ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Φουλ για νίκη με ΠΑΟΚ

φουλ-για-νίκη-με-παοκ-435604

Το σερί των νικών της θέλει να διευρύνει το απόγευμα της Κυριακής η ομάδα του Βόλος 2004 που θα φιλοξενήσει στο ΕΑΚ την ομάδα του ΠΑΟΚ. Οι ερυθρόλευκες επιβλήθηκαν με 3 – 0 των Αμαζόνων Δράμας την περασμένη Κυριακή και πλέον έχουν στρέψει την προσοχή τους στο Κυριακάτικο ντέρμπι κορυφής.

Ο αγώνας είναι ζωής και θανάτου και αυτό που επιθυμούν άπαντες στο ερυθρόλευκο στρατόπεδο είναι η νίκη με δύο τέρματα διαφορά. Κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού του πρώτου γύρου οι Βολιώτισσες είχαν ηττηθεί με 4 – 2 και πλέον αν θέλουν να πανηγυρίσουν την κατάκτηση του πρωταθλήματος θα πρέπει να πάρουν μία νίκη με 2 – 0 ή με 3 – 1.

Οι ερυθρόλευκες χθες είχαν ρεπό, ενώ οι προπονήσεις θα συνεχιστούν τόσο σήμερα όσο και αύριο στις εγκαταστάσεις του Πανθεσσαλικού Σταδίου. Το θετικό γεγονός για την τεχνική ηγεσία είναι ότι δεν υπάρχουν προβλήματα τραυματισμού ή καρτών και όλες οι παίκτριες βρίσκονται σε άριστη κατάσταση.

Η αναμέτρηση της Κυριακής θα ξεκινήσει στις 5 μ.μ. και επιθυμία όλων είναι να επαναληφθεί η καλή παρουσία που είχε η ομάδα στον αγώνα με τις Αμαζόνες Δράμας. Από την μεριά του ο τεχνικός των ερυθρόλευκων Θωμάς Μακρής τόνισε σχετικά με την αναμέτρηση της περασμένης Κυριακής στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ: «Είμαστε αρκετά ικανοποιημένοι από την Κυριακάτικη παρουσία μας κόντρα στις Αμαζόνες. Καταφέραμε να κάνουμε ό,τι έχουμε δουλέψει αυτό τον καιρό. Το πρώτο μας τέρμα ήρθε στο 30ο λεπτό και από εκεί και πέρα σημειώσαμε ακόμη ένα γκολ λίγα λεπτά μετά. Στην επανάληψη σφραγίσαμε την νίκη μας με την επίτευξη ενός ακόμη τέρματος και για αυτό είμαστε ικανοποιημένοι». Από εκεί και πέρα σχετικά με την ερχόμενη αναμέτρηση ο κ. Μακρής τόνισε: «Πάντοτε τα παιχνίδια με τον ΠΑΟΚ έχουν ένα ιδιαίτερο χαρακτήρα. Ο ΠΑΟΚ είναι ο πρωταθλητής και από εκεί και πέρα εμείς θα κάνουμε τα πάντα, προκειμένου αυτό να το αμφισβητήσουμε».

Μέχρι στιγμής τις δύο ομάδες χωρίζουν τρεις βαθμοί αυτοί που προέρχονται από το μεταξύ τους παιχνίδι όταν για την 4η αγωνιστική οι ερυθρόλευκες είχαν προηγηθεί με γκολ της Τσιρδάνη στο ημίχρονο αλλά από εκεί και πέρα η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη. Σε εκείνη την ήττα μάλιστα οι ερυθρόλευκοι είχαν παράπονα από την διαιτησία αλλά και από την φιλοξενία των γηπεδούχων στο γήπεδο της Τριανδρίας. Εκτοτε οι ερυθρόλευκες μετρούν ένα σερί τεσσάρων παιχνιδιών στα οποία έχουν πετύχει ισάριθμες νίκες.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου