ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ

Στη Ρωσία η Βολιώτισσα Σοφία Κτενά

στη-ρωσία-η-βολιώτισσα-σοφία-κτενά-783540

Αναχωρεί σήμερα Τετάρτη, από το αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος η ελληνική αποστολή τεχνικής κολύμβησης, που θα λάβει μέρος στο Finswimming Word Cup Final 2016, στο Τοmsk της Ρωσίας και ξεκινά την ερχόμενη Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου ενώ θα ολοκληρωθεί την Κυριακή, 11 του μηνός.

Βασικό μέλος της Εθνικής μας ομάδα θα είναι η χάλκινη Παγκόσμια πρωταθλήτρια, Βολιώτισσα Σοφία Κτενά, που στην πρώτη της διοργάνωση μετά την επιτυχημένη της παρουσία στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα που διεξήχθη στο Βόλο, θα επιδιώξει καλές εμφανίσεις και κάποιο από τα ρεκόρ, στα οποία η 29χρονη αθλήτρια έχει συνηθίσει τον κόσμο που παρακολουθεί τεχνική κολύμβησης. Η Κτενά μάλιστα στις 12 του μήνα θα μετάσχει και στο Super Sprint Final, όπου και είναι προσκεκλημένη και στο οποίο μετέχουν κορυφαίοι σπρίντερ του αθλήματος.

Την Εθνική ομάδα Ανδρών-Γυναικών πλαισιώνουν οι Χρήστος Χριστοφορίδης καιΤάσος Μυλωνάκης και από την Εθνική ομάδα Νέων-Νεανίδων η Παναγιωτίδου Ιωάννα. Την αποστολή θα συνοδεύσει ο Ομοσπονδιακός τεχνικός και προπονητής της Κτενά, Αλέξανδρος Ξιάρχος.

Επίσης θα υπάρξει ακόμη μία εκπροσώπηση για την Ελλάδα, από την ομάδα του ΚΟ Καλαμαριάς με την αθλήτρια Ακριτίδου Δήμητρα την οποία θα συνοδεύσει η σωματειακή προπονήτρια Τσίκλη Βασιλική.

Δ.Γ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου