ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μαθαίνει το «άγνωστο» …για τη 2η νίκη

μαθαίνει-το-άγνωστο-για-τη-2η-νίκη-712417

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Το ότι ο Ολυμπιακός Βόλου παίζει στο φετινό πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής με πολλές άγνωστες ομάδες ήταν γνωστό αλλά η τεχνική ηγεσία φροντίζει να συλλέγει πληροφορίες για την δυναμικότητα των αντιπάλων.

Oπως και η ομάδα του Αστέρα Πετριτή από την Κέρκυρα στην πρεμιέρα έτσι και την Κυριακή που η Βολιώτικη ομάδα θα παίξει το πρώτο ματς εκτός έδρας με την Ένωση Απολλωνίου Ιστιαίας προβληματίζει αλλά δεν φοβίζει το άγνωστο αφού στον Ολυμπιακό ποντάρουν στις δικές τους δυνάμεις ,ενώ και στην Εύβοια θα υπάρξει συμπαράσταση του κόσμου με τον Παναγιώτη Τζαναβάρα να επιμένει στην σοβαρότητα από τους δικούς του παίκτες..για να έρθει η 2η νίκη.

Ο Ολυμπιακός πηγαίνει την Κυριακή την Ιστιαία, έχοντας συλλέξει πληροφορίες για την ομάδα της Ιστιαίας του προπονητή Θανάση Γουρνά, που έχει κερδίσει τοπικούς τίτλους στην Εύβοια, ενώ στο ρόστερ της αντιπάλου των ερυθρολεύκων, που στο παιχνίδι πρωταθλήματος ηττήθηκε με 3-0 στην Κατερίνη από τον Πιερικό, υπάρχουν λίγοι παίκτες που έχουν παίξει σε παραπάνω κατηγορίες…

Στο πρώτο ματς πρωταθλήματος η Ένωση Απολλώνιου Ιστιαίας έπαιξε με τερματοφύλακα τον Αλβανό Μπιμπάϊ, ενώ στην 11αδα ο πιο γνωστός παίκτης ήταν ο επιθετικός Χρ. Αλεξίου που έχει θητεία Β’ Εθνικής σε Ηρακλή, Καβάλα, Πιερικό, Τύρναβο Λαμία, ενώ υπήρχαν και άλλοι που έχουν ξαναπαίξει αντίπαλοι με την Βολιώτικη ομάδα όπως ο Δ. Μπουγκουρίδης (όταν έπαιζε το 2009 στην Καλαμαριά), ο Αντ. Τσαούσης σαν παίκτης του Πανσερραΐκού το 2002, ο Αργ. Πουταχίδης που ήταν στον Ανδρούτσο Γραβιάς στο 0-2 των ερυθρολεύκων το Μάιο του 2007 ,ο Γ. Νικολέτος (με τον Βύζαντα το 2013), ο Λευτ. Στασινόπουλος (με τη Γλυφάδα το 2014), ενώ στην πρεμιέρα των Ευβοιωτών ξεκίνησαν και ο Γκανέζος Τογουόρφε και οι Δαγκούλης, Θόρια, Στεργίου.

Πάντως οι Ευβοιωτες στην Κατερίνη είχαν απουσίες αφού δεν αγωνίστηκαν, οι Απ. Γεωργίου, Θ. Βασιλείου, Γ.Πανάκης αλλά το ζητούμενο για τον Ολυμπιακό την Κυριακή είναι και πάλι η σοβαρότητα, αφού στο ιστορικό πρώτο ματς έδρας η ομάδα της Ιστιαίας μπορεί να γίνει επικίνδυνη και χωρίς κάποια σπουδαία ονόματα …

Αγωνιστικά οι «ερυθρόλευκοι» φαίνεται ότι και στην Ιστιαία θα παίξουν χωρίς τον Πορτογάλο Φελίπε Ντα Κόστα και τον Αργεντίνο Γκουστόβο Μπρίτος ενώ πανέτοιμος είναι ο Παναγιώτης Ζώνας.

Εκστρατεία από τους Austrian Boys

Εκστρατεία στην Ιστιαία προκειμένου να συμπαρασταθούν στην ομάδα της καρδιάς τους, τον Ολυμπιακό Βόλου, διοργανώνουν οι Austrian Boys την ερχόμενη Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου. Η αναχώρηση θα γίνει στις 11.30π.μ. από το ΕΑΚ, ενώ η τιμή συμμετοχής ανέρχεται στα 14 ευρώ. Δηλώσεις συμμετοχής γίνονται καθημερινά από 6μ.μ-10μ.μ. στο κυλικείο του ΕΑΚ στο Εθνικό Στάδιο Βόλου. Στις τάξεις των φιλάθλων του Ολυμπιακού Βόλου επικρατεί ξεσηκωμός, αφού ολοένα και περισσότεροι καθημερινά δηλώνουν την πρόθεση να ενισχύσουν τη νέα μεγάλη φετινή προσπάθεια της βολιώτικης ομάδας.

Η βράβευση των χορηγών

Την Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου στο Forum θα πραγματοποιηθεί η βράβευση των χορηγών της γυναικείας και ανδρικής ομάδας μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου, όπως γνωστοποίησε με ανακοίνωσή της η Διοικούσα Επιτροπή του τμήματος καλαθοσφαίρισης των ερυθρολεύκων. Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Την Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2016 και ώρα 19.00 στην αίθουσα του Α΄ Ορόφου του Συνεδριακού Κέντρου FORUM θα διεξαχθεί η εκδήλωση που είναι αφιερωμένη στους Χορηγούς των ομάδων μπάσκετ του Συλλόγου μας. Ευχαριστούμε ιδιαίτερα τον ιδιοκτήτη του Συνεδριακού Κέντρου και του PARK HOTEL κ. Μίλτο Μουστακαλή για τη συμπαράσταση του.

Η περσινή χρονιά, αποτέλεσε για όλους εμάς, Διοίκηση και Διοικούσα Επιτροπή, που βρεθήκαμε δίπλα σ’ αυτή την ομάδα, στα κορίτσια και στα αγόρια και στους προπονητές τους, μια εμπειρία αλλά και μια «μαγιά» για την αυριανή μέρα, προκειμένου να πετύχουμε το στόχο μας, να ξανακάνουμε τις ομάδες μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου, το καμάρι της πόλης και το ΕΑΚ Βόλου το σημείο συνάντησης όλων των φιλάθλων , όπως στο παρελθόν .

Η βοήθεια όλων τους: Αρτοποιεία – Ζαχαροπλαστεία ΧΩΡΙΑΤΙΚΟ, Κέντρο Αποκατάστασης ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ, Καφέ CRUZAR, ΝΕΡΑ ΘΕΟΝΗ, Εστιατόριο ΜΠΑΧΑΡΙΚΟ, MANOLLO CAFÉ -24 SERVICE, VOLOS PALACE HOTEL, Επιμελητήριο Μαγνησίας, Διαφημίσεις – Εκτυπώσεις ΙΩΛΚΟΣ GROUP, Τηλεπικοινωνίες ΓΕΡΜΑΝΟΣ, Εστιατόριο BACARE, Καφετερία MIKEL, Μαρμάρου Τέχνη Τουτουντζόγλου, Εστιατόριο ΚΡΙΤΣΑ, Καφέ ΑΕΡΙΚΟ, Εμπορεία Καφέ ΑΧΡΙΑΝΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ, Εστιατόριο ΕΞΩΡΑΙΣΤΙΚΗ, Φοροτεχνικό Γραφείο EN TAXIS, Πρατήρια Υγρών Καυσίμων Αφοί ΚΩΣΤΑΡΑ, Ανταλλακτικά Αυτοκινήτων ΤΟΡΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ – ΧΑΤΖΗ ΑΝΝΑ, Εστιατόριο ΜΟΥΣΤΑΚΙ, Πρατήρια Υγρών Καυσίμων ΤΖΕΚΑΣ, Καφετέρια PUERTO, Κατασκευές Τυροκομικών Μηχανημάτων ΚΑΡΑΚΑΝΑ-ΠΙΤΣΙΩΡΗ , αρτοποιείο ΖΑΧΟΣ, Οικοδομικές εργασίες Αφών ΡΑΙΔΗ, Ουζερί ΙΩΔΙΟ, Μουσική Ταβέρνα ΓΚΑΖΙ, ΓΑΙΤΑΝΙΔΗΣ cash & carry, Πρατήριο Καυσίμων ΑΝΤΩΝΗΣ ΚΟΠΑΝΟΣ, ΛΕΩΝ ΑΤΕ – Αλέξανδρος Καμπύλης, Γραφείο Τελετών ΝΙΚΟΣ ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ, Οικοδομικές Εργασίες ΑΝΤΩΝΗΣ ΑΔΑΜΑΚΟΣ, Ανυψωτικές εργασίες – Χωματουργικά Μηχανήματα Π. ΓΙΑΝΝΟΥΚΟΥ, καφέ JAM, EΨΑ Α.Ε, Κομμώσεις ΙΩΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΙΚΟΣ, Εστιατόριο ΑΥΡΑ, Ψησταριά ΚΡΙΝΑΚΗΣ και Δικηγορικό Γραφείο ΑΝΤΩΝΗΣ ΞΗΡΟΣ, αποτέλεσε για μας καταλύτη στις προσπάθειες μας, ώστε να καλυφθούν τα λειτουργικά έξοδα των τμημάτων μπάσκετ της ομάδας μας και το όνομα της να είναι αξιόπιστο, σε όλο τον χώρο του Ελληνικού μπάσκετ.

Αυτούς τους ανθρώπους, τιμάμε, τους συνοδοιπόρους στη δύσκολη πορεία μας, που μέσω των επιχειρήσεων τους, μέσα σε ένα δυσμενές οικονομικό περιβάλλον, έστρεψαν το βλέμμα τους στην δική μας προσπάθεια , ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα μας, μας βοήθησαν υλικά και με άλλους τρόπους έτσι ώστε να ανταποκριθούμε στις υποχρεώσεις μας .

Τους περιμένουμε όλους αυτούς , για να τους σφίξουμε το χέρι και: Διοίκηση, Διοικούσα Επιτροπή, αθλήτριες, αθλητές, προπονητές και δημοσιογράφοι, να συζητήσουμε τους τρόπους που θα ξανακάνουμε μεγάλο το Βολιώτικο μπάσκετ, αντάξιο της πόλης μας».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου