ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ξανά στην αναμονή για Γιδόπουλο

ξανά-στην-αναμονή-για-γιδόπουλο-429052

Το Στράτο Γιδόπουλο περιμένουν άπαντες στη Νέα Ιωνία. Ποδοσφαιριστές, οι συνεργάτες του στο Διοικητικό Συμβούλιο της ομάδας, αλλά και οι φίλαθλοι, βρίσκονται στην αναμονή για την έλευση του στην Μαγνησία. Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Νίκη Βόλου μετά από συνεχόμενες αναβολές είπε ότι θα έρθει μέσα στην εβδομάδα για να ασχοληθεί με σημαντικά θέματα της ομάδας και όλοι θέλουν να πιστεύουν ότι αυτή τη φορά θα τηρήσει την υπόσχεσή του.
Ο Γιδόπουλος δεν έχει ορίσει ακριβή ημέρα για το ταξίδι του, όμως ανακοίνωσε στους συνεργάτες του ότι τις επόμενες ημέρες σχεδιάζει να βρίσκεται στη Νέα Ιωνία και ότι μετά θα δώσει συνέντευξη Τύπου για τα αποτελέσματα των συναντήσεων και των επαφών που θα έχει. Ολοι περιμένουν να ξεκαθαρίσει τη θέση του απέναντι στην ομάδα. Με τους φιλάθλους αναμένεται να γίνει συνάντηση και από τη στάση τους θα αποφασίσει αν τελικά θα συνεχίσει… Μπορεί άλλωστε να δήλωνε ότι αυτή την χρονιά θα κάνει κάτι διαφορετικό και πως έχει αναγνωρίσει τα λάθη του, αλλά επιμένει πως μόνος του δεν μπορεί να ανταπεξέλθει και αν δεν δει συγκεκριμένα πράγματα, όπως ο ίδιος τα θέτει από τους οργανωμένους ίσως να πάρει την απόφαση να αποχωρήσει. Αν μείνει, θα συνεχίσει το σχεδιασμό της ομάδας, έχοντας επιλέξει ήδη για προπονητή τον Χόρχε Μπάριος, που θα πρέπει να σημειωθεί πάντως ότι οι οργανωμένοι αντιδρούν στη συνέχιση της συνεργασίας με τον Ουρουγουανό τεχνικό.
Αν αποφασίσει να αποχωρήσει από την στιγμή που μέχρι στιγμής δεν υπάρχει διάδοχη κατάσταση, μια λύση είναι να παραχωρήσει τις μετοχές στον Ερασιτέχνη, κάτι που το πρότειναν οι οργανωμένοι. Βέβαια αυτό το σενάριο είναι το τελευταίο που συζητείται. Στη συνάντηση που θα γίνει πάντως, αν τελικά έρθει στη Νέα Ιωνία ο Γιδόπουλος, θα χρειαστεί να γίνουν αμοιβαίες υποχωρήσεις για να βρεθεί η χρυσή τομή…
Παράλληλα οι συνεργάτες του Στράτου Γιδόπουλου περιμένουν επίσης να ξεκαθαρίσει την θέση του και να κάνει τις κινήσεις του για ένα νέο Διοικητικό Συμβούλιο. Οι μέρες περνούν άλλωστε και ο σχεδιασμός για τη νέα σεζόν πρέπει να ξεκινήσει υπό υγιείς βάσεις αυτή τη φορά.
Τις εξελίξεις περιμένουν και οι ποδοσφαιριστές της ομάδας, που προς το παρόν δεν έχουν προχωρήσει σε προσφυγές, περιμένοντας να κληθούν για να συζητήσουν το οικονομικό και να συμφωνήσουν για το ποσό της εξόφλησής τους μέσα στις επόμενες ημέρες. Βέβαια αν πει ο Στράτος Γιδόπουλος ότι φεύγει, τότε το πιθανότερο είναι να υπάρξει «κύμα προσφυγών» από τους παίκτες, προκειμένου να εξασφαλίσουν τα δεδουλευμένα τους.
Η εβδομάδα που διανύουμε πάντως αναμένεται να εμπεριέχει εξελίξεις, είτε έρθει είτε δεν έρθει ο Στράτος Γιδόπουλος. Και αυτό γιατί αν δεν πραγματοποιήσει και αυτή την φορά την υπόσχεσή του, τότε θα αναλάβουν δράση οι οργανωμένοι. Αυτό άλλωστε ανέφεραν και στην ανακοίνωση που εξέδωσαν το Σάββατο και μεταξύ άλλων προειδοποιούν ότι αν ο μεγαλομέτοχος δεν προχωρήσει σε πράξεις για τη στελέχωση του έμψυχου δυναμικού και την δημιουργία ενός νέου Δ.Σ., τότε θα τους έχει απέναντί του…
Να σημειωθεί ότι στο πλευρό των οργανωμένων του Blue Club Παναγιώτης Ντοκούζης και Γαλάζιων Αγγέλων τέθηκε την Κυριακή και ο Ομιλος Φιλάθλων Νίκης, που στηρίζει τις θέσεις του και θα μετέχει σε ό,τι από κοινού αποφασίσουν. 
 
Λαχειοφόρος της Ερασιτεχνικής
Η Ερασιτεχνική Νίκη διοργανώνει κλήρωση λαχειοφόρου με δώρο ένα μηχανάκι scooter APRILIA SCARABEO 100cc. Η λαχειοφόρος γίνεται στο πλαίσιο της οικονομικής ενίσχυσης του συλλόγου, δίνοντας παράλληλα τη δυνατότητα σε έναν τυχερό να κερδίσει ένα πολύ ωραίο δώρο. Η κλήρωση θα γίνει με τον πρώτο λαχνό του Λαϊκού Λαχείου την Τρίτη 22 Ιουνίου 2010. Το μηχανάκι προέρχεται από την εταιρία Ι. Φτούλης & Σία Ο.Ε. και το Δ.Σ. της Ερασιτεχνικής Νίκης την ευχαριστεί για τη συνεργασία. Η τιμή των λαχνών είναι 1 ευρώ έκαστος και πωλούνται από τα γραφεία της Ερασιτεχνικής Νίκης και από τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου.
 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου