ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ετοιμος να κάνει την υπέρβαση

ετοιμος-να-κάνει-την-υπέρβαση-426462

Ετοιμος να κάνει την υπέρβαση στο μεταγραφικό τομέα είναι ο Ολυμπιακός, καθώς παρά τα μεγάλα ποσά που απαιτούνται κλείνει παίκτες και συζητάει με διεθνείς γκολκίπερ για την καλύτερη ενίσχυση της ομάδας για τη Super League.
Μπορεί να έπαψε το ενδιαφέρον για τον Ιβοριανό Φρανκ Τζα Τζετζέ, για υπερβολικές οικονομικές απαιτήσεις, αλλά αυτές προέκυψαν μετά την αρχική συμφωνία και αυτό ήταν η αιτία, ενώ και με τον Αργεντίνο Χουάν Μαρτίν υπάρχει πρόβλημα λόγω… των πολλών εκπροσώπων του…

Πάντως για τον 28χρονο επιθετικό της Club Sosial Deportivo Defensa Justicia Χουάν Μαρτίν, που ήταν και συμπαίκτης με τον Ούμπιντες, δεν έχει πάψει το ενδιαφέρον, αφού είναι παίκτης που τον θέλει από πέρσι και παρά τις υψηλές απαιτήσεις συνεχίζει το ενδιαφέρον για τον Σεμπάστιαν Πρζιρόφσκι, που είναι δίμετρος τερματοφύλακας της Πολόνια Βαρσοβίας και εννέα φορές διεθνής.
Η διοίκηση των «ερυθρόλευκων» έχει καταθέσει πρόταση ούτως ώστε να τον αποκτήσει ως δανεικό για την τρέχουσα σεζόν. Πολόνια και Ολυμπιακός βρίσκονται κοντά σε συμφωνία για τη μετακίνηση του 28χρονου κίπερ, ο οποίος θα είναι έτοιμος στις αρχές Ιουλίου, καθώς μετά τη λήξη του πρωταθλήματος υποβλήθηκε σε αρθροσκόπηση στο γόνατο.
Θα πρέπει να σημειώσουμε πως ο Πρζιρόφσκι βρέθηκε στο στόχαστρο της Τότεναμ πριν από ενάμιση χρόνο, καθώς ο προπονητής των Λονδρέζων Χάρι Ρέντκναπ τον είχε στη λίστα του και τον προόριζε για μπακ απ του Βραζιλιάνου Γκόμεζ. Μάλιστα, οι Πολωνοί τον κοστολογούσαν στο 1 εκατομμύριο ευρώ.
Πάντως εκτός του Πολωνού υπάρχει μια πολύ πιο φθηνή αλλά αξιόπιστη λύση από την Τσεχία. Πρόκειται για τον Σλοβάκο γκολκίπερ (1.93) Ματους Κόζατσιεκ (27/12/83)που έπαιξε φέτος 9 ματς με την Σπάρτα απ’ όπου μένει ελεύθερος και έχοντας ένα κασέ γύρω στα 80.000 ευρώ μπορεί να έρθει τις επόμενες μέρες στην Ελλάδα, αν και έχει πρόταση και από Κύπρο.
Στα υπ’ όψιν είναι πάντα και ο Χοσέ Μανουέλ Ρόκα του Πανθρακικού, με τη συμφωνία να γίνεται για το δανεισμό του Ισπανού πορτιέρο.
Οσον αφορά σε άλλους παίκτες, μετά την απόκτηση του Αντώνη Ρίκκα, εκτός από τα ονόματα που έχουν ακουσθεί, ο Τάκης Γιαννοπουλος ήταν χθες στο εξωτερικό, ενώ η ΠΑΕ περιμένει ένα Γάλλο αμυντικό χαφ για τις εργομετρικές εξετάσεις και την υπογραφή της συνεργασίας.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου