ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πρόταση σε Αλεξόπουλο

πρόταση-σε-αλεξόπουλο-426462

Πρόταση στον 33χρονο κεντρικό αμυντικό της ΑΕΚ Γιώργο Αλεξόπουλο φέρεται να έχει κάνει η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου. Ο Αλεξόπουλος έχει ενημερωθεί από την ΑΕΚ πως δεν υπολογίζεται στα πλάνα της για την νέα σεζόν και για το λόγο αυτό επιθυμούν την απόκτησή του οι ερυθρόλευκοι, οι οποίοι χθες έκλεισαν τον κύκλο των προπονήσεων και των φιλικών με φιλικό στην Τσαριτσάνη και θα συναντηθούν ξανά στις 28 Ιουνίου.

Ο ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ επικοινώνησε με τον πρώην αμυντικό των ΠΑΟ, Ηρακλή και Αιγάλεω, ωστόσο ο ίδιος δεν θέλησε να αποκαλύψει αλλά και ούτε να διαψεύσει το ο,τιδήποτε, αφήνοντας ανοιχτό το κάθε ενδεχόμενο, λέγοντας: «Δεν μπορώ να πω τίποτα τώρα. Την ερχόμενη βδομάδα θα έχουμε νεότερα και θα μπορώ να τοποθετηθώ». Αξίζει να σημειωθεί πως ο Αλεξόπουλος έχει γεννηθεί στις 7/2/77 και έχει αγωνιστεί στην Α’ Εθνική σε 196 παιχνίδια, σημειώνοντας 10 τέρματ,α φορώντας τις φανέλες του Παναθηναϊκού για εφτά χρόνια, του Ηρακλή Θεσσαλονίκης για δύο, του Αιγάλεω για τέσσερα και της ΑΕΚ για τα τελευταία πέντε. Μάλιστα έχει αγωνιστεί σε 53 αγώνες κυπέλλου, έχοντας τρία τέρματα, ενώ έχει επίσης τέσσερις συμμετοχές στο Τσάμπιονς Λίγκ, επτά στο ΟΥΕΦΑ και τρεις στο Ιντερτότο.

Από εκεί και πέρα τους ερυθρολεύκους φέρεται να ενδιαφέρει και ο 29χρονος αριστερός μεσοαμυντικός της Βελέζ Σάρσφιλντ, Πάμπλο Μαρτίν Λίμα, με τον εν λόγω παίκτη να είναι κάτοχος ισπανικού διαβατηρίου, ενώ έχει 12 συμμετοχές και 1 γκολ στο πρωτάθλημα Κλαουσούρα της Αργεντινής. Παράλληλα έχει ακουστεί το όνομα του Αργεντίνου Σαντιάγκο Άμπελ Όγιος που είναι 28χρονών και ανήκει στην Λανούς και αγωνίζεται είτε ως στόπερ είτε ως δεξί μπακ, μετρώντας 17 συμμετοχές και 1 γκολ. Εκτός όμως από τους προαναφερθέντες Αργεντίνους έχει ακουστεί επίσης το όνομα του μέσου Σέρχιο Χοσέ Μπαστίντα. Όσον αφορά στην ευρωπαϊκή αγορά, ο Τενεμά Εντιαγέ της Ναντ, όπως και ο Σλοβάκος Σέμπο έχουν ακουστεί πως έχουν προταθεί ή ενδιαφέρουν το σύλλογο. Όμως τον τεχνικό Σάκη Τσιώλη ενδιαφέρει πάρα πολύ και η εγχώρια αγορά και δη οι Έλληνες παίκτες και γι’ αυτό ο Μπάρκογλου του Λεβαδειακού βρίσκεται αρκετά ψηλά στη λίστα. Όσον αφορά όμως στον Ολίσε του Πανθρακικού, ο Νιγηριανός μέσος φέρεται πλέον πολύ κοντά στον Εργοτέλη και δημοσιεύματα τον έφερναν να ανακοινώνεται από τους Κρητικούς σύντομα.

Φιλική ισοπαλία με Τσαριτσάνη

Από τον ΑΟ Οικονόμο Τσαριτσάνης φιλοξενήθηκε χθες η ομάδα του Ολυμπιακού Βόλου που ήρθε ισόπαλη με σκορ 4 – 4. Οι ερυθρόλευκοι φιλοξενήθηκαν από τη λαρισινή ομάδα στο πλαίσιο της φιέστας των γηπεδούχων για την άνοδο στην Δ΄ Εθνική και παρουσία αρκετού κόσμου βραβεύθηκε ο τεχνικός των Βολιωτών Σάκης Τσιώλης για το ήθος του και την πολυετή του προσφορά στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο. Τα ερυθρόλευκα τέρματα σημείωσαν οι Ροτζέριο και Σολάκης στο πρώτο μέρος και στην επανάληψη οι Σφάκας και Νάνος.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ: Μαρούλης, Παπαγεωργίου, Ιακωβάκης, Ζαραδούκας, Λιαπάκης, Καπετάνος, Πλιάγκας, Ροτζέριο, Σολάκης, Καρόπουλος, Λόρι.

Μετά το 60’ αγωνίστηκαν και οι: Θεοδωρίδης, Ναουμίδης, Ζενούνι, Τσεκούρας, Ζαχαράκης, Σφάκας, Νάκας, Σκλαπάνης, Τσίπι, Καράτσαλος και Νάνος και Πρακατές με τους δύο τελευταίους να ανήκουν στην Ελασσόνα.

Σήμερα η παρουσίαση των διαρκείας

Στο Ξενοδοχείο Κυψέλη θα γίνει σήμερα στη 1 μ.μ. η παρουσίαση των εισιτηρίων διαρκείας της αγωνιστικής περιόδου 2010-2011. Όπως ανέφερε ο πρόεδρος της ΠΑΕ Γιώργος Τόρης στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ, θα υπάρχουν τιμές για όλους, ενώ ο αριθμός των πέντε χιλιάδων διαρκείας θα ήταν το τέλειο, ωστόσο και με 3.500 διαρκείας η ΠΑΕ θα είναι ικανοποιημένη.

Στις 28 Ιουνίου η πρώτη

Στις 28 Ιουνίου αναμένεται να ξεκινήσει η προετοιμασία της ομάδας του Ολυμπιακού Βόλου για την περίοδο 2010-2011. Οι ερυθρόλευκοι θα κάνουν την πρώτη τους εμφάνιση ενώπιον του κοινού τους στο ΕΑΚ τη Δευτέρα 28 Ιουνίου στις 7.30 μ.μ. Μετά την πρώτη προπόνηση των παικτών ο Δήμος Βόλου αναμένεται να τιμήσει το σύλλογο με εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στην παραλία του Βόλου. Ακολούθως η ομάδα θα αναχωρήσει για το Καρπενήσι στις 14 Ιουλίου και εκεί θα μείνει μέχρι και τις 23 του ίδιου μήνα. Από εκεί και πέρα η προετοιμασία θα συνεχιστεί στην Βόρειο Ιταλία από τις 25 Ιουλίου μέχρι και τις 8 Αυγούστου, οπότε και λογίζεται η επιστροφή με την έναρξη φιλικών παιχνιδιών, τα οποία πάντως θα ανακοινωθούν από την ερχόμενη εβδομάδα.

Τέλος ο Ροτζέριο;

Οριστικά παρελθόν από τον Ολυμπιακό Βόλου αποτελεί σύμφωνα με την ανακοίνωση του Αστέρα Τρίπολης από χθες ο Ροτζέριο Μάρτινς. Ο Βραζιλιάνος μέσος που αγωνίστηκε ως δανεικός από τον Αστέρα Τρίπολης ανακοινώθηκε από την ομάδα της Αρκαδίας ότι επιστρέφει και πάλι μετά από δύο χρόνια στις τάξεις του συλλόγου. Όπως αναφέρει μεταξύ άλλων η ανακοίνωση: «Ο Ροτζέριο είναι ο πρώτος ξένος στην ιστορία του Αστέρα Τρίπολης, συνδέοντας το όνομά του με τις ανόδους από την Γ’ Εθνική μέχρι τη Σούπερ Λίγκα και την πρώτη χρονιά σε αυτήν, σκοράροντας μάλιστα το πρώτο γκολ». Ωστόσο ο Βραζιλιάνος αγωνίστηκε χθες στο φιλικό με την ομάδα της Τσαριτσάνης, όπου και σκόραρε.

 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου