ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Με φιλοδοξίες για διάκριση ο ΟΕΑ/ΝΑΒ

με-φιλοδοξίες-για-διάκριση-ο-οεα-ναβ-435604

Με στόχο την κατ’ αρχήν πρόκριση στην τελική φάση του πρωταθλήματος, ο ΟΕΑ-ΝΑΒ ξεκινάει το σαββατοκύριακο το τελικό στάδιο της προετοιμασίας του προκειμένου να εμφανιστεί έτοιμος στις 9 Ιουνίου, οπότε και ξεκινάει το πρωτάθλημα.

Η ομάδα του Γιάννη Δημαρέλου εμφανίζεται έτοιμη για τη μεγάλη πρόκληση, ωστόσο κανείς στο σύλλογο δεν προτρέχει. Το πρωτάθλημα θα διεξαχθεί κατά πάσα πιθανότητα του τριήμερο 9-10-11 Ιουνίου, ενώ ακόμα δεν έχει γίνει γνωστή η πόλη που θα φιλοξενήσει τους προκριματικούς αγώνες, πράγμα που αναμένεται να ανακοινωθεί μέσα στην εβδομάδα, με το ενδεχόμενο να αναλάβει τη διοργάνωση η πόλη του Βόλου και το κολυμβητήριο «Ιάσων Ζηργάνος» να είναι αρκετά πιθανό. Αρχικός στόχος, όπως προαναφέρθηκε, είναι η πρόκριση στην τελική φάση της διοργάνωσης, έτσι ώστε στη συνέχεια να μπορέσει η ομάδα να διεκδικήσει την άνοδό της στη Β’ Εθνική Κατηγορία.
Βέβαια αναμένεται να δοθούν μεγάλες μάχες στην πισίνα και η πρόκριση θα κριθεί στις λεπτομέρειες, καθώς και οι αντίπαλες ομάδες είναι πολύ δυνατές και διαθέτουν πολλούς καλούς αλλά και έμπειρους παίκτες. Χαρακτηριστικό είναι το παράδειγμα της Λαμίας, μία εκ των αντιπάλων που θα αντιμετωπίσει ο ΟΑΕ-ΝΑΒ στην προκριματική φάση, η οποία διαθέτει στις τάξεις της τους βετεράνους πολίστες, που κατά το παρελθόν είχαν διαπρέψει στις πισίνες της Α1 αλλά και με την Εθνική Ελλάδος, Κώστα Λούδη, Μάκη Βολτυράκη και Θόδωρο Καλακόνα
Ωστόσο και η βολιώτικη ομάδα παρουσιάζεται ενισχυμένη φέτος καθώς πραγματοποίησε τέσσερις μεταγραφές. Ο λόγος για τους Δημήτρη Κολιοπάνο, Δημήτρη Πλεμμένο, Γιώργο Κριτικό και Δημήτρη Κριτικό, οι οποίοι αναμένεται να βοηθήσουν σημαντικά την ομάδα του ΟΕΑ-ΝΑΒ.
Το προσεχές σαββατοκύριακο η ομάδα θα δώσει κάποια φιλικά προετοιμασίας προκειμένου ο κ. Δημαρέλος να μπορέσει να βγάλει κάποια συμπεράσματα για την αγωνιστική ετοιμότητα τν πολιστών του. Συγκεκριμένα το Σάββατο στις 2 μ.μ ο ΟΕΑ-ΝΑΒ θα αντιμετωπίσει τους εφήβους του ΝΟΒΑ, ενώ το απόγευμα στις 6 θα αντιμετωπίσει τους εφήβους του Ο.Υ.Κ. Τέλος την Κυριακή στις 11 π.μ θα παίξουν με τη Νίκη Βόλου, η οποία κι αυτή φέτος ξεκινά μια καινούρια προσπάθεια στον υγρό στίβο.
Το ρόστερ της ομάδας αποτελούν οι: Βόντζος Θεοδόσης, Νάσιος Βαλεντίνος, Ιωαννίδης Κώστας, Βαΐτσης Δημήτρης, Ζησόπουλος Νίκος, Γλύκος Παναγιώτης, Δαράκης Κώστας, Κόφφας Θανάσης, Κόφφας Δημήτρης, Παρασκευόπουλος Τάκης, Μάρκοβιτς Μιχάλης, Τζαμτσής Σπύρος, Κολιοπάνος Δημήτρης, Πλεμμένος Δημήτρης. Προπονητής: Δημαρέλος Γιάννης
Στους παραπάνω αγώνες προετοιμασίας δεν θα συμμετέχουν για προσωπικούς λόγους οι Κριτικός Δημήτρης και Κριτικός Γιώργος.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου