκα του Πανθρακικού.
Ο Ολυμπιακός φαίνεται να περιμένει ένα Γάλλο αμυντικό χαφ για τις εργομετρικές εξετάσεις και την υπογραφή της συνεργασίας, αλλά και απαντήσεις και από άλλους δυο παίκτες που αγωνίζονταν στο γαλλικό πρωτάθλημα. Επίσης υπάρχει αναμονή απαντήσεων και από την Αργεντινή και πέραν του Μάρτιν ίσως από το μεσοαμυντικό της Βελέζ, Πάμπλο Λίμα, που είναι Ουρουγουανός και κάτοχος ισπανικού διαβατηρίου, και τον Σαντιάγκο Άμπελ Όγιος, που είναι 28χρονος αμυντικός της Λανούς,
Ακόμη στα υπ’ όψιν είναι ο 30χρονος Αργεντινός μέσος Σέρχιο Χοσέ Μπαστίντα, ο οποίος έπαιξε στην Ααράου, αλλά και ο 29χρονος διεθνής επιθετικός από το Μάλι Τενεμά Εντιαγέ, που αγωνιζόταν φέτος στη Ναντ (16 συμμετοχές – 6 γκολ) και έχει προϋπηρεσία σε Γκρενόμπλ και Τουρ.
Για τον Ολυμπιακό από τον ελλαδικό χώρο παραμένει το ενδιαφέρον για τον Γιώργο Αλεξόπουλο της ΑΕΚ, που δεν μείνει πάντως ακόμη ελεύθερος, στα υπ’ όψιν από την αρχή βρίσκεται ο Γιώργος Μπάρκογλου από το Λεβαδειακό, ο 25χρονος αμυντικός χαφ Θέμης Τζημόπουλος του Εθνικού Αστέρα και ο Χρήστος Καλαντζής του Ατρομήτου.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου