ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Στην αντεπίθεση οι οργανωμένοι

στην-αντεπίθεση-οι-οργανωμένοι-429052

Στην αντεπίθεση πέρασαν οι οργανωμένοι μετά την ανακοίνωση που εξέδωσε προχθές ο Στράτος Γιδόπουλος. Απαντώντας στο «Ελάτε, Νικάρες, να πάρετε την ομάδα με το 35%», στέλνουν μήνυμα ότι αν δεν μπορούν ο Γιδόπουλος και οι συνεργάτες του, να παραχωρήσουν δωρεάν τις μετοχές και να φύγουν.
Βέβαια ένα τέτοιο ενδεχόμενο δεν παρουσιάζει καμία πιθανότητα. Ο Στράτος Γιδόπουλος έχει αποδείξεις στα χέρια του για τα χρήματα που έχει βάλει και δεν πρόκειται να χαρίσει τις μετοχές… Ετσι αναμένεται πάλι «εμφύλιος» μέχρι να ξεκαθαρίσει η κατάσταση, ενώ σήμερα ή αύριο θα υπάρξει και επίσημη τοποθέτηση μέσω ανακοίνωσης της Ερασιτεχνικής, που χθες το βράδυ θα είχε Διοικητικό Συμβούλιο. Ο Στράτος Γιδόπουλος είχε πει ότι παραχωρεί με ένα μικρό τίμημα τις μετοχές στον Ερασιτέχνη, αλλά η διοίκηση του συλλόγου θα δηλώσει αδυναμία όπως φαίνεται να πάρει μια ΠΑΕ στην «πλάτη» της. Υπό συγκεκριμένες προϋποθέσεις πάντως ίσως τα μέλη του Δ.Σ. της Ερασιτεχνικής συζητούσαν ένα τέτοιοι ενδεχόμενο.

Η ανακοίνωση των οργανωμένων
Η ανακοίνωση που υπογράφεται από τους συνδέσμους Blue Club Παναγιώτης Ντοκούζης, Blue Angels, Ομιλος Φιλάθλων Νίκης είναι η εξής: «Οι οργανωμένοι οπαδοί της Νίκης Βόλου ποτέ δεν είχαν μυστικά και παρασκηνιακές κινήσεις, κρυφές από το Νικιώτικο λαό. Προς αποκατάσταση της αλήθειας θα θέλαμε να πληροφορήσουμε τον κόσμο μας για να μην πέσει θύμα παραπληροφόρησης από μη έγκυρες πηγές.
Τη Δευτέρα (31/5/2010) το απόγευμα ο κ. Γιδόπουλος επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον πρόεδρο του Blue Club κ. Κανούτα και ζήτησε να γίνει συνάντηση με τους εκπροσώπους των Blue Club, των Blue Angels, του Ομίλου Φιλάθλων και της Ερασιτεχνικής Νίκης για την Τρίτη 8/6/2010.
Ο πρόεδρος του Blue Club ειδοποίησε τα μέλη των Δ.Σ. και των δύο συνδέσμων και έγινε ένα κοινό Δ.Σ. όπου λήφθηκε η απόφαση να μην γίνει δεκτή η εν λόγω συνάντηση, λόγω του ότι κανένας από εμάς δεν είναι διατεθειμένος να ακούσει την ίδια κασέτα που παίζει το κασετόφωνο του κ. Γιδόπουλου εδώ και δύο χρόνια. Την απόφαση αυτή μετέφερε τηλεφωνικά στον κ. Γιδόπουλο το βράδυ της Δευτέρας ο πρόεδρος του Blue Club.
Το κοινό Δ.Σ. των δύο συνδέσμων έχει μια και μόνη ερώτηση που χρειάζεται απάντηση. «Κύριε Γιδόπουλε, εσείς και οι υπόλοιποι μέτοχοι της ΠΑΕ έχετε τα χρήματα για να πληρώνετε τις υποχρεώσεις σας στην ομάδα και για να γίνει μια αξιοπρεπής προετοιμασία της ομάδας σε διοικητικό και αγωνιστικό επίπεδο, έτσι ώστε η Νίκη μας να πρωταγωνιστήσει στο προσεχές πρωτάθλημα; Εάν ναι, είμαστε στο πλευρό σας με όλες μας τις δυνάμεις και θα σας στηρίξουμε ολόψυχα. Εάν όχι, είναι περιττό να μας αραδιάσετε πάλι τις ιστορίες για εράνους, εισιτήρια διαρκείας προκαταβολικά κτλ… Το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να μην ξαναπατήσετε στη Νέα Ιωνία, γιατί και οι πιο αφελείς και καλοπροαίρετοι Νικιώτες δεν σας δείχνουν πια ίχνος εμπιστοσύνης, εάν δεν δούνε εντυπωσιακές αλλαγές και πρόοδο στην ομάδα μας. Σας καλούμε να παραδώσετε τις μετοχές δωρεάν και να βγάλετε εισιτήριο δίχως επιστροφή».

Πανικιώτικη συγκέντρωση
Οπως είχε διαρρεύσει τις προηγούμενες ημέρες θα πραγματοποιηθεί Πανικιώτικη συγκέντρωση στο γήπεδο Παντελής Μαγουλάς μέσα στην επόμενη εβδομάδα. Οι οργανωμένοι εξέδωσαν επίσημο κάλεσμα σε κάθε φίλαθλο Νικιώτη να δώσει το παρών και να αποφασίσουν από κοινού για την τύχη της κυανόλευκης ομάδας. Η συγκέντρωση θα γίνει την Τετάρτη στις 7 μ.μ. στο γήπεδο της Μαιάνδρου.
Συγκεκριμένα η ανακοίνωση – κάλεσμα των φιλάθλων: «Οι σύνδεσμοι οργανωμένων οπαδών της Νίκης Βόλου Blue Club και Blue Angels καλούν όσους αγαπούν την ομάδα μας σε συγκέντρωση για την ανάκαμψη της Νικάρας μας στο Παντελής Μαγουλάς την Τετάρτη 9/6/2010 και ώρα 19:00. Περιττό να τονίσουμε ότι πρέπει όλοι να δώσουμε το παρών».

 

 

«Ο… τζάμπας πέθανε»      
Ο Στράτος Γιδόπουλος ενημερώθηκε άμεσα για την ανακοίνωση των οργανωμένων φιλάθλων. Από νωρίς το απόγευμα άλλωστε ήταν από τα βασικά θέματα στις ιστοσελίδες που ασχολούνται αποκλειστικά με το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Ο ισχυρός άνδρας της Νίκης φυσικά μόνο ικανοποιημένος δεν έμεινε από την απάντηση και το μήνυμα που του έστειλαν μέσω της κοινής ανακοίνωσης τους οι τρεις οργανωμένοι σύνδεσμοι φιλάθλων.

Μάλιστα έδωσε τη δική απάντηση σε όλα αυτά: «Ο τζάμπας πέθανε. Έχει κανένας από αυτούς που έβγαλαν την ανακοίνωση επιχείρηση για να μου χαρίσει δωρεάν τις μετοχές του; Είπα ότι χαρίζω το 65%», είπε χαρακτηριστικά.
Στη συνέχεια είπε ότι αναβάλλει το ταξίδι του για τη Μαγνησία, περιμένοντας και την τοποθέτηση του Ερασιτέχνη και τις νέες αντιδράσεις που θα υπάρξουν. «Δεν έρχομαι αυτή την εβδομάδα. Τι να έρθω να κάνω μετά από όλα αυτά που λένε»;. Οσο για τους παίκτες και για το αν θα μιλήσει μαζί τους για το οικονομικό: «Για τους παίκτες υπάρχει ένα περιθώριο μέχρι τις 10 Ιουνίου. Μέχρι τότε τους έχω πει. Θα δω τι θα κάνω. Περιμένω και την αντίδραση της Ερασιτεχνικής», κατέληξε.
 
Λαχειοφόρος της Ερασιτεχνικής
Η Ερασιτεχνική Νίκη διοργανώνει κλήρωση λαχειοφόρου με δώρο ένα μηχανάκι scooter APRILIA SCARABEO 100cc. Η λαχειοφόρος γίνεται στο πλαίσιο της οικονομικής ενίσχυσης του συλλόγου, δίνοντας παράλληλα τη δυνατότητα σε έναν τυχερό να κερδίσει ένα πολύ ωραίο δώρο. Η κλήρωση θα γίνει με τον πρώτο λαχνό του Λαϊκού Λαχείου την Τρίτη 22 Ιουνίου 2010. Το μηχανάκι προέρχεται από την εταιρία Ι. Φτούλης & Σία Ο.Ε. και το Δ.Σ. της Ερασιτεχνικής Νίκης την ευχαριστεί για τη συνεργασία. Η τιμή των λαχνών είναι ένα ευρώ έκαστος και πωλούνται από τα γραφεία της Ερασιτεχνικής Νίκης και από τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου.
 
 
 
 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου