ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ταχυδρόμος Παρασκήνιο

ταχυδρόμος-παρασκήνιο-851206

Αθλητικό Καλοκαίρι από το Δήμο Βόλου  
 
Ο Δήμος Βόλου μέσω του Αθλητικού Οργανισμού και του Εθνικού Αθλητικού Κέντρου Βόλου διοργανώνουν για έβδομη χρονιά το πρόγραμμα «αθλητικό καλοκαίρι» που απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας 7-12 ετών (γεννηθέντα 1998-2003) με πολλή αθλητισμό, παιχνίδια και δρώμενα.
Στο Αθλητικό Καλοκαίρι περιβάλλεται πάντοτε με αγάπη το παιδί, με σεβασμό στην ατομικότητα και την ξεχωριστή του προσωπικότητα και επιλέγονται υπεύθυνα στελέχη – συνοδοί, ενώ πολλές από τις δραστηριότητες γίνονται με την πολύτιμη υποστήριξη αθλητικών συλλόγων της πόλης.
Δραστηριότητες ανάλογα με την ηλικία και άλλες κοινές δραστηριότητες: Παιδαγωγικά παιχνίδια, Ομαδικά αθλήματα (ποδόσφαιρο, μπάσκετ, βόλεϊ, χάντμπολ, κ.α.), κολύμβηση, τζούντο, τένις, τάεκβοντό, ξιφασκία, στίβος, ρυθμός και μουσική, σκοποβολή, τοξοβολία, κωπηλασία, ιστιοπλοΐα, κανό – καγιάκ, ιππασία, προβολή video, παραδοσιακοί χοροί κ.α.
Επίσης μέσα από ώρες «δημιουργικής απασχόλησης» θα ασχολούνται με το μουσικό παιχνίδι, τη ζωγραφιά, τις καλλιτεχνίες και το μαγικό κόσμο των παραμυθιών. Στόχος μας είναι να περάσουν τα παιδιά αξέχαστες καλοκαιρινές ώρες που η δημιουργία να συνδυάζεται με τη ζωντάνια τους και η φαντασία με την αποδοτικότητά τους.
Το πρόγραμμα υλοποιείται από γυμναστές – πτυχιούχους φυσικής αγωγής, που συνοδεύουν τα παιδιά και δημιουργούν συνθήκες απόλυτης ασφάλειας, ενώ σε κάθε φάση του προγράμματος θα υπάρχει συνοδεία γιατρού.
1η περίοδος: 21/6-2/7, 2η περίοδος: 5/7-16/7, 3η περίοδος: 19/7-30/7
Μόνο για την πρώτη περίοδο οι εγγραφές θα πραγματοποιηθούν από την Πέμπτη 3 Ιουνίου, ενώ για τις άλλες 2 περιόδους οι εγγραφές θα ξεκινήσουν τη Δευτέρα 7 Ιουνίου.
Για το πρόγραμμα, οι γονείς μπορούν να λάβουν περισσότερες πληροφορίες στα γραφεία του Α.Ο.Δ.Β. (Γ. Δήμου-Μεταμορφώσεως, 2421044268).
Κατά την εγγραφή θα πρέπει να προσκομισθεί ιατρική βεβαίωση ότι το παιδί είναι υγιές και μπορεί να αθληθεί, πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης για πολύτεκνους, και βεβαίωση εργασίας για δημοτικούς υπαλλήλους.

 

 

Στον Ολυμπιακό ετοιμάζονται για μεγάλα πράγματα. Ετοιμάζονται για μεταγραφές που θα ικανοποιήσουν τον κόσμο και θα εκτοξεύσουν στα ύψη την πώληση των εισιτηρίων διαρκείας, που σήμερα παρουσιάζονται σε κεντρικό ξενοδοχείο. Η διοίκηση έχει υποσχεθεί ότι θα κάνει ό,τι είναι δυνατόν για να γίνει ο Βόλος η πρώτη επαρχιακή δύναμη στο ποδόσφαιρο.
 
 
Υπάρχει όμως ένα χατίρι που φαίνεται πως δεν μπορούν να το πραγματοποιήσουν οι διοικούντες την ΠΑΕ από τους φιλάθλους. Και αυτό γιατί δεν είναι στο δικό τους χέρι… Ο Ροτζέριο, ο παίκτης που αγαπήθηκε πάρα πολύ φέτος από τον κόσμο του Ολυμπιακού, ετοιμάζει τις βαλίτσες του για την Τρίπολη… Ο Ολυμπιακός εξάντλησε όλα τα περιθώρια για να τον κρατήσει, αλλά ο Βαγγέλης Βλάχος δήλωσε ότι τον θέλει πίσω και από τη στιγμή που λήγει ο δανεισμός του, άλλος δρόμος από αυτόν της επιστροφής δεν υπάρχει για τον ποδοσφαιριστή. Χθες ο Ρότζι, την ώρα που ανακοινώνονταν επίσημα από τον Αστέρα Τρίπολης και όλα τα ειδησεογραφικά πρακτορεία ασχολούνταν με την επιστροφή του στους Αρκάδες, έδινε το παρών στο χθεσινό φιλικό της ερυθρόλευκης ομάδας στην Τσαριτσάνη, δείχνοντας το πόσο πολύ θέλει να μείνει. Δέθηκε με την ομάδα, αγάπησε τον κόσμο, αγαπήθηκε από τους φιλάθλους, ταίριαξε η «χημεία» του με τον Ολυμπιακό, κάνοντας την καλύτερη σεζόν στην καριέρα του επί ελληνικού εδάφους, όμως δυστυχώς δεν φτάνουν όλα αυτά για να μπορέσει να μείνει στη Μαγνησία. Το μόνο που μένει είναι μήπως μπορέσει ο παίκτης να πείσει τη διοίκηση της Τρίπολης να τον δώσει ξανά δανεικό στον Ολυμπιακό, αλλά από την στιγμή που η βολιώτικη ομάδα είναι πλέον αντίπαλος του Αστέρα στην Σούπερ Λίγκα, κάτι τέτοιο δεν συγκεντρώνει πιθανότητες. Είτε με τον Ρότζι είτε με κάποιον άλλον παίκτη να τον αναπληρώνει στη «μηχανή» του, ο Ολυμπιακός έτσι κι αλλιώς ετοιμάζεται για μεγάλα πράγματα. Απλά ο κόσμος θα ήθελε να τον βλέπει στη Σούπερ Λίγκα με την ερυθρόλευκη φανέλα. Τώρα ίσως να έρθει ως αντίπαλος τη νέα σεζόν στο ΕΑΚ…
Αντίθετα η Νίκη για άλλη μια φορά βρίσκεται στη «μιζέρια». Μιζέρια είναι από μόνη της βέβαια η κατηγορία στην οποία αγωνίζεται, όμως ακόμη και εκεί δεν μπορεί να «δημιουργήσει» το δρόμο της. Ξανά σύννεφα πάνω από τη Νέα Ιωνία. Ξανά αβεβαιότητα, ξανά κόντρα. Κι αν ακόμη δεν υπήρξαν αντεγκλήσεις με φόντο τη νέα σεζόν, αν ο Στράτος Γιδόπουλος συνεχίσει να κρατά αυτή τη στάση και οι οργανωμένοι επιμένουν στην προθεσμία τους, τότε θα πρέπει να περιμένουμε για άλλη μια φορά «εμφύλιο». Αλλωστε έχει γίνει της μόδας τώρα τελευταία… Δεν βλέπετε τι γίνεται στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό; Ξέρετε ποιο είναι το μόνο κοινό που έχουν όλοι αυτοί με τον Γιδόπουλο; Οτι υποστηρίζουν πως «κορόιδα πλέον δεν υπάρχουν». Αφήστε το, δεν υπάρχει σύγκριση καμία. Αλλα και γι’ αυτή την καημένη την ομάδα που την κατάντησαν «Νικούλα», πάλι δεν φαίνεται το τρένο μέσα από το τούνελ… Μακάρι να μας διαψεύσει ο «Γιδό». 

 

 

 

Εκδρομή στην Ιταλία     

Εκδρομή στην Ιταλία προγραμματίζουν οι οργανωμένοι φίλαθλοι του Ολυμπιακού, ώστε να στηρίξουν την ομάδα σε φιλικά ματς που θα δώσει επί ιταλικού εδάφους κατά τη διάρκεια του βασικού σταδίου της προετοιμασίας της. Οι οπαδοί των ερυθρολεύκων ανυπομονούν να γίνουν οι μεταγραφές, να ξεκινήσει η προετοιμασία και να θαυμάσουν από κοντά την ομάδα που θα εκπροσωπήσει την πόλη και ολόκληρο το Νομό Μαγνησίας στη Σούπερ Λίγκα. 

Αποθεώθηκε
Οπου σταθεί και όπου βρεθεί ο Σάκης Τσιώλης γνωρίζει την αποθέωση. Ετσι έγινε και τη Δευτέρα το βράδυ στην Αγριά. Οταν ο προπονητής του Ολυμπιακού πέρασε από παραλιακό μαγαζί, οι θαμώνες, που αρκετοί από αυτούς αποτελούν και οργανωμένους φιλάθλους της ομάδας, άρχισαν να φωνάζουν ρυθμικά το όνομά του και να τον επευφημούν…
 
Οι απαιτήσεις του Μαραντόνα!
Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Αργεντινής, Ντιέγκο Μαραντόνα, ζήτησε στη σουίτα που θα καταλύσει για το Παγκόσμιο Κύπελλο να τοποθετηθεί η καλύτερη και ακριβότερη λεκάνη τουαλέτας, η οποία είναι θερμαινόμενη! Η αξία της ξεπερνά τα 350 ευρώ, με τον «Ντιεγκίτο» να θέτει τη συγκεκριμένη επιθυμία ψηλά στη λίστα του. Ο «Πίμπε Ντ’ Ορο» παράλληλα αξίωσε έξι playstation για να απασχολούνται οι παίκτες του στον ελεύθερο χρόνο τους, ένα δωμάτιο βαμμένο σε λευκό χρώμα και καθημερινά δέκα ζεστά πιάτα συνοδευόμενα από 14 διαφορετικές σαλάτες.
 
Νέο λουκ
Με νέο λουκ παρουσιάστηκε στο φιλικό αγώνα με τον Πανθρακικό ο Δημήτρης Πλιάγκας. Ο ερυθρόλευκος μεσοεπιθετικός όχι μόνο ξύρισε το κεφάλι του, αλλά είχε κάνει και σχέδιο στο πίσω μέρος… Οι φωτογράφοι προσπαθούσαν αυτή τη φορά όχι να «πιάσουν» στο φακό τις τρίπλες του, αλλά να αποθανατίσουν το νέο κούρεμά του. 
 
Επιχειρηματική δραστηριότητα
Μπορεί οι ποδοσφαιριστές της Νίκης να αναζητούν την επόμενη ομάδα τους και να τους «καίει» το επόμενο βήμα τους στο ποδόσφαιρο, όμως ο Αντώνης Σωτρίνης αυτές τις μέρες «τρέχει» για τα δυο μαγαζιά που ανοίγει ο ίδιος με τον αδερφό του στη Βελίκα. Το ένα θα είναι φαστ φουντ και το άλλο μικρό καφέ και κρεπερί. Σε δέκα μέρες υπολογίζει να ανοίξει τα δυο μαγαζιά, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει ότι δεν παρακολουθεί τις εξελίξεις στη Νίκη… Περιμένει και αυτός όπως και οι υπόλοιποι…
 
Η Ερώτηση Της Ημέρας
Τελικά ποιος θα κάνει το πρώτο βήμα για να έρθει άσπρη μέρα;
 
 
 

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου