ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ταχυδρόμος Παρασκήνιο

ταχυδρόμος-παρασκήνιο-851206

Τίτλοι τέλους για Ραούλ    

Η σημαία θα βγει από τον ιστό. Ο Ραούλ δεν έχει μέλλον στη Ρεάλ Μαδρίτης και η «βασίλισσα» αφήνει ελεύθερο τον παίκτη σύμβολο στην ιστορία του συλλόγου να συνεχίσει αλλού την καριέρα του. Μετά από 16 χρόνια στις επάλξεις, ο 33χρονος επιθετικός θα αναζητήσει νέα ποδοσφαιρική «στέγη», κλείνοντας οριστικά το δικό του κεφάλαιο στην χρυσή ιστορία της βασίλισσας.

Σύμφωνα με την «As», o Ραούλ συναντήθηκε με τη διοίκηση των «μερένγκες» -παρουσία του μάνατζερ του, Χινές Καρβαλιάλ- και ενημερώθηκε πως αποφασίστηκε να αποδεσμευτεί τιμής ένεκεν, προκειμένου να διαπραγματευτεί ελεύθερος τη μεταγραφή του σε ομάδα της αρεσκείας του.
Ο εμβληματικός αρχηγός της Ρεάλ Μαδρίτης, ο οποίος έχει συμβόλαιο για άλλον ένα χρόνο με τη «βασίλισσα» εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα συνεχίσει την καριέρα του στις ΗΠΑ και συγκεκριμένα στους Ρεντ Μπουλς της Νέας Υόρκης, οι οποίοι του έχουν κάνει μια πλουσιοπάροχη προσφορά.
Σίγουρα πάντως η ποδοσφαιρική του προσωπικότητα θα λείψει από το Ευρωπαϊκά γήπεδα. Εκτός αν μιμηθεί το παράδειγμα του Μπέκαμ, ζήσει την εμπειρία πέρα από τον Ωκεανό και στην συνέχεια επιστρέψει στην Γηραιά Ηπειρο για να κλείσει την καριέρα του. Το σίγουρο είναι ότι έχει ακόμα πολλά να δώσει… 
 
 
 
 
 
 
Η σεζόν ολοκληρώθηκε χθες για τον Ολυμπιακό Βόλου… Τα σενάρια όμως μόλις τώρα ξεκινούν. Σε μια «ξηρή» περίοδο από αγωνιστικές ειδήσεις, τα μεταγραφικά μπαίνουν στην πρώτη γραμμή και αναμένεται να απασχολήσουν για τους επόμενους μήνες κάθε έντυπο και ηλεκτρονικό Μέσο.
 
 
Μέχρι στιγμής έχουν ακουστεί πάμπολλα ονόματα για το νεοφώτιστο στη Σούπερ Λίγκα, Ολυμπιακό Βόλου. Σκεφτείτε τι έχει να γίνει στη συνέχεια. Προς το παρόν κανείς παίκτης δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα και όσο δεν υπάρχουν τοποθετήσεις της ΠΑΕ, τόσο τα σενάρια θα πολλαπλασιάζονται.
Μέχρι στιγμής έχουν ακουστεί τα ονόματα των Ζησόπουλου που φαίνεται πως χάλασε, του Αλεξόπουλου που δεν θέλει να αφήσει την Αθήνα, του Γκαλίνοβιτς που αποτελεί σίγουρα αξιόπιστη λύση πολυτελείας για μια επαρχιακή ομάδα, του Ντρόμπνι λόγω της κουμπαριάς με τον Μπέο, του Κοτσόλη που θέλει να επιστρέψει από την Κύπρο, των «Πανιώνιων» Σκούφαλη, Μπρέσκα, Τζιορτζιόπουλου, Μπάρκογλου, του Κλέιτον με αφορμή το φιλικό παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό και τις καλές σχέσεις του μεγαλομετόχου με τους πράσινους, του Ολίσε, του Εντιαγέ, του Κιουμέντο, του Σαριέγκι, του Σέμπο, του Λέκι, του Μετίν και δεκαπέντε Αργεντίνων λόγω των καλών σχέσεων που έχει αναπτύξει ο τιμ μάνατζερ της ομάδας, Τάκης Γιαννόπουλος με την συγκεκριμένη «αγορά» και συγχωρήστε μας που δεν μπορούμε να τους θυμηθούμε και να τους γράψουμε όλους. Προχθές ακούστηκε ένα όνομα που αρχίζει από «Ρ» και τελειώνει σε «κα». Κάποιοι έγραψαν Ρόκα και κάποιοι Ρίκα. Μάλλον το κινητό εκείνη την στιγμή δεν είχε φουλ σήμα… Πάντως γράφτηκαν δυο διαφορετικά σενάρια στις αθηναϊκές αθλητικές εφημερίδες. Τώρα ποιο από τα δυο είναι αληθινό… Μήπως όλα τα ονόματα που ακούγονται ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα; Το τελευταίο όνομα πάντως που ήρθε στο προσκήνιο ήταν αυτό του Τζημόπουλου. Οι μάνατζερ κάνουν το παιχνίδι τους, την ώρα που ο Ολυμπιακός προσπαθεί να κρατήσει όσο μπορεί «κλειστά» τα «χαρτιά» του. Οι φίλαθλοι όμως που είναι «διψασμένοι» για Σούπερ Λίγκα και περιμένουν με ανυπομονησία τις πρώτες μεταγραφές αρέσκονται στο να σχολιάζουν τα σενάρια, να σχεδιάζουν ομάδες και ενδεκάδες και να περνάει ευχάριστα ο χρόνος τους μέχρι να έρθει η ώρα για τις ανακοινώσεις.
Πάντως είναι και μερικοί ποδοσφαιριστές που έχουν εντυπωσιάσει τον Σάκη Τσιώλη αλλά δεν γράφονται πουθενά… Οπως ο Κονγκολέζος νεαρός, 17 ετών, που δοκιμάζεται από τον Ολυμπιακό! Αλλωστε οι άνθρωποι της βολιώτικης ομάδας που ασχολούνται με τα μεταγραφικά θέματα δεν ψάχνουν μόνο τα υποφαινόμενα, αλλά και «κρυμμένους θησαυρούς».
 
 
 
 
 
 
 
Τα διαρκείας         
Εκτός από τα εισιτήρια διαρκείας που ανακοινώθηκαν χθες από τον Ολυμπιακό Βόλου, θα ανακοινωθούν τις επόμενες ημέρες γυναικεία και παιδικά. Φέτος υπάρχουν μάλιστα και δυο επιπλέον άτοκες δόσεις για αυτούς που επιλέξουν την πιστωτική τους κάρτα, ενώ οι τιμές θεωρούνται ιδιαίτερα ελκυστικές για τους φιλάθλους.
 
 «Δεμένος» με την Αθήνα
Ο Γιώργος Αλεξόπουλος δεν φαίνεται πως είναι δυνατόν να ντυθεί στα ερυθρόλευκα και να γίνει κάτοικος Βόλου. Ο έμπειρος αμυντικός, που ταλαιπωρήθηκε από αρκετούς τραυματισμούς, προτιμά να μείνει στην Αθήνα. Δεν φέρεται διατεθειμένος να φύγει από την πρωτεύουσα και ψάχνει εκεί ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του, με τον Ατρόμητο να είναι μια από αυτές που συζητάει. Το ίδιο συνέβη και με τον αδερφό του Βαγγέλη (φωτό), που μπορεί να μην έκανε την ίδια μεγάλη καριέρα, αλλά σε επαρχιακές ομάδες μικρότερων κατηγοριών που του έκαναν πρόταση, δεν ήθελε να πάει. Ο λόγος ήταν ο ίδιος. Δεν ήθελε να αποχωριστεί την Αθήνα…
 
Εντονη ανησυχία
Εντονη ανησυχία για το ΕΑΚ και για τα έργα αναμόρφωσης που πρέπει να γίνουν ώστε να είναι κατάλληλο για αγώνες της Σούπερ Λίγκα, από την στιγμή που υπάρχει κίνδυνος ματαίωσης των Μεσογειακών Αγώνων, από τους οποίους θα προέκυπτε και το κονδύλι ανακατασκευής του, επικρατεί στον Ολυμπιακό… Το θέμα δεν είναι μόνο να γίνουν τα έργα, αλλά να είναι έτοιμο και το γήπεδο στην ώρα του. Κάτι που φαίνεται προς το παρόν πολύ δύσκολο να συμβεί.
 
Θέλουν Χατζηπαντελίδη
Ο παίκτης που θα μπορούσε να κάνει τους φιλάθλους της Νίκης να ξεχάσουν τα πάντα και να τεθούν και πάλι στο πλευρό του Στράτου Γιδόπουλου είναι ο Χρήστος Χατζηπαντελίδης. Ο μεσοεπιθετικός που είχε φορέσει πριν δυο χρόνια την κυανόλευκη φανέλα, αποτελεί τον διακαή πόθο των οργανωμένων για το νέο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Βέβαια ο «Χάτζι» πλέον καταξιώνεται στο πρωτάθλημα της δεύτερης κατηγορίας και δεν πρόκειται να το αφήσει για να επιστρέψει στην τελευταία τη τάξει κατηγορία. 
 
Ιστορίες για τον Αλέφαντο
Χθες το μεσημέρι οι δημοσιογράφοι του Βόλου παρέθεσαν γεύμα στο προπονητικό τιμ του Ολυμπιακού Βόλου. Σε τέτοιες συναντήσεις είναι φυσικό να ακούγονται αρκετές ιστορίες από το ποδόσφαιρο. Αυτές όμως του Σάκη Τσιώλη και του Τάκη Γιαννόπουλου είχαν κοινό πρωταγωνιστή, το Νίκο Αλέφαντο…
 
Η Ερώτηση της Ημέρας
Πώς και η ΠΑΕ αποφάσισε να γίνει η πρώτη στο ΕΑΚ στις 28 Ιουνίου, αφού προγραμματίζονται έργα; Μήπως δείχνει το «πιστεύω» της ότι δεν θα εκπληρωθεί καμία υπόσχεση; 
 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου