ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Φιέστα ανόδου και τίτλου για τον Εθνικό

φιέστα-ανόδου-και-τίτλου-για-τον-εθνικ-505546

Ο Εθνικός επέστρεψε στην Α’ Κατηγορία και ετοιμάζεται για μεγάλα πράγματα. Αυτό φάνηκε και στο χθεσινό φιλικό με το Μαγνησιακό που είχε και χαρακτήρα φιέστας. Η ομάδα του Κώστα Κούτσικα επικράτησε με σκορ 3-1, πραγματοποιώντας πολύ καλή εμφάνιση, δείχνοντας πως και τη νέα χρονιά θα είναι από τους πρωταγωνιστές στην Α’ πλέον Κατηγορία.

Το παιχνίδι, αν και είχε εορταστικό χαρακτήρα, ήταν αρκετά δυνατό με δυνατές μονομαχίες μεταξύ των παικτών, ενώ οι δύο ομάδες αγωνίστηκαν με μοναδικό στόχο να κερδίσουν το ματς. Το πρώτο ημίχρονο κύλησε με αρκετές φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες, χωρίς ωστόσο να σημειωθεί κάποιο τέρμα. Οι δύο προπονητές έκαναν πολλές δοκιμές σε παίκτες και θέσεις, καθώς ήταν μια πολύ καλή ευκαιρία για να εξαχθούν και συμπεράσματα πάνω στο αγωνιστικό κομμάτι. Στο β’ ημίχρονο πραγματοποιήθηκαν αρκετές αλλαγές εκατέρωθεν, αλλά ο ρυθμός διατηρήθηκε σε ικανοποιητικό επίπεδο. Το σκορ άνοιξε ο Εθνικός, όταν έπειτα από έξυπνα χτυπημένο φάουλ του Αντωνίου ο Μίλτος πετάχτηκε στην καρδιά της άμυνας του Μαγνησιακού και με προβολή έκανε το 1-0. Από κει και πέρα ο Μαγνησιακός ανέβασε στροφές και πήρε μέτρα στο γήπεδο, με αποτέλεσμα λίγα λεπτά μετά το γκολ του Μίλτου να ισοφαρίσει με τον Παπαδημητρίου έπειτα από ωραίο γύρισμα που του έγινε μέσα στην περιοχή.
Ο Εθνικός ωστόσο ήθελε να κλείσει τη χρονιά με νίκη και να μη χαλάσει τη φιέστα γι’ αυτό και κυνήγησε το δεύτερο γκολ. Τελικά αυτό ήρθε με πολύ ωραία ενέργεια και σουτ του Αντωνίου, ο οποίος ελίχθηκε ωραία έξω από την περιοχή του Μαγνησιακού και αφού ξεμαρκαρίστηκε, σούταρε δυνατά στη γωνία γράφοντας το 2-1. Ο ρυθμός του παιχνιδιού έπεφτε όσο περνούσε η ώρα και λόγω της κούρασης αλλά και λόγω των πολλών αλλαγών που πραγματοποίησαν και οι δύο ομάδες. Τελικά ο Αντωνίου με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα, το οποίο πέτυχε με παρόμοιο τρόπο με το πρώτο, έκλεισε με την καλύτερη δυνατή εικόνα, μια άκρως επιτυχημένη χρονιά για τον Εθνικό.
Με το τέλος του παιχνιδιού οι παίκτες και η διοίκηση του Εθνικού ξέσπασαν σε έντονους πανηγυρισμούς, εμφανώς ευτυχισμένοι για την επιστροφή της ομάδας στην Α’ κατηγορία. Μάλιστα δεν έλειψαν και οι αποκαλύψεις ενόψει της νέας σεζόν από τον προπονητή της ομάδας, Κώστα Κούτσικα, ο οποίος δήλωσε: «Πήραμε δίκαια το πρωτάθλημα. Στόχος είναι η ομάδα να πρωταγωνιστήσει και τη νέα χρονιά. Υπάρχει καλό υλικό και με 5-6 ποιοτικές προσθήκες πιστεύω να εμφανιστούμε ακόμα καλύτεροι». Ο τεχνικός του Εθνικού μας προετοίμασε για μεταγραφικές «βόμβες», καθώς όπως αποκάλυψε η ομάδα ήδη έχει κλείσει κάποιους παίκτες που θα κάνουν αίσθηση με τον ερχομό τους στην ομάδα και το τοπικό πρωτάθλημα. Χαρακτηριστικά τόνισε πως κάποια από τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα θα είναι επιπέδου Β’ Εθνικής.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου