ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πρώτος ο Βωβός στο 31ο Ράλι Κένταυρος

πρώτος-ο-βωβός-στο-31ο-ράλι-κένταυρος-851206

Με απόλυτη επιτυχία διεξήχθη το σαββατοκύριακο το 31ο Ράλι Κένταυρος. Οι διοργανώτριες αρχές (Λέσχη Αυτοκινήτων Βόλου, ΑΟΝΑΜ, Δήμος Αγριάς) έκαναν πολύ καλή δουλειά, γεγονός που παραδέχθηκαν όλοι όσοι παρακολούθησαν τον αγώνα. Νικητής αναδείχθηκε για άλλη μια φορά ο Άρης Βωβός, ενώ ο αγώνας είχε έντονο και το βολιώτικο χρώμα, μιας και οι Βολιώτες Κοσμόπουλος και Μπαρδάκης κατάφεραν να τερματίσουν στην 3η θέση.

Πάντως η αλήθεια είναι ότι το 31ο Ράλι Κένταυρος ήταν από τα πιο συναρπαστικά των τελευταίων ετών, μιας και συνοδεύτηκε από 19 εγκαταλείψεις, που αποτελεί αριθμό ρεκόρ για τα ελληνικά δεδομένα. Τα προγνωστικά που ήθελαν τους Βωβό και Μίχο να διεκδικούν την πρωτιά, επαληθεύτηκαν, μιας και για αρκετή ώρα οδηγούσαν την κούρσα με τον Μίχο να προπορεύεται. Ωστόσο το μηχανικό πρόβλημα που αντιμετώπισε στην 4η ειδική διαδρομή (Δράκεια), τον άφησε εκτός μάχης στην επόμενη (Καράβωμα), γεγονός που εκμεταλλεύτηκε ο Άρης Βωβός και πέρασε πρώτος, μένοντας εκεί μέχρι τέλους. Από ΄κει και πέρα στη «μάχη» της 2ης θέσης, ο Κοσμόπουλος πάλεψε μέχρι τέλους με τους Ζάχο και Γεροδήμο με τον τελευταίο ωστόσο να εγκαταλείπει λόγω μηχανικής βλάβης στην 3η ειδική διαδρομή (Μηλιές). Ο Ζάχος τελικά βγήκε νικητής σε αυτή την «κόντρα» με τον Κοσμόπουλο τερματίζοντας στη 2η θέση με μικρή όμως διαφορά από το Βολιώτη οδηγό.
Όσον αφορά στην κατηγορία F2, πρώτος αναδείχθηκε ο Βασίλης Ζάχος, δεύτερος ο Κοσμόπουλος και τρίτος ο Βαγγέλης Ζάχος, ενώ στην κατηγορία F3 πρώτος είδε την καρό σημαία ο Βασίλης Ζάχος, δεύτερος τερμάτισε ο Π. Χαλάτσης και τρίτος ο Σ. Κυριαζής.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου