ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Αύριο… ο “τελικός”!!!

αύριο-ο-τελικός-454315

Η μεγάλη στιγμή έφτασε για τον Βόλος 2004. Αύριο στις 5 μ.μ. η ομάδα του Θωμά Μακρή υποδέχεται στο ντέρμπι τίτλου τον ΠΑΟΚ με μοναδικό στόχο τη νίκη αλλά και το συντελεστή τερμάτων, προκειμένου να καλυφθεί η διαφορά των δύο γκολ με την οποία είχε ηττηθεί στον πρώτο γύρο στην Τριανδρία (4-2).

Βέβαια κάτι τέτοιο μόνο εύκολο δε θα είναι, καθώς ο ΠΑΟΚ θα κατέβει στο παιχνίδι αποφασισμένος να «πουλήσει πολύ ακριβά το τομάρι του» και να υπερασπιστεί τον τίτλο του πρωταθλητή που διατηρεί από πέρυσι. Στην ομάδα του Βόλου δεν κοιτάνε ή καλύτερα δεν τους ενδιαφέρει τι γίνεται στο αντίπαλο στρατόπεδο και είναι συγκεντρωμένοι αποκλειστικά στο στόχο τους και στη δικιά τους ομάδα. Όλοι στην ομάδα ξέρουν ότι ο τίτλος περνά από τον αυριανό αγώνα και είναι αποφασισμένοι να εξαντλήσουν τις όποιες πιθανότητες τους αναλογούν. Σύμφωνα και με τον τεχνικό της ομάδας Θωμά Μακρή: «Υπάρχει αισιοδοξία για νικηφόρο αποτέλεσμα. Στηριζόμαστε αποκλειστικά στις δικές μας δυνάμεις και δεν κοιτάζουμε τον αντίπαλο». Ο Βολιώτης κόουτς δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα κι έτσι η ομάδα του θα παραταχθεί κομπλέ στο αυριανό ντέρμπι.
Επίσης ο κ. Μακρής έκανε και κάλεσμα προς τον κόσμο του Βόλου, προκειμένου να ενθαρρύνει με την παρουσία του τις παίκτριες και να αποτελέσει τον 12ο παίκτη της ομάδας. Στην αποστολή θα βρίσκονται οι: Αναστασάκη, Κανιάκα. Σταμοπούλου, Μαλισιώρα, Τσιρδάνη, Ζήγρα, Δημητριάδη, Κουσκούνη, Γιοβάνοβιτς, Παπαδοπούλου, Χατζηλιόντα, Κλόντζα, Λαβδογιάννη, Γουγούση, Μπαλαμούτη, Ντούσα, Πελεκούδα και Σάργκε. Άρχοντας της αναμέτρησης θα είναι ο Μπουμαρσόπουλος από τη Λάρισα, με βοηθούς τους Αρχοντή και Λάκη από τον ίδιο σύνδεσμο.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου