ΤΟΠΙΚΟ

Ενωσαν τις …υπερδυνάμεις τους για καλό σκοπό

ενωσαν-τις-υπερδυνάμεις-τους-για-καλ-707734

Σε ένα σπουδαίο ποδοσφαιρικό αγώνα συναντήθηκαν την περασμένη Δευτέρα οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές της Μαγνησίας και του ΠΑΟΚ, ενώνοντας τις υπερδυνάμεις τους για καλό σκοπό.

Οι δύο ομάδες συναντήθηκαν στο ΕΑΚ του Βόλου «Τάκης Συνετόπουλος» όπου παρά την αρχική μπόρα δεν δίστασαν να ξεδιπλώσουν πτυχές του πλούσιου ταλέντου τους που τους έκανε γνωστούς στο πανελλήνιο.

Οι ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό, σε ένα παιχνίδι όπου πέρα από τα πολλά τέρματα ειπώθηκαν και πολλές ατάκες, θυμίζοντας ένδοξες στιγμές του παρελθόντος.

Η αναμέτρηση είχε φιλανθρωπικό χαρακτήρα μιας και τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν δόθηκαν για καλό σκοπό, προκειμένου να βοηθηθεί ένας συνάνθρωπός μας.

Για την ιστορία η νεοσύστατη ομάδα των παλαιμάχων της Μαγνησίας επικράτησε με 7-3 με τους ποδοσφαιριστές να τα λένε και λίγη ώρα αργότερα σε δείπνο που παρατέθηκε.

Για την ομάδα της ΕΠΣΘ έδειξε να μην ξεχνά την τέχνη του ο Βασίλης Μαλακασιώτης, σημειώνοντας τρία τέρματα, δύο σημείωσε ο Βαγγέλης Τσουκάλης και από ένα πρόσθεσαν οι Απόστολος Τζοβάρας και Ντούσαν Πότσουτσα. Από την άλλη για την ομάδα του Δικέφαλου του Βορρά, σκόραρε δύο φορές ο Κώστας Ρουσομάνης και μία ο Κυριάκος Αλεξανδρίδης.

Για την ομάδα της ΕΠΣΘ χρέη προπονητή ανέλαβε ο Αντώνης Μάνδαλος, ενώ την αναμέτρηση διεύθυναν ο Γιάννης Κουζάκης με βοηθούς τους Αντώνη Δαλούκα και Γιάννη Κούστα.

ΕΠΣΘ: (Μάνδαλος) Τζέκας, Φλάμος, Γάτος, Κασιούρας, Βαλαρούτσος, Τόλιας, Καλόγηρος, Παπαδήμος, Μαλακασιώτης, Καραμίχαλος, Τζοβάρας.

Αγωνίστηκαν και οι: Θεοδωρίδης, Τρίγκας, Μπίλης, Νανάς, Φωτιάδης, Βουλτσίδης, Τσουκάλης, Κωστούλας, Πότσουτσα, Παπαρίζος, Μαλακασιώτης.

ΠΑΟΚ: (Μπέλλης) Κουσελίνης, Παπαχριστούδης, Γιόκας, Μήτογλου, Μαλιούφας, Λαγωνίδης, Αλεξανδρίδης, Λεοντιάδης, Μπορμπόκης, Ιορδανίδης, Δερμιτζάκης.

Επαιξαν και οι: Στυψιάνος, Σερασίδης, Καπουσούζης, Κουκίδης, Κωνσταντίνου, Μπόλκας, Ρουσομάνης, Καλυφούλης, Καπετανόπουλος.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου