ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Αγώνες kick boxing στο Πανθεσσαλικό

αγώνες-kick-boxing-στο-πανθεσσαλικό-505559

Την Κυριακή 30 Μαΐου και από τις 11.00 π.μ. θα πραγματοποιηθεί στις εγκαταστάσεις της πυγμαχίας στο Πανθεσσαλικο στάδιο τουρνουά shidokan kick boxing με την συμμετοχή συλλόγων Shidokan από Βόλο, Λάρισα, Τρίκαλα, Καρδίτσα, Γρεβενά. Τους αγώνες διοργανώνει ο Α.Σ. Βόλου Πήγασος με το ελληνικό shidokan και τον υπεύθυνο του τμήματος kick boxing πρωταθλητή Ελλάδος, Γεωργόπουλο Φώτη.
Τους αγώνες θα τιμήσει με την παρουσία του και ο Δήμαρχος Βόλου κος Αλέκος Βούλγαρης. Θα παραβρεθεί επίσης και ο πρόεδρος του Α.Σ. ΒΟΛΟΥ ΠΗΓΑΣΟΣ κος Μπουδραμής Κων/νος με το Γεν. Γραμματέα κο Γαβαλά Πέτρο.
Αθλητές με διεθνείς εμπειρίες και νίκες που ανήκουν στην ομάδα του ελληνικού shidokan όπως ο Φίτσιαλος Στάθης και ο Μάινος Χρήστος θα αγωνισθούν σε τρεις γύρους των δύο λεπτών.
Στους αγώνες αυτούς θα δοθεί η ευκαιρία και σε νέους αθλητές με μικρή αγωνιστική εμπειρία να προσθέσουν επιπλέον αγώνες.
Οι κανονισμοί είναι αυτοί του shidokan με ολόκληρη επαφή, πυγμαχικά χτυπήματα και χαμηλά λακτίσματα. Oι αθλητές θα αγωνισθούν με όλα τα προβλεπόμενα προστατευτικά μέσα κάσκα, σπασουάρ, μασελάκι, γάντια, καλαμίδες. Διαιτητής των αγώνων θα είναι η κα Κατσούρα Γεωργία 5 Dan shidokan με κριτές τους Λαγό Αθανάσιο, Δοξόπουλο Κων/νο, Σπανοδήμο Γεωργιο, Κατσούρα Δημήτριο.
Ο Α.Σ. ΒΟΛΟΥ ΠΗΓΑΣΟΣ ευχαριστεί τον Α.Σ. πυγμαχίας Νέοι Αργοναύτες Μαγνησίας, τον πρόεδρό του κο Χατζούλη Στέφανο, τον προπονητή του κο Ριγάκη Μάριο και τη διεύθυνση του Πανθεσσαλικού σταδίου για την παραχώρηση της αίθουσας πυγμαχίας για την πραγματοποίηση του τουρνουά. Χορηγός και αθλοθέτης της διοργάνωσης είναι το ENALION HOTEL στα Καλά Νερά (Κάλλιος Αθανάσιος).

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου