ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Εχει συνέχεια η Μικτή Παίδων της ΕΠΣΘ… με προετοιμασία και διεθνές τουρνουά

εχει-συνέχεια-η-μικτή-παίδων-της-επσθ-851206

Η επιτυχημένη πορεία της Μικτής Παίδων της ΕΠΣΘ μπορεί να σταμάτησε στις “8” καλύτερες ομάδες της χώρας, αλλά αυτή η ομάδα έχει συνέχεια, ενώ ως επιβράβευση παρατέθηκε δείπνο στους νεαρούς ποδοσφαιριστές προσφορά του αντιπροέδρου Αντώνη Ακτσιαλή στο εστιατόριο “Ροτόντα” στον Άναυρο.
Στην μικρή δεξίωση εκτός του Α. Ακτσιαλή και του Ενωσιακού προπονητή Ηλία Κούγιαλη έδωσε το παρόν και ο α΄ αντιπρόεδρος Γιώργος Ζούκας που ήταν φέτος δίπλα στις μικτές ομάδες, όπως και ο φροντιστής Ι. Καρανικολάου.
Σε σύντομη ομιλία του προς τους ποδοσφαιριστές ο Αντώνης Ακτσιαλής μιλώντας και εκ μέρους του προέδρου Τάσου Μπατζιάκα -που απουσίαζε στην Αθήνα – τόνισε ότι η Ενωση θα είναι δίπλα σε κάθε προσπάθειά τους, θα βοηθήσει για την αγωνιστική άνοδο, ενώ προέτρεψε τους νεαρούς αθλητές να είναι το ίδιο καλοί και πειθαρχημένοι και στις μαθητικές τους υποχρεώσεις. Από πλευράς παικτών ο αρχηγός της ομάδας Διονύσης Αρβανίτης ευχαρίστησε την ΕΠΣΘ και ιδιαίτερα τον κ. Ακτσιαλή γι αυτή την εκδήλωση, και τόνισε ότι όλοι οι παίκτες θα προσπαθήσουν να φθάσουν ακόμη ψηλότερα τις Μικτές.
Είναι χαρακτηριστικό ότι από χθες ξεκίνησε νέος κύκλος προετοιμασίας, αφού η πλειοψηφία των Παίδων αλλάζει κατηγορία και τη νέα περίοδο θα στελεχώνουν τη μικτή Νέων έχοντας ήδη ομοιογένεια.
Επίσης, όπως έγινε γνωστό, εκτός από προπονήσεις και φιλικά η Μικτή ομάδα της ΕΠΣΘ θα πάρει μέρος σε διεθνές τουρνουά που θα γίνει στη Μαγνησία με τη συνδρομή του Δήμου Πορταριάς και τη συμμετοχή της ομάδας του Νις της Σερβίας, που είχε φιλοξενήσει τις μικτές μας το περασμένο καλοκαίρι.
Ακόμη υπάρχουν αρκετές προτάσεις και αναμένονται κι άλλες για καλοκαιρινά τουρνουά σε Χαλκιδική και Ξάνθη, για τα οποία δεν έχουν παρθεί αποφάσεις για συμμετοχή.
Η μικτή ομάδα Παίδων της ΕΠΣΘ ήταν πρωταθλήτρια στο θεσσαλικό όμιλο με 4 νίκες, μια ισοπαλία και μια ήττα και πέρασε στην επόμενη φάση μετά από αρκετά χρόνια. Η ομάδα διαθέτει πολλούς ταλαντούχους παίκτες, έχει δείξει ως ομάδα ότι έχει μέλλον, πέρασε στους 8 και δεν έφθασε στην 4αδα χάνοντας στα προημιτελικά από την Δράμα στην Κατερίνη.
Ο Ηλίας Κούγιαλης στη δεύτερη χρονιά στο πόστο του Ενωσιακού προπονητή έχει οργανώσει τα πάντα γύρω από τις μικτές ομάδες ,έχοντας τη συμπαράσταση του προέδρου της ΕΠΣΘ Τάσου Μπατζιάκα , του Δ.Σ. της επιτροπής μικτών ομάδων με επικεφαλής τον Γιώργο Ζούκα και του φροντιστή Γιάννη Καρανικολάου.
Στα παιγνίδια της μικτής παίδων 9 παίκτες είχαν συμμετοχή σε όλα τα παιγνίδια, ενώ 6 (Βενιέρης, Λαγός, Γιαννόπουλος, Αρβανίτης, Παπαχρήστου, Σφάκας) δεν έχασαν ούτε λεπτό.
Στην φετινή προσπάθεια ο προπονητής Ηλίας Κούγιαλης βασίσθηκε στους εξής νεαρούς παίκτες γεννηθέντες το 1991 (ενώ ο Λαγός, που ήταν από τους κορυφαίους, έχει γεννηθεί το 1992, όπως και οι Μπριάζνας, Κεφαλάς):
Βενιέρης Γιάννης (Τ) (Δάφνη) , Λαγός Αναστάσιος (ΓΣ.Αλμυρού ), Γιαννόπουλος Αγγελος (Πανιώνιος) ,Παπαχρήστου Αποστόλης (Ιάσων Α.Μ.), Χολέβας Χρήστος(Αγ. Παρασκευή),Σφάκας Αποστόλης (Ιάσων Α.Μ.),Οικονόμου Αχιλλέας(Ιάσων Α.Μ.), Αλεξίου Γιώργος (Δόξα Αερινού), Αρβανίτης Διονύσης (Ακρόπολη), Κόκκινος Γιάννης (ΑΠΟΒ), Καράτσαλος Χρήστος (ΑΠΟΒ), Ζαρίφης Χρ. (Ν.Αθλ.Νίκης), Δημητριάδης Δ. (Ερμής), Κεφαλάς Αποστόλης (Τ) (Ν. Αθλ. Νίκης), Κωνσταντάκος Χρ. (ΑΠΟΒ), Μπριάζνας Δημήτρης (Αρης Μ.), Χαρβάλας Βασίλης (Μαγνησιακός), Προβιάς Νίκος (Μαγνησιακός), Καρατέεβ Αλέξανδρος (ΓΣ Αλμυρού), Κοτσίλιος Θανάσης (Θησέας), Νέστορας Κ. (Μυρμιδόνες).

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου