ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ

Eναρξη νέας αγωνιστικής χρονιάς σε όλα τα τμήματα υδατοσφαίρισης του ΟΥΚ Βόλου

eναρξη-νέας-αγωνιστικής-χρονιάς-σε-όλα-787552
Το waterpolo ξεκινά!!! Μετά από ένα καλοκαίρι γεμάτο θάλασσα, ήλιο, κολύμπι και παιγνίδι στο νερό ήρθε η ώρα της πισίνας!!! Την προσεχή Δευτέρα και ώρα 20.00 στο κολυμβητήριο του Βόλου, όλα τα τμήματα της υδατοσφαίρισης του ΟΥΚ Βόλου (Ανδρική ομάδα, Γυναικεία ομάδα, Εφηβική ομάδα, Ομάδα Παίδων και Μίνι Παίδων) δίνουν ραντεβού για να ξεκινήσουν όλοι μαζί την νέα αγωνιστική χρονιά.
Παράλληλα γίνονται εγγραφές στο τμήμα εκμάθησης (ακαδημία) υδατοσφαίρισης, αγοριών και κοριτσιών που θέλουν να μυηθούν στο συναρπαστικό άθλημα του waterpolo. Υπεύθυνος της ακαδημίας ο κ. Θωμάς Μεφσούτ έμπειρος προπονητής – παιδαγωγός, ο οποίος αποτελεί εγγύηση για την μεθοδική μύηση νέων παιδιών στην υδατοσφαίριση.
Ο ΟΥΚ Βόλου καλλιεργεί αποκλειστικά την υδατοσφαίριση και την κολύμβηση εδώ και 16 χρόνια και έχει μυήσει με τον καλύτερο τρόπο εκατοντάδες παιδιά στα αθλήματα της πισίνας.
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να καλείτε στα τηλ. 6973372896 κ. Βλιώρα Γιάννη (έφορος υδατοσφαίρισης), 6945260493 κ. Νασιάκο Γιώργο (έφορος υδατοσφαίρισης)

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου