ΤΟΠΙΚΟ

Γκολ στην καυτή άμμο του Χορευτού

γκολ-στην-καυτή-άμμο-του-χορευτού-799256

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το 16ο τουρνουά Beach Soccer

Για 16η χρονιά στο Χορευτό του Πηλίου διεξήχθη το τουρνουά Beach Soccer υπό την αιγίδα του δήμου Ζαγοράς – Μουρεσίου και του «Α.Ο. Κένταυρος Ζαγοράς». Φέτος, όπως κάθε χρόνο πολλοί ποδοσφαιριστές από όλη την Ελλάδα έδωσαν το παρών.

Επιμέλεια: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ

Την πρώτη εβδομάδα του Αυγούστου, όπως κάθε χρόνο, διεξήχθη στην όμορφη παραλία του Χορευτού Πηλίου το τουρνουά Beach Soccer. Η διοργάνωση συνοδεύτηκε από μεγάλη επιτυχία. Αρκετοί αθλητές από όλη την Ελλάδα έδωσαν το παρών στο θεσμό που μετρά 16 χρόνια ζωής.

Συνολικά έλαβαν μέρος 20 ομάδες, οι 17 συμμετείχαν στο πρωτάθλημα Ανδρών και οι άλλοι 3 στο Παίδων. Τη διοργάνωση ανέλαβε και φέτος ο «Α.Ο. Κένταυρος Ζαγοράς», με τη βοήθεια του δήμου Ζαγοράς – Μορεσίου που παρείχε το γήπεδο και την παραλία. Στον τελικό έπαιξαν οι «Partouzan» με τις «Φατσούλες», με τους πρώτους να αναδεικνύονται πρωταθλητές.

Ο πρόεδρος του Κενταύρου Ζαγοράς μετά την ολοκλήρωση του τουρνουά σε δηλώσεις του αναφέρθηκε στην μεγάλη προσέλευση του κόσμου και απηύθυνε κάλεσμα και για του χρόνου. Αναλυτικά: «Το τουρνουά γίνεται με μεγάλη επιτυχία για 16η χρονιά, συμμετέχουν ομάδες από όλη την Ελλάδα, συνεχόμενα για πάρα πολλά χρόνια. Είναι μία διοργάνωση που φέρνει αρκετό κόσμο στον τόπο μας και είναι γνωστή στο ευρύ κοινό.

Το τουρνουά γίνεται κάθε έτος την πρώτη εβδομάδα του Αυγούστου, φέτος έχει 17 ομάδες στην κατηγορία ανδρών και 3 στην Παίδων. Γίνονται περίπου 65 αγώνες με διάρκεια 30 λεπτών ο καθένας. Η φετινή χρονιά ήταν πολύ θετική, είχαμε αρκετές συμμετοχές, το κλίμα ήταν πολύ καλό, οι συμμετέχοντες ήταν πολύ ευχαριστημένοι και περιμένουν την επόμενη χρονιά για να ξαναέρθουν. Ευχαριστούμε επίσης και την επιτροπή διαιτησίας της ΕΠΣ Θεσσαλίας η οποία μας στηρίζει δίνοντάς μας δύο έμπειρους διαιτητές, έτσι ώστε να κυλήσουν ομαλά οι αγώνες. Οσοι θέλουν μπορούν να έρθουν να αγωνιστούν για μία εβδομάδα το επόμενο καλοκαίρι, δηλώνοντας συμμετοχή μέσα από τη σελίδα του Κένταυρου Ζαγοράς και ευχόμαστε κάθε χρόνο οι ομάδες και οι αθλητές να γίνονται όλο και περισσότεροι».

Από την ομάδα του Κενταύρου εξεδόθη και ευχαριστήρια ανακοίνωση προς τους συνδιοργανωτές αλλά και τους χορηγούς. Συγκεκριμένα: «Αλλο ένα τουρνουά, αυτό του 16ου Beach Soccer 2016, έληξε με επιτυχία και φέτος. Νικήτρια ομάδα αυτή των «Partouzan» και πρώτος σκόρερ με 16 τέρματα ο παίκτης της ομάδας «Barchelioma» Δανηλόπουλος Σπύρος. Εμείς το Δ.Σ. του Α.Ο. Κένταυρος Ζαγοράς θέλουμε να ευχαριστήσουμε το δήμο Ζαγοράς – Μουρεσίου και την Περιφέρεια Θεσσαλίας για την υποστήριξή τους στην συνδιοργάνωση, τον Αγροτικό Συνεταιρισμό Ζαγοράς και την εταιρία ΕΨA για την χορηγία σε διαφημιστικό υλικό, όλους τους επαγγελματίες του τόπου που βοήθησαν με το υστέρημά τους να γίνει και αυτή τη χρονιά το τουρνουά επιτυχημένο. Ευχαριστούμε ακόμη όλους τους συμμετέχοντες αθλητές και μη, που με τη συμμετοχή τους κάνουν τη διοργάνωση αυτή πραγματικότητα και τέλος τα ΜΜΕ της περιοχής για την προβολή της διοργάνωσης στη Μαγνησία! Ευχόμαστε καλό υπόλοιπο καλοκαιριού και του χρόνου ακόμα καλύτερα».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου