ΑΘΛΗΤΙΚΑ

«Ελάτε, Νικάρες…»

ελάτε-νικάρες-429052

Κάλεσμα στους «Νικάρες» να αναλάβουν την ομάδα έκανε μέσω ανακοίνωσής του ο Στράτος Γιδόπουλος. Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Νίκη Βόλου τονίζει για άλλη μια φορά ότι δέχεται πόλεμο και ξεκαθαρίζει πως μόνος του δεν μπορεί. Κανείς δεν ξέρει μέχρι πότε θα κρατήσει αυτή η κατάσταση και αυτή η στάση του μεγαλομετόχου, που επιβραδύνει το σχεδιασμό και τον προγραμματισμό της Νίκης Βόλου ενόψει της νέας σεζόν.

Η ΠΑΕ Νίκη Βόλου βρίσκεται ξανά σε κρίσιμη κατάσταση και καλούνται να βρεθούν λύσεις, αφού υποχωρήσεις δεν φαίνεται να γίνονται. Αφορμή για την ανακοίνωση του Στράτου Γιδόπουλου φέρεται να στάθηκε η νέα τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με εκπροσώπους των οργανωμένων φιλάθλων, που επέμειναν στη θέση τους ότι θα πρέπει πρώτα να γίνουν κινήσεις που θα δείξουν διάθεση από το μεγαλομέτοχο να βγάλει την ομάδα στην Β’ Εθνική Κατηγορία και έπειτα θα κινητοποιηθεί ο κόσμος της ομάδας…

Μετά από αυτές τις εξελίξεις φαίνεται πολύ πιθανό ο Στράτος Γιδόπουλος να αναβάλει εκ νέου το ταξίδι του στη Μαγνησία. Χθες έλεγε ότι δεν έχει αποφασίσει ακόμη αν θα έρθει στη Μαγνησία όπως προγραμμάτιζαν και περιμένει να δει αντιδράσεις από τη νέα ανακοίνωση που εξέδωσε.

Οι φίλαθλοι από την πλευρά τους σχεδιάζουν να κάνουν πανικιώτικη συγκέντρωση στο Παντελής Μαγουλάς την ερχόμενη εβδομάδα, προκειμένου να πάρουν αποφάσεις για τη στάση που θα κρατήσουν. Η συγκέντρωση αυτή, που δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα, θα διοργανωθεί από τους τρεις οργανωμένους συνδέσμους φιλάθλων, το Blue Club «Παναγιώτης Ντοκούζης», τους Γαλάζιους Αγγέλους και τον Ομιλο Φιλάθλων Νίκης.

Η ανακοίνωση Γιδόπουλου

Ο Στράτος Γιδόπουλος προχώρησε χθες στην παρακάτω ανακοίνωση: «Αγαπητοί φίλαθλοι της Νίκης, απευθύνομαι σε σας όπως έχω την υποχρέωση και ζητώ συγνώμη που στα δύο χρόνια που έχω αναλάβει τη Νίκη δεν μπόρεσα να υλοποιήσω το όνειρό σας και την επιθυμία μου να ανέβουμε στη Β’ Εθνική. Πρέπει όμως να γνωρίζετε ότι έκανα ό,τι ήταν δυνατό γι’ αυτό το στόχο. Αλλες προτεραιότητες όμως, όπως τα τεράστια χρέη, οι οφειλές προς 39 παλιούς ποδοσφαιριστές και η πίεση κάθε εβδομάδα, αν δεν πληρώνουμε να μην ορίζεται ο αγώνας, μας αποπροσανατόλιζαν από το αγωνιστικό κομμάτι. Δεν πρέπει να σας περνά απαρατήρητο, ότι δεχόμουν εδώ και ένα χρόνο μια κακόπιστη κριτική από ορισμένους κύκλους Νικιωτών, που προσπαθούσαν με όλες τους τις δυνάμεις να ρίξουν την ομάδα στη Δ’ Εθνική. Είναι αυτοί οι ίδιοι που τώρα που έχουμε εξοφλήσει όλες τις παλιές προσφυγές, πληρώνουμε τις ρυθμίσεις της Εφορίας, τώρα προκαλούν λέγοντας: «αν δεν μπορείς να συνεχίσεις, φύγε» για να έρθουν αυτοί, τώρα και όχι πριν, τώρα να αναλάβουν.

Για άλλη μια φορά θα τους ξεσκεπάσω. «Ελάτε, «Νικάρες». Εγώ χαρίζω απ’ όσα χρήματα, βάσει αποδείξεων έχω βάλει, το 65%, εσείς βάλτε το 35%, δείχνοντας έτσι την αγάπη σας για τη Νίκη αύριο πρωί, αμέσως παίρνετε την ομάδα. Ελάτε λοιπόν. Ιδού η Ρόδος, ιδού και το πήδημα. Αν δεν έρθετε, θα αποδείξετε ότι όλα όσα σας καταμαρτυρώ είναι αλήθεια. Πρόσκληση λοιπόν, βγάλτε με ψεύτη.

Αγαπητοί φίλαθλοι της Νίκης, απευθύνομαι πάλι σε σας, γιατί μόνο σε σας λογοδοτώ. Η Νίκη είναι δικιά σας. Είναι η ιδέα σας. Είναι η αγάπη σας. Μην την αφήνετε μόνη. Εγώ δήλωσα ότι μόνος μου δεν μπορώ. Εδώ κολοσσοί όπως Κόκκαλης, Βαρδινογιάννης, Βγενόπουλος, ζητούν συμπαραστάτες. Εγώ μόνος και με πόλεμο»;

Λαχειοφόρος της Ερασιτεχνικής

Η Ερασιτεχνική Νίκη διοργανώνει κλήρωση λαχειοφόρου με δώρο ένα μηχανάκι scooter Aprilia Scarabeo 100cc. Η λαχειοφόρος γίνεται στο πλαίσιο της οικονομικής ενίσχυσης του συλλόγου, δίνοντας παράλληλα τη δυνατότητα σε έναν τυχερό να κερδίσει ένα πολύ ωραίο δώρο. Η κλήρωση θα γίνει με τον πρώτο λαχνό του Λαϊκού Λαχείου την Τρίτη 22 Ιουνίου 2010. Το μηχανάκι προέρχεται από την εταιρία Ι. Φτούλης & Σία Ο.Ε. και το Δ.Σ. της Ερασιτεχνικής Νίκης την ευχαριστεί για τη συνεργασία. Η τιμή των λαχνών είναι ένα ευρώ έκαστος και πωλούνται από τα γραφεία της Ερασιτεχνικής Νίκης και από τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου.

 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου