ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Με ψηλά το κεφάλι ως το τέλος

με-ψηλά-το-κεφάλι-ως-το-τέλος-454315

Με τον Οδυσσέα Γλυφάδας θα κοντραριστεί σήμερα στις 4.30 μ.μ. ο Βόλος 2004. Οι ερυθρόλευκες μπορεί να έχασαν το πρωτάθλημα την περασμένη αγωνιστική, ωστόσο θέλουν να κλείσουν το φετινό πρωτάθλημα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, έχοντας ψηλά το κεφάλι.

Στόχος των ερυθρόλευκων κοριτσιών είναι να διασκεδάσουν τις εντυπώσεις από την ήττα της περασμένης αγωνιστικής, όπου και χάθηκε το πρωτάθλημα μέσα στον Βόλο για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά. Πλέον αντίπαλος είναι ο σύλλογος του Οδυσσέα στη Γλυφάδα για την 9η και προτελευταία αγωνιστική

της τελικής φάσης. Από την μεριά του ο Θωμάς Μακρής τόνισε μιλώντας στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ: «Μπορεί η ήττα την περασμένη Κυριακή να μας στοίχισε το πρωτάθλημα, εμείς θέλουμε όμως και είμαστε υποχρεωμένοι να κοιτάξουμε τη συνέχεια. Αν σταθούμε σε μια ήττα, τότε θα έχουμε κάνει ολέθριο σφάλμα. Πρέπει να κοιτάμε πάντα μπροστά και αυτό τονίζω συνέχεια σε όλες τις παίκτριες. Στόχος είναι να παραμένεις στην κορυφή και όχι να είσαι φωτοβολίδα. Εμείς αυτό θέλουμε και αυτό προσπαθούμε όλα αυτά τα χρόνια».

Αγωνιστικά η ομάδα δεν απέδωσε όσα θα μπορούσε την περασμένη Κυριακή, με το άγχος της αναμέτρησης να καταβάλει τα ατού της βολιώτικης ομάδας. Πλέον σε μία διαφορετική αγωνιστική ο Θωμάς Μακρής θέλει η ομάδα του να παρουσιάσει όλα εκείνα τα καλά στοιχεία τα οποία έχει δείξει τον τελευταίο χρόνο. Θέλει να αποδείξει πως ο σύλλογος δεν βρίσκεται άδικα στο σημείο που είναι σήμερα.

Στη σημερινή αποστολή βρίσκονται οι: Αναστασάκη, Κανιάκα, Σταμοπούλου, Μαλισιώρα, Τσιρδάνη, Ζήγρα, Δημητριάδη, Γιοβάνοβιτς, Παπαδοπούλου, Χατζηλιόντα, Κλόντζα, Λαβδογιάννη, Γουγούση, Μπαλαμούτη, Ντούσα, Πελεκούδα και Σάργκε δίχως να υπάρχουν προβλήματα τραυματισμών ή καρτών.

Στο γήπεδο της Γλυφάδας όπως ορίσθηκε από την ΕΠΟ διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο κ. Σφήκας από την ΕΠΣ Ανατ. Αττικής. Βοηθοί του θα είναι οι κ.κ. Μαυρουδής και Τζαφόλιας του ίδιου συνδέσμου. Επίσης σήμερα θα διεξαχθεί και η αναμέτρηση ΠΑΟΚ – Δράμα και αύριο θα γίνει ο αγώνας Καλλιθέα –Αίγινα. Τέλος η αποστολή θα αναχωρήσει σήμερα στις 9.45 π.μ από το ΕΑΚ.

Τελική φάση

Το πρόγραμμα της 9ης αγωνιστικής

Σήμερα

Γηπ. Τούμπας (6.45 μ.μ.) ΠΑΟΚ-ΑΣ ΑΜΑΖΟΝΕΣ ΔΡΑΜΑΣ

(Φωτιάδης-Ευθυμιάδης-Κυρβέης-ΕΠΣ Σερρών)

Γηπ. Γλυφάδας (4.30 μ.μ.) ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ -ΒΟΛΟΣ 2004

(Σφήκας-Μαυρουδής-Τζαφόλιας-ΕΠΣ Ανατ. Αττικής)

Αύριο

Γηπ. Καλλιθέας (5 μ.μ.) ΚΑΛΛΙΘΕΑ-ΑΕ ΑΙΓΙΝΑΣ

(Χατζής-Παστρωμάς-Τζωρτζάκος-ΕΠΣ Δυτ. Αττικής)

Η Βαθμολογία σε 8 αγώνες

Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ Ν Ι Η ΓΚΟΛ ΒΑΘΜΟΙ

1 ΠΑΟΚ 8 8 0 0 28-6 24

2 ΒΟΛΟΣ 2004 8 6 0 2 16-9 18

3 ΑΙΓΙΝΑ 8 4 1 3 13-9 13

4 ΚΑΛΛΙΘΕΑ 8 3 1 4 11-14 10

5 ΑΜ. ΔΡΑΜΑΣ 8 1 0 7 9-26 3

6 ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΓΛΥΦ. 8 0 2 6 5-18 2

 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου