ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Κόντρα στις Αμαζόνες ο Βόλος 2004

κόντρα-στις-αμαζόνες-ο-βόλος-2004-504703

Απέναντι στις Αμαζόνες Δράμας θα βρεθεί σήμερα ο Βόλος 2004, που στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της τελικής φάσης του πανελληνίου γυναικείου πρωταθλήματος θέλει την νίκη στην αναμέτρηση που ξεκινά στο ΕΑΚ στις 5 μ.μ.

Στόχος της ερυθρόλευκης ομάδας του Θωμά Μακρή είναι μόνο οι τρεις βαθμοί, μιας και με την κατάκτησή τους θα παραμείνει ζωντανή στη διεκδίκηση του τίτλου.

Η ομάδα του ΠΑΟΚ είναι αυτή που προηγείται στην βαθμολογία, μιας
και μέχρι σήμερα έχει σημειώσει το απόλυτο των νικών, έχοντας έξι νίκες σε έξι παιχνίδια.

Από την άλλη οι Βολιώτισσες με πέντε νίκες σε έξι παιχνίδια βρίσκονται στη δεύτερη θέση, έχοντας 15 βαθμούς έναντι 18 του Δικεφάλου του Βορρά, ο οποίος σήμερα έχει δύσκολη αποστολή απέναντι στην Αίγινα και μάλιστα εκτός έδρας.

Για τη σημερινή αποστολή των ερυθρόλευκων δεν υπάρχουν απουσίες και έτσι η τεχνική ηγεσία θα μπορεί να υπολογίζει σε όλες τις παίκτριες που είναι οι: Αναστασάκη, Κανιάκα. Σταμοπούλου, Μαλισιώρα, Τσιρδάνη, Ζήγρα, Δημητριάδη, Κουσκούνη, Γιοβάνοβιτς, Παπαδοπούλου, Χατζηλιόντα, Κλόντζα, Λαβδογιάννη, Γουγούση, Μπαλαμούτη, Ντούσα, Πελεκούδα και Σάργκε.
Διαιτητής του σημερινού αγώνα θα είναι ο κ. Μπουμαρσόπουλος με βοηθούς τους κ.κ. Λάκη και Αρχοντή από τον ΣΔΠ Λάρισας. Από εκεί και πέρα για την
ολοκλήρωση της τελικής φάσης θα απομείνουν τρεις αγωνιστικές από τις οποίες στην 8η αγωνιστική ο Βόλος θα αγωνιστεί με τον ΠΑΟΚ εντός έδρας, στην 9η θα φιλοξενηθεί από την Γλυφάδα και στην 10η και τελευταία θα φιλοξενήσει την Αίγινα.

Το πρόγραμμα της 7ης αγωνιστικής
Σήμερα
Γηπ. ΕΑΚ (5 μ.μ.) Βόλος 2004 – Αμαζόνες Δράμας (Μπουμαρσόπουλος –
Αρχοντής – Λάκης)
Γηπ: Αίγινας (4μ.μ.) Αίγινα – ΠΑΟΚ (Παπαγεωργίου – Γκαβέρας – Ταμαλής- Αθηνών)

Η Βαθμολογία σε έξι αγώνες
Θ. Ομάδα Τερμ. Β.
1. ΠΑΟΚ 23-6 18
2. Βόλος 2004 13-8 15
3. Αίγινα 10-6 10
4. Καλλιθέα 6-12 4
5. Αμαζόνες 9-20 3
6. Οδυσσέας Γλ. 4-1 2

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου