ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Βολιώτες στο 24ο Πανευρωπαϊκό kyokushinkai karate

βολιώτες-στο-24ο-πανευρωπαϊκό-kyokushinkai-karate-505559

Επιτυχής ήταν η ελληνική παρουσία στο 24ο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα του Kyokushinkai karate που διεξήχθη στις 22 Μαΐου στo Βουκουρέστι της Ρουμανίας.
Στο εν λόγω πρωτάθλημα έδωσαν το παρών 26 χώρες που ανήκουν στην Ευρωπαϊκή Οργάνωση του 1ου μεγάλου γκρουπ του kyokushinkai karate με αρχηγό τον Ιάπωνα Kancho Shokei Matsui 8 dan και με την συμμετοχή 260 αθλητών και αθλητριών από τους κορυφαίους στον κόσμο. Οι δύο Έλληνες αθλητές μας Σιμπέλι Έντζο, Στέφανος Τζέκας, έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους κόντρα σε δύσκολους και έμπειρους αθλητές, αφού οι περισσότεροι είναι επαγγελματίες. Οι Έλληνες αθλητές έπαιξαν στα ίσια τους αντιπάλους τους, πραγματοποιώντας καλή εμφάνιση και δίνοντας υποσχέσεις για το μέλλον. Ο βετεράνος αθλητής Σιμπέλι Εντζο παρ’ όλο το μεγάλο της ηλικίας του πέρασε στο 2ο γύρο και στην συνέχεια έχασε στην παράταση από τον Πρωταθλητή της Μολδαβίας. Πολύ καλή ήταν όμως και η εμφάνιση του νέου μας αθλητή Στέφανου Τζέκα, ο οποίος πέρασε στο 2ο γύρο νικώντας με 4 – 0 τον έμπειρο αθλητή της Λατβίας, ο οποίος ήταν μαύρη ζώνη 3 Dan. Στη συνέχεια έχασε από τον Ουκρανό Πρωταθλητή, μια νίκη την οποία έδωσε ο κεντρικός διαιτητής της Γραμματείας ο οποίος ήταν Ουκρανός, καθώς ο αθλητής μας δέχτηκε λάκτισμα στο γόνατο και κανονικά ήταν φάουλ. Μεγάλη επιτυχία είχαν τόσο ο εκπρόσωπος του kyokushinkai karate στη χώρα μας κ. Ι. Στεφάνου και ο πρόεδρος κ. Νασιούλης Κων/νος προσέφεραν τις υπηρεσίες τους στη διαιτησία του πρωταθλήματος έως και τους τελικούς των αγώνων και εκπροσώπησαν την χώρα μας στο ετήσιο πανευρωπαϊκό συνέδριο που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα συνεδριάσεων του ξενοδοχείου “Intercontinental” που φιλοξενούσε τα μέλη της εν λόγω διοργάνωσης, με την παρουσία του Προέδρου Antonio Pinero, του Γ. Γραμματέα της Παγκόσμιας Οργάνωσης Katsuhito Gorai και Joji Hibino, και Shihan Loek Hollander. Μεγάλη επιτυχία για την πόλη και την χώρα μας καθώς η Ευρωπαϊκή επιτροπή έκανε πρόταση στον εκπρόσωπο της χώρας μας κ. Ιωάννη Στεφάνου να αναλάβει την διοργάνωση του 25ου Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος του kyokushnkai Karate για το 2011 στην Ελλάδα. Η πρόταση της Ευρωπαϊκής επιτροπής τιμά τόσο τον εκπρόσωπο της χώρας μας κ. Ιωάννης Στεφάνου όσο και την χώρα μας και είναι αποτέλεσμα της εμπιστοσύνης που δείχνει η ευρωπαϊκή επιτροπή στο πρόσωπο του κ. Ιωάννη Στεφάνου. Το 24ο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα τίμησαν με την παρουσία τους ο αρχηγός του πρώτου γκρουπ του Kyokushnkai Karate και αντικαταστάτης του μεγάλου ιδρυτή Sosai Masutatsu Oyamas, ο Ιάπωνας Kancho Shokei Matsui 3 φορές παγκόσμιος πρωταθλητής, καθώς και ο Γεν. Γραμματέας της παγκόσμιας οργάνωσης Katsuhito Gorai και Joji Hibino.
Ο εκπρόσωπος του συστήματος στην χώρα μας κ. Ι. Στεφάνου ευχαριστεί θερμά τους χορηγούς που συνέλαβαν ουσιαστικά, ώστε να συμμετέχει η χώρα μας στο 25ο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, και είναι τα καταστήματα: Χρώμα του κ. Παύλου Πάνου καθώς και το κατάστημα Drops.
Τέλος, τα Διοικητικά Συμβούλια των συλλόγων συγχαίρουν την ελληνική αποστολή για την επιτυχή παρουσία και προβολή της χώρας μας στο 24ο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα kyokushinkai Karate.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου