ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Οφείλει να συνεχίσει…

οφείλει-να-συνεχίσει-435604

Ο τίτλος χάθηκε και μαθηματικά πλέον για τον Βόλος 2004 μετά την ήττα από τον ΠΑΟΚ την Κυριακή. Η ψυχολογία της ομάδας, όπως είναι φυσικό, δεν είναι και η καλύτερη δυνατή, μιας και για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά χάνει τον τίτλο με παρόμοιο τρόπο από τον ίδιο αντίπαλο.

Ωστόσο η ομάδα το Σάββατο δίνει παιχνίδι στη Γλυφάδα με τον τοπικό Οδυσσέα και οφείλει να παίξει για το γόητρό της δίχως να τα παρατήσει. Στόχος από δω και πέρα, όπως τόνισε και ο προπονητής της ομάδας, Θωμάς Μακρής, είναι η ομάδα να σημειώσει δύο νίκες στα εναπομείναντα δύο παιχνίδια, έτσι ώστε η χρονιά να κλείσει θετικά. «Σημασία δεν έχει να φτάσεις στην κορυφή, αλλά και να διατηρηθείς εκεί. Εμείς εδώ και δύο χρόνια κάνουμε μια πολύ σοβαρή προσπάθεια να φτάσουμε στην κορυφή. Είναι θέμα χρόνου να τα καταφέρουμε. Ας μην ξεχνάμε πως είμαστε η 2η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα. Δεν είναι λίγο πράγμα αυτό», σημείωσε ο Βολιώτης κόουτς.
Αναφερόμενος στο χαμένο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, ο κ. Μακρής δήλωσε πως δεν επικρατεί προβληματισμός, απλά υπάρχει -όπως είναι λογικό- στενοχώρια για την έκβαση του παιχνιδιού, αλλά και για το ότι για δεύτερη φορά ο Βόλος 2004 έφτασε στην πηγή και δεν ήπιε νερό. Ο Βολιώτης τεχνικός στάθηκε και στην ατυχία της ομάδα του, καθώς θεωρεί πως μπορούσε να είχε ισοφαρίσει με βάση της ευκαιρίες που δημιουργήθηκαν και να διεκδικήσει το παιχνίδι.
Πάντως παρά το ατυχές αποτέλεσμα η διοίκηση και συγκεκριμένα ο Πρόεδρος της ομάδας κ. Κλόντζας μοίρασε συγχαρητήρια στις παίκτριες για την εν γένει παρουσία τους στο πρωτάθλημα, αλλά και για την πιθανή κατάκτηση της 2ης θέσης. Τώρα όσον αφορά το Σαββατιάτικο αγώνα με τον Οδυσσέα στη Γλυφάδα, δεν υπάρχουν προβλήματα, μέχρι στιγμής τουλάχιστον, και η ομάδα θα πάει με όλα της τα όπλα προκειμένου να πάρει το διπλό. Υπάρχει αισιοδοξία πως η ομάδα θα βρει τα πατήματά της, θα επιστρέψει στις επιτυχίες και θα κάνει το καθήκον της.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου